Navigatie

Wachtkamerbanken

(14 artikelen)

Wilt u uw gasten, klanten of cliënten op een warme, uitnodigende wijze verwelkomen? Dan kunnen comfortabele wachtkamerbanken haast niet ontbreken bij uw entree of in de wachtruimte. Zoekt u een of meerdere wachtkamerbanken voor uw bedrijf of organisatie? Bij Officetopper bent u zeker aan het juiste adres. Op deze pagina bekijkt, kiest en bestelt u de wachtkamerbank naar wens!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Wachtkamerbanken kopen

De eerste indruk is erg belangrijk. En dus is het zaak om goed na te denken over een goede, professionele wachtruimte, entree of ontvangstruimte. Als u gasten, klanten, cliënten of bijvoorbeeld potentiële medewerkers ontvangt, wilt u wel dat zij goed verwelkomd worden én comfortabel plaats kunnen nemen. Want niemand vindt (lang) wachten op oncomfortabel meubilair prettig. Daarom zijn de wachtkamerbanken die u op deze pagina vindt, ontworpen met de gedachte dat het comfort tijdens het wachten, als positief ervaren wordt.


Uit welke wachtbanken kunt u kiezen?

In ons assortiment treft u diverse soorten wachtkamerbanken. Niet alleen wat betreft de kleur; ook als het gaat om het materiaal of het model. Zo vindt u onder andere de vertrouwde wachtbanken, bestaande uit een onderstel waarop verschillende zitjes, of stoelen, zijn gemonteerd. Daarnaast zien we een ware opkomst van de meer huiselijke 1-, 2- of 3-zits banken. Tevens vindt u in ons assortiment ook design wachtbanken, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een extra hoge rug. Stuk voor stuk zorgen ze voor een unieke ruimte én een ultiem zitcomfort.


Keuze uit diverse kleuren en materialen

En niet alleen heeft u een keuze uit verschillende modellen. Ook een keuze voor het materiaal en een (of meerdere) kleuren maakt dat de kantoorstoelen of wachtbanken een unieke look and feel aan uw ruimte geven. En wat dat betreft heeft u zeker ook een ruime keuze! Een deel van onze wachtbanken is voorzien van houten zitschaal, terwijl een ander deel is voorzien van een gestoffeerde rug en zitting. En ook als het gaat om stoftype heeft u weer de keuze; gaat u bijvoorbeeld voor het moderne Xtreme? Of voor het viltachtige Velito? Elke wachtkamerbank is leverbaar in een breed aanbod aan kleuren – bij een klein deel kunt u de kleur van de zitting zelfs laten afwijken van de kleur van de rug.


Een keuze gemaakt? Bestel nu met hoge kortingen!

Heeft u een wachtbank naar wens gevonden? De kleur gekozen die past bij uw kantoor- of bedrijfsruimte? Dan bestelt u uw nieuwe banken eenvoudig en snel in onze webshop. Kiest u voor Officetopper? Dan profiteert u ook nog van scherpe prijzen door de hoge kortingen die wij bieden. Kiest u voor basic levering? Dan bezorgen wij de producten op de begane grond, achter de eerste deur. Liever de banken laten inhuizen? Dan bieden wij ook de optie ‘premium levering’. We plaatsen de banken dan op de locatie waar u ze wenst – en we zorgen tevens voor het afvoeren van verpakkingsmateriaal.