Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

24-uurs stoelen

Een groot aantal bedrijven heeft te maken met werkplekken waar 24/7 gewerkt wordt. Speciaal voor deze werkplekken zijn de 24-uurs stoelen ontwikkeld. Deze stevige, comfortabele bureaustoelen bieden de nodige support én zijn bestand tegen intensief gebruik. Zoekt u voor uw organisatie naar een, of meerdere, 24-uurs stoel(en)? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina leest u meer over deze speciale stoelen – en bekijkt u tevens ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

24-uurs stoelen kopen voor intensief gebruik

Zoekt u voor enkele werkplekken binnen uw bedrijf naar goede, ergonomische en stevige bureaustoelen? Dan zijn de 24-uurs stoelen een echte aanrader. Deze bureaustoelen kennen immers een extra comfortabele zitting en ergonomisch gevormde, en extra hoge rugleuning zodat de persoon die van de stoel gebruik maakt, continu voldoende ondersteund wordt. Daarnaast kennen deze stoelen een extra stevige, slijtvaste bekleding, zodat de stoel jarenlang mooi blijft en dus ook bestand is tegen intensief gebruik.


Waarom kiezen voor 24-uurs stoelen?

Indien er op werkplekken meer dan acht uur achtereen wordt gewerkt op dezelfde bureaustoel, zijn 24-uurs stoelen een absolute must. Deze bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld voor lange, intensieve werkdagen waarin veel gezeten wordt, zoals in meldkamers of beveilings- of bewakingsruimtes, en bieden hiervoor de juiste ondersteuning en comfort. Bij het ontwerp is immers rekening gehouden met de hoogste eisen als het gaat om comfort, duurzaamheid én ergonomie. Zo zit u voor lange tijd op de juiste manier – en zijn ze daarnaast ook geschikt voor bedrijfsruimtes waar in ploegen met wisselende diensten wordt gewerkt, en de stoelen dus continu gebruikt worden.

24-uurs stoelen voor intensief gebruik

Uitgevoerd met diverse ergonomische opties

Juist omdat 24-uurs stoelen geschikt moeten zijn voor langdurig gebruik, is het ook van belang dat de stoel op een goede manier ingesteld kan worden. Met een slechte werkhouding liggen diverse klachten namelijk al gauw op de loer. Daarom zijn de 24-uurs stoelen in ons assortiment uitgerust met verschillende ergonomische opties. Elke optie zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste manier ondersteund wordt, zodat u een natuurlijke houding kunt aannemen. Zo verkleint u het risico op langdurige klachten, en zorgt u er daarnaast voor dat de energie en productiviteit op peil blijven.


Een duurzame optie voor een gezonde werkplek

Als u rondkijkt tussen onze 24-uurs stoelen, zult u al gauw zien dat deze stoelen prijziger zijn dan de standaard bureaustoel. En dat is natuurlijk niet zo gek. Deze speciale bureaustoelen zijn niet voor niets speciaal ontwikkeld voor intensief (24/7) gebruik: de standaard bureaustoel is hier immers niet voor geschikt. De ergonomische opties, speciaal gevormde (comfort) rug en zitting en slijtvaste materialen zorgen ervoor dat de stoelen jarenlang meegaan én de juiste comfort en support bieden. Zo creëert u een gezonde werkplek – en heeft u tevens jarenlang plezier van deze stoel.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs!

Bent u nog niet zeker van uw keuze – en heeft u behoefte aan meer advies? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer om de 24-uurs stoel uit te proberen en meer advies te ontvangen over de diverse instelopties en mogelijkheden van de stoel. Heeft u wel al een stoel op het oog? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel in onze webshop, zodat de stoelen binnen enkele weken op uw werkplekken staan! Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen bij vragen; we helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.