Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Akoestische wandpanelen

Zoekt u een manier om de akoestiek in uw kantooromgeving te verbeteren? Met de akoestische wandpanelen kiest u voor een praktische én stijlvolle oplossing. Het strategisch ophangen van deze panelen zorgt er immers voor dat het geluid in uw kantoorruimte wordt geabsorbeerd en zich zo niet door de ruimte kan verspreiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? U ontdekt ze op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische wandpanelen kopen voor geluiddemping

Binnen een open kantoorruimte of kantoortuin of juist binnen een kleinere kantoorruimte; overal kunt u last hebben van een slechte akoestiek indien de ruimte niet op de juiste manier is ingericht. Zeker in kantoren waar veel gebruik gemaakt wordt van harde materialen, zoals glas, tegel- of laminaatvloeren en betonnen plafonds, is het een probleem. Deze materialen nemen het geluid immers niet op – waardoor het blijft weerkaatsen en zo een galm veroorzaakt. De oplossing? Akoestische wandpanelen.


Creëer een stijlvolle combinatie aan uw wanden

De akoestische wandpanelen zijn, zoals de naam al aangeeft, geschikt voor montage aan de wand. Afhankelijk van het materiaal van uw wanden, is de montage eenvoudig uitvoerbaar door middel van schroeven of tape. Omdat u kunt kiezen uit verschillende formaten, diktes, stoftypes en kleuren, kiest u zelf de combinatie en het formaat naar wens. Wilt u een hele wand bekleden met de panelen? Of enkele combinaties ophangen voor een stijlvol geheel? Of bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam ophangen in akoestische letters? Er zijn allerlei mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren in uw kantoor.


Meer info over de stofsoorten: Velito | Step Melange


Wat zijn de voordelen van akoestische wandpanelen?

Hangende panelen, staande scheidingswanden of akoestische belcellen: ze verbeteren stuk voor stuk de akoestiek in de ruimte, maar nemen ook veel ruimte in. Juist daarom zijn de akoestische wandpanelen ideaal. Deze panelen zijn immers eenvoudig aan een wand te monteren, en nemen daarmee weinig ruimte in uw kantoor in. Tevens zorgt dit direct voor een stijlvolle aankleding van uw kantoorruimte: doordat u de wanden geheel naar smaak kiest – zowel wat betreft afmeting, als kleuren en stoftype – stelt u een gehele wand naar wens samen. Hierbij kunt u spelen met bijvoorbeeld afwisselende diktes, maar ook verschillende formaten.

wandpanelen t.b.v. absorptie in kantoorruimtes
absorberende wandpanelen voor in het kantoor

Een verbeterde akoestiek in uw kantooromgeving

Naast een stijlvolle uitstraling, zijn de akoestische wandpanelen ook nog eens hartstikke praktisch. De panelen zijn immers rondom gestoffeerd, en vanbinnen gevuld met akoestisch schuim. Dit maakt dat de panelen het geluid binnen een ruimte absorberen, waardoor het geluid niet weerkaatst wordt en de akoestiek verbeterd wordt. En een verbeterde akoestiek zorgt weer voor een rustigere werkruimte, meer concentratie en een verhoogde productiviteit. Let wel: dit is geheel afhankelijk van het aantal panelen dat u in de ruimte plaatst. Eén klein paneel in een grote ruimte zal weinig verbeteren aan de akoestiek.


Meer weten? Neem contact op

Zoekt u een complete akoestische oplossing voor uw kantoor? Of wilt u weten welke panelen het beste zijn voor uw werkruimtes? Neem dan gerust contact met ons op – of kom langs in onze showroom. We leggen u graag meer uit over de verschillende akoestische oplossingen in ons assortiment, de diverse toepassingen en alle mogelijkheden die er zijn wat betreft stofkleuren en -types. Weet u al wel precies wat u wilt aanschaffen? Bestel uw nieuwe wandpanelen dan eenvoudig en snel in onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.