Navigatie

Belcellen

(10 artikelen)

De akoestische belcel is ideaal om in alle rust te telefoneren - of om uw kantoortuin te voorzien van een stilteruimte waar in alle concentratie kan worden gewerkt of overlegd. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan akoestische belcellen; geheel naar smaak samen te stellen, zowel wat betreft kleur, materiaal en formaat.

Zoekt u meerdere werkplekken voor uw kantoorruimtes? Of bent u van plan meerdere ruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische belcellen kopen voor uw open kantoorruimtes

Bent u op zoek naar een akoestische belcel voor uw kantoortuin? Of bent u juist op zoek naar een goede oplossing om, ondanks de hectiek van grotere kantoorruimtes, toch in alle rust te kunnen bellen of overleggen? In beide gevallen bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende akoestische belcellen, waarin u ongestoord een telefoontje kunt plegen, kunt videobellen of een één-op-één-gesprek kunt voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder – of bekijk onderstaande video waarin we de meest gestelde vragen beantwoorden.

 


Welke soorten belcellen zijn er?

Of u nu plekken wilt faciliteren voor één persoon of voor twee personen; in onze webshop vindt u verschillende formaten belcellen. We bieden zowel de akoestische belcel Silent Room als de akoestische belcel Busypod – beide in de maten S en M. De S is bij beide types geschikt voor 1 persoon, terwijl het formaat M ruimte biedt aan twee personen. De grotere belcel is hiermee tevens geschikt als vergaderruimte of werkplek om met een collega samen te werken. De belcellen worden enkel met (optionele) tafel geleverd, zodat u deze verder naar wens kunt aanvullen met zitmeubilair.

Akoestische belcel voor stilteruimte op kantoor

Diverse materialen en kleuren mogelijk

De belcellen in ons assortiment 'akoestiek' komen ieder met een geheel eigen stijl – en zijn daarnaast ook nog geheel naar wens samen te stellen. Wat betreft het materiaal – hout, stof of metaal – maar ook als het gaat om kleuren. Ieder materiaal brengt immers zijn eigen kleuren met zich mee. Kiest u voor een melamine buitenzijde? Of heeft u ‘m liever gestoffeerd – en dan het liefst in de kleuren van uw huisstijl of huidige interieur? Geen enkel probleem. Op de productpagina’s bekijkt u alle specificaties van de producten; het materiaal, de kleuropties als ook de geïntegreerde systemen. Benieuwd naar verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op – er zijn immers vele configuraties mogelijk!


Waarom kiezen voor een akoestische belcel?

Juist nu het hybride werken volop in gang gezet is – en collega’s daarom niet altijd binnen handbereik zijn – is het ideaal om een plek te hebben waar u in alle rust kunt overleggen, videobellen of telefoneren. De belcel helpt hierbij. Doordat de belcel aan de binnenzijde is voorzien van akoestische panelen, en in enkele gevallen ook is voorzien van akoestisch gelaagd glas, heeft u geen ruis van uw collega’s in de werkruimte. En ook andersom geldt dit voordeel: bellen op de werkvloer kan erg storend zijn voor de collega’s die rondom u werken. De akoestische belcel voorkomt dat er teveel geluid de ruimte instroomt, waardoor u uw collega’s niet lastigvalt met uw telefoontje.

Belcellen voor kantoor akoestisch


Stel uw belcel samen bij Officetopper

In ons assortiment vindt u belcellen met diverse uitstralingen. Twijfelt u nog welke belcel het beste bij uw huidige inrichting past? Neem dan zeker contact met ons op – of kom langs in onze showroom. In onze webshop treft u slechts enkele van de mogelijke configuraties. We denken graag met u mee – zowel wat betreft materialen als wat betreft kleuren en inrichting. Heeft u precies gevonden wat u zocht? Vraag dan een offerte aan – of bestel direct via onze webshop.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!