Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Belcellen

De akoestische belcel is ideaal om in alle rust te telefoneren - of om uw kantoortuin te voorzien van een stilteruimte waar in alle concentratie kan worden gewerkt of overlegd. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan akoestische belcellen; geheel naar smaak samen te stellen, zowel wat betreft kleur, materiaal en formaat.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische belcellen kopen voor uw open kantoorruimtes

Bent u op zoek naar een akoestische belcel voor uw kantoortuin? Of bent u juist op zoek naar een goede oplossing om, ondanks de hectiek van grotere kantoorruimtes, toch in alle rust te kunnen bellen of overleggen? In beide gevallen bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende akoestische belcellen, waarin u ongestoord een telefoontje kunt plegen, kunt videobellen of een één-op-één-gesprek kunt voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder – of bekijk onderstaande video waarin we de meest gestelde vragen beantwoorden.


Welke soorten belcellen zijn er?

Of u nu plekken wilt faciliteren voor één persoon of voor meerdere personen; in onze webshop vindt u verschillende formaten belcellen. We bieden zowel de akoestische belcel Silent Room als de akoestische belcel Busypod aan in diverse varianten. De S is bij beide types geschikt voor 1 persoon, terwijl het formaat M ruimte biedt aan twee personen. Een akoestische stilteruimte inzetten voor vergaderingen in een open kantoorruimte? Dat kan! De grotere belcellen L en XL zijn perfect als vergaderruimte of werkplek om met meerdere collega's samen te werken.

Akoestische belcel voor stilteruimte op kantoor

Diverse materialen en kleuren mogelijk

De belcellen in ons assortiment 'akoestiek' komen ieder met een geheel eigen stijl – en zijn daarnaast ook nog geheel naar wens samen te stellen. Wat betreft het materiaal – hout, stof of metaal – maar ook als het gaat om kleuren. Ieder materiaal brengt immers zijn eigen kleuren met zich mee. Kiest u voor een melamine buitenzijde? Of heeft u ‘m liever gestoffeerd – en dan het liefst in de kleuren van uw huisstijl of huidige interieur? Geen enkel probleem. Op de productpagina’s bekijkt u alle specificaties van de producten; het materiaal, de kleuropties als ook de geïntegreerde systemen. Benieuwd naar verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op – er zijn immers vele configuraties mogelijk!


Waarom kiezen voor een akoestische belcel?

Juist nu het hybride werken volop in gang gezet is – en collega’s daarom niet altijd binnen handbereik zijn – is het ideaal om een plek te hebben waar u in alle rust kunt overleggen, videobellen of telefoneren. De belcel helpt hierbij. Doordat de belcel aan de binnenzijde is voorzien van akoestische panelen, en in enkele gevallen ook is voorzien van akoestisch gelaagd glas, heeft u minder ruis van uw collega’s in de werkruimte. En ook andersom geldt dit voordeel: bellen op de werkvloer kan erg storend zijn voor de collega’s die rondom u werken. De akoestische belcel voorkomt dat er teveel geluid de ruimte instroomt, waardoor u uw collega’s niet lastigvalt met uw telefoontje. De stilteruimtes zijn aan de binnenzijde voorzien van verlichting en hebben een ventilatiesysteem ingebouwd. Hierdoor krijgt u ten alle tijden benoeg frisse zuurstof wat ervoor zorgt dat u geen opgesloten en benauwd gevoel krijgt als u zich langdurig in deze ruimte bevindt. De belcellen van Narbutas zijn aan de buitenzijde te bekleden met gestoffeerde panelen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de akoestiek in de ruimte wordt verbeterd doordat deze panelen de geluidsgolven dempen.

Belcellen voor kantoor akoestisch


Welk type stilteruimte heeft u nodig?

In ons assortiment vindt u verschillende type stilteruimtes. We duiden de verschillende types aan met S, M, L of XL. Vanzelfsprekend hangt dit samen met de maat van de stilteruimtes. Maar wanneer heeft u welk type nodig? Daar helpen we u graag bij.

Het kiezen van het juiste type belcel of vergaderruimte hangt af van de grootte van de ruimte waar u deze akoestische cel wilt plaatsen. Daarnaast is het van belang om te kijken voor welke doeleinden de stilteruimte gebruikt zal gaan worden. Onze akoestische stilteruimtes worden benoemd als belcel, werkplek of vergaderruimte. Hiermee duiden we dan ook doeleinden aan waarvoor de desbetreffende ruimte kan worden ingezet. De L of XL ruimte kan bijvoorbeeld worden geplaatst in een grotere ruimte om in alle rust te overleggen met één of meerdere collega’s. Heeft u alleen een rustige plek nodig om te bellen? Dan is het type S perfect voor u.


Stel uw belcel samen bij Officetopper

In ons assortiment vindt u belcellen met diverse uitstralingen. Twijfelt u nog welke belcel het beste bij uw huidige inrichting past? Neem dan zeker contact met ons op – of kom langs in onze showroom. In onze webshop treft u slechts enkele van de mogelijke configuraties. We denken graag met u mee – zowel wat betreft materialen als wat betreft kleuren en inrichting. Heeft u precies gevonden wat u zocht? Vraag dan een offerte aan – of bestel direct via onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.