Navigatie

Akoestische panelen

(16 artikelen)

Op deze pagina vindt u al onze akoestische panelen voor aan plafond of aan de muur. De panelen zijn eenvoudig te monteren en daarom een goede toevoeging op de bekende akoestische oplossingen. Heeft u nog een lege muur? Dan zijn de akoestische wandpanelen een decoratieve aanvulling. Geen plek aan de muur? Bekijk dan onze akoestische plafondpanelen.

Meer info over de stofsoorten: Velito| Berta | Lucia

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Online akoestische panelen voor kantoor kopen

De akoestische panelen zijn een mooie aanvulling op alle overige akoestische oplossingen voor kantoor. Omdat onze panelen in dezelfde stofsoorten en -kleuren leverbaar zijn als onze andere akoestische scheidingswanden, vallen deze twee productgroepen goed te combineren. Natuurlijk zijn akoestische panelen ook als losstaande oplossing te gebruiken.


Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia


Binnen de categorie akoestische panelen heeft u keuze tussen plafond- en wandpanelen. Beide producten zijn los te implementeren binnen een kantoorruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide producten te combineren. Kijk verder op deze pagina of op de productpagina's voor inspiratie.

De akoestische werking van de panelen

In de onderstaande afbeelding ziet u hoe de akoestische panelen invloed hebben op het geluid binnen een (kantoor)ruimte. Ook staat er ter vergelijk een afbeelding bij van een ruimte zonder akoestische panelen.


Een ruimte zonder panelen


Een ruimte met panelen


Geluidsabsorptie

Wanneer u panelen in een ruimte ophangt zal dit de akoestische eigenschappen van de ruimte verbeteren. De geluidsabsorberende materialen waarmee de panelen gevuld zijn, absorberen namnelijk de trillingen in de lucht. Zo wordt het geluid binnen een ruimte minder verspreid, zoals ook op de bovenstaande afbeelding te zien is. Door het strategisch ophangen of plaatsen van akoestische oplossingen voorkomt u dat geluid of lawaai de hele ruimte doorkruist.

Geluidsabsorberende wanden

De absorberende panelen die u op deze pagina vindt zijn niet de enige producten om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Ins ons uitgebreide assortiment vindt u ook producten zoals verrijdbare absorberende wanden, staande absorberende wanden en absorptiewanden voor op uw bureau.

Voorbeelden van kantoren ingericht met absorberende panelen

Inspiratie nodig voor uw kantoor? Hieronder hebben wij een aantal sfeerbeelden verzameld om te laten zien wat er allemaal modelijk is met de verschillende type absorberende wanden. Meer inspiratie nodig? Kijk dan op de productpagina's. Hierop staan verschillende configuraties afgebeeld.