Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte bureaus

Zoekt u op korte termijn meerdere bureaus die niet te duur zijn én ook nog eens perfect passen binnen een circulaire kantoorinrichting? Kies dan voor onze gebruikte bureaus. Deze bureaus behoren tot ons assortiment tweedehands meubilair, en klaar voor een tweede kans in uw kantoor. We bieden een ruim assortiment, van de standaard bureaus tot elektrische zit-sta bureaus of directiebureaus. Zo vindt u altijd een partij bureaus die geheel aansluit op uw wensen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte bureaus kopen voor uw circulaire kantoorinrichting

Is uw huidige kantoorinrichting aan een opknapbeurt toe? Of betrekt u een nieuw pand – en zoekt u hiervoor een partij nieuwe kantoormeubelen? Richt u enkele, losse kantoorruimtes in omdat uw bedrijf groeit? Er zijn tal van redenen te bedenken om kantoormeubelen aan te schaffen – en bureaus kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan tweedehands bureaus. Stuk voor stuk bureaus die perfect passen binnen de ergonomische e2n circulaire werkomgeving – die u ook nog voor een scherpe prijs aanschaft. Zoekt u zit-sta bureaus? Of juist een extra breed bureau? Een verstelbaar zit-bureau? Of een hoekbureau? Er zijn voldoende mogelijkheden voor het kiezen van een bureau naar wens.

Showroom gebruikte bureaus bij Officetopper

Een zorgvuldige selectie voor hoge kwaliteit

Voor onze sectie gebruikt meubilair kopen wij regelmatig grote partijen kantoormeubelen op. Bij binnenkomst werpen we deze aan een grondige inspectie. Zo ook de bureaus. Alles om te waarborgen dat u bureaus aanschaft die in goede staat zijn én er nog mooi uitzien. Doordat wij alle partijen persoonlijk selecteren, zorgen we ervoor dat er in onze webshop enkel producten worden geplaatst die passen bij ons assortiment; van goede kwaliteit, technisch op en top in orde én passend in de kantoorruimtes anno nu. Zo bieden we deze bureaus een goede tweede kans – en worden ze niet in goede staat weggegooid.


Welke tweedehands bureaus voor kantoor zijn er?

In onze webshop vindt u een breed aanbod aan gebruikte bureaus terug. Zo kiest u altijd voor een bureau dat past bij uw wensen, behoeftes én de ruimtes die u in uw kantoor beschikbaar heeft. Maar welk type bureaus vindt u dan precies terug in ons assortiment? We lichten de meest populaire soorten voor u uit.

 • Standaard, rechte bureaus: De rechte bureaus in ons assortiment zijn voorzien van onderstel met vaste hoogte of een onderstel dat manueel in hoogte verstelbaar is, bijvoorbeeld door middel van een inbus. Deze bureaus zijn beschikbaar in diverse formaten; of u nu zoekt naar bureaus van 200cm breed of slechts 120 of zelfs 100cm breed.
 • Hoekbureaus: Heeft u nét even dat beetje extra ruimte nodig voor uw werkzaamheden? Dan zijn onze hoekbureaus ideaal. In deze categorie vindt u zowel bureaus met een volwaardige hoek, maar ook wingbureaus; bureaus met extra overstek aan één van de twee zijden.
 • Bench bureaus: Ideaal als u zoekt naar een werkplek waaraan direct twee personen kunnen werken. Deze benchbureaus, of duo-bureaus, zijn namelijk voorzien van twee werkbladen, gemonteerd op een extra diep onderstel. Zo creëert u direct een klein werkeiland waaraan twee personen tegenover elkaar kunnen werken.
 • Zit-sta bureaus: De meest ergonomische oplossing voor uw kantoor is het zit-sta bureau. Deze bureaus zijn elektrisch verstelbaar of verstelbaar met een slinger, waardoor u eenvoudig kunt afwisselen tussen zit- en stahoogte van het werkblad.
 • Directiebureaus: Een extra luxe variant op het standaard bureau. Dat zijn de directiebureaus. Vanzelfsprekend zijn deze bureaus perfect voor de directieruimte, mede door de extra ruimte die de bureaus bieden én de stijlvolle en luxe uitstraling.

Diverse instelmogelijkheden

Zoekt u bureaus voor flexwerkplekken? Voor vaste plekken binnen het kantoor? Of juist voor de thuiswerkplek? Onze tweedehands bureaus sluiten aan op iedere werkplek. Zo vindt u in ons assortiment diverse gebruikte bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Als zit-zit bureau of als zit-sta bureau. Met een slinger, handmatig of elektrisch. Ideaal op de flexwerkplek, want u past de gewenste (zit)hoogte eenvoudig aan aan de persoon die op dat moment aan de tafel werkt. Maar natuurlijk ook voor de vaste werkplek; regelmatig afwisselen tussen zitten en staan werkt namelijk extra goed voor de motivatie én productiviteit.


Een altijd variërend aanbod

Omdat we het belangrijk vinden dat tweedehands meubilair een tweede kans krijgt, kopen we regelmatig diverse partijen gebruikt kantoormeubilair op. Dit maakt dat we ons assortiment gebruikte bureaus continu aanvullen en upgraden. Zit er voor nu niets naar uw wens tussen? Kom dan zeker regelmatig terug om ons variërende aanbod te bekijken. Dat ons assortiment continu wisselt, betekent ook dat u wellicht geen nabestelling kunt doen als u eerder gebruikte meubelen bij ons heeft besteld. Wacht dus niet te lang! Is een product inderdaad niet meer voorradig? Neem dan gerust contact met ons op; we denken graag met u mee.

Tweedehands wit bureau met ringpoot

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs!

Het grote voordeel van het aanschaffen van gebruikte bureaus, is dat we alle bureaus in ons magazijn op voorraad hebben. Daardoor is dit meubilair snel leverbaar, en is het daarnaast mogelijk de producten in ons magazijn af te halen als u het snel nodig heeft. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Of wilt u een bureau eerst zelf bekijken voor u het aanschaft? Van alle bureaus is een exemplaar aanwezig in onze showroom. Maak gerust een afspraak en kom langs; dan zorgen we ervoor dat u een gedegen keuze kunt maken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.