Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Houten lockers

Zoekt u een betrouwbare, veilige opslag voor vertrouwelijke documenten of persoonlijke spullen? Met onze houten lockers creëert u een warme, unieke uitstraling in uw bedrijfsruimte. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Houten lockerkast kopen?

Wilt u uw kantoor- of bedrijfsruimte (her)inrichten met een lockerkast? Een veilige opbergruimte voor vertrouwelijk papierwerk, zoals cijfers of persoonsgegevens? Of juist uw werknemers voorzien van opbergruimte voor hun persoonlijke spullen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Naast de standaard lockerkasten, vindt u in ons assortiment ook de unieke, houten lockerkasten. Met een compleet andere uitstraling, waardoor deze kast voor een warme, natuurlijke en huiselijke sfeer in uw kantoor of garderobe zorgt.

Houten lockerkasten kopen bij Officetopper

Voordelen van de houten lockers

En dat zijn niet de enige voordelen. Want buiten deze unieke uitstraling, zijn ze ook uiterst veilig. Of u nu uw privé documenten, laptop, portemonnee of tablets in de kast wilt plaatsen; de kasten zijn voorzien van inwendige deuren en daarmee inbraakvertragend. Door hun melamine omhuizing zijn deze houten kantoorkasten bovendien duurzaam én onderhoudsvriendelijk. Ze gaan jarenlang mee! Daarnaast worden ze geleverd met moedersleutel, zodat u de lockers te allen tijde kunt openen als dit nodig is. Onze houten lockerkasten worden standaard voorzien van een cilinderslot, waarbij twee sleutels worden meegeleverd. Sluit u de kast liever af met een ander slot? Dat is ook mogelijk; neem daarvoor contact met ons op!

Houten lockers voor kantoor kopen bij Officetopper nieuw en gebruikt kantoormeubilair

De verschillende houten lockerkasten in ons assortiment

Zoekt u een laag model? Of juist een hoge? Geen enkel probleem: in ons assortiment vindt u ze in diverse maten. Zo is onze houten lockerkast Choice beschikbaar in een hoge (182cm), middelhoge (137cm) en lage (92cm) uitvoering. Deze kan eveneens gebruikt worden als persoonlijk postvakje, want er zit een gleuf in voor brieven. Optioneel kan een postopvangbakje worden toegevoegd. De houten lockerkast Nova is verkrijgbaar in een 8-deurs-uitvoering of een 6-deurs-uitvoering. Zo beslist u zelf welk formaat u nodig hebt – en voor hoeveel personen u een kluisje wilt faciliteren.

Lockers van hout met diverse afmetingen

Waarom bestellen bij Officetopper?

Het voordeel aan het bestellen bij Officetopper? Dat is dat u kunt kiezen uit een breed palet aan houtkleuren. Voor de deuren kunt u zelfs een andere kleur kiezen dan voor de omhuizing. Zo richt u uw kantoor geheel naar smaak in, met uw eigen unieke, houten lockerkast. En dat is niet alles; ook profiteert u van maar liefst 25% korting! U bestelt uw houten lockerkast binnen enkele stappen in onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.