Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Budget bureaustoelen

Bent u op zoek naar een partij nieuwe bureaustoelen en moet u hierbij een specifiek budget in de gaten houden? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod aan budget bureaustoelen: bureaustoelen van goede kwaliteit én met een prima zitcomfort, die we voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina maakt u kennis met al onze modellen.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Budget bureaustoelen kopen voor uw kantoorinrichting

Gaat u uw kantoor (opnieuw) inrichten en is het budget hierbij een belangrijke pijler? Of zoekt u enkel naar een aantal nieuwe bureaustoelen, maar bent u bang dat de prijzen te hoog uitvallen? Dat is zeker niet nodig. In onze webshop vindt u immers een ruim aanbod aan budget bureaustoelen van verschillende merken, die we aanbieden voor een zeer zacht prijsje – namelijk maximaal €350,- excl. btw. En hierbij levert u zeker niet in op de kwaliteit en het zitcomfort. Zo richt u uw kantoor in met budgetvriendelijke bureaustoelen, terwijl u wél verzekerd bent van een fijne stoel voor al uw medewerkers.

Budget bureaustoelen voor uw kantoorinrichting


Welke budget bureaustoelen zijn er?

De budget bureaustoelen in ons assortiment hebben stuk voor stuk met elkaar gemeen dat u ze voor een zeer scherpe prijs aanschaft. Toch is iedere bureaustoel uniek. Zo past de ene stoel perfect in een directiekamer, terwijl de ander juist ideaal is op de standaard werkplek. In ons assortiment vindt u namelijk zowel directiebureaustoelen als standaard bureaustoelen. Binnen dat assortiment onderscheiden we weer de basic bureaustoelen en de ergonomische bureaustoelen. Zo vindt u, ook voor een specifiek budget, altijd wel een bureaustoel naar wens – uitgerust met instellingen en een bekleding naar wens. Hoe we de prijs dan toch laag kunnen houden? Hoewel de budget bureaustoelen wél bezitten over een aantal instelmogelijkheden, is het aantal opties wel beperkter dan de duurdere varianten. Het is per stoel verschillend welke instelmogelijkheden we bieden – bekijk hiervoor de productpagina.


Diverse opties mogelijk

Natuurlijk is, naast het budget, ook de uitstraling van de bureaustoel van belang. Daarom bieden we u ook binnen dit assortiment nog steeds de keuze uit verschillende opties: diverse stofkleuren en -types, een gestoffeerde of netbespannen rug en natuurlijk diverse instelmogelijkheden. We lichten u graag toe wat deze opties inhouden:

 • Kleur: stijlvol zwart, neutraal grijs of juist een wat meer opvallende kleur; in onze collectie budget bureaustoelen hebben we altijd een divers aanbod stoelen als het om kleur en stijl gaat.
 • Materiaal: het materiaal is eveneens doorslaggevend bij de keuze van een nieuwe stoel. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit heeft u stoelen van stevige kunststoffen, metaal of aluminium.
 • Bekleding: de levensduur van een goede bureaustoel wordt mede bepaald door de bekleding. Tegenwoordig heeft u de keuze uit een groot aantal opties: van leer, kunstleer tot stof of mesh (een soort veerkrachtig gaas).
 • Verstelbaarheid: het zitcomfort wordt bij bureaustoelen verkregen door de manier waarop u de stoel kunt afstellen. Gelukkig bent u daarvoor ook bij Officetopper aan het goede adres. U vindt bijvoorbeeld stoelen waarvan u bijna alle onderdelen kunt afstellen op uw voorkeur, zithouding of gewenst comfort.

Wanneer kiezen voor budget bureaustoelen?

Als er binnen het bedrijf waar u werkzaam bent, veel wordt gewerkt achter een computer of bureau, is het van belang dat er goede bureaustoelen worden aanschaft. Een goede bureaustoel is bij voorkeur instelbaar, zodat hij eenvoudig aan te passen is op de lengte en lichaamshouding van een persoon. De mate van verstelling hangt samen met hoe lang er gemiddeld achtereen op de bureaustoel gewerkt wordt. Werkt u binnen uw bedrijf hele dagen op een bureaustoel? Dan is het van belang dat een bureaustoel over een ruime hoeveelheid instelopties beschikt. Werkt u niet de gehele dag achter een bureau? Dan zijn minder instelmogelijkheden ook prima.


Zorg voor de juiste ondersteuning en comfort

De juiste afstellingen van uw stoel zijn dus een belangrijke pijler bij het uitkiezen van een nieuwe bureaustoel. Deze zijn immers noodzakelijk als u een stoel zoekt om lang op te zitten, bijvoorbeeld voor uw werk. Niet alleen de hoogte (zorg dat uw voeten altijd plat op de grond kunnen staan), maar ook de houding van de armen en zeker van de rug zijn belangrijk. Tussen onze budget modellen treft u dan ook bureaustoelen aan die ergonomisch gevormd zijn, zodat zij de perfecte ondersteuning en comfort bieden. Tegenwoordig zijn bij de meeste kwalitatieve bureaustoelen de rug- en armleuning gemakkelijk te verstellen en zijn de armleggers minimaal in hoogte verstelbaar.


Zélf bepalen of de bureaustoel naar wens is? Kom langs!

Alleen u kunt bepalen of een bureaustoel lekker zit en voldoet aan de nodige eisen. Daarom raden we het altijd aan om even in onze showroom langs te komen om een bureaustoel uit te proberen. Niet alleen ervaart u zo zelf hoe de stoel zit, wij kunnen u ook helpen met de juiste afstellingen van uw stoel. Bent u benieuwd naar een bepaald exemplaar of wilt u meer weten over de kortingen die wij op onze stoelen geven? Vul dan het online contactformulier op onze website in of bel met +31(0)162 580654. Wij bieden u graag het beste zitcomfort dat bij u en uw werkzaamheden past.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.