Navigatie

Staande akoestische scheidingswanden

(13 artikelen)

Met een vrijstaande akoestische scheidingswand verbetert u eenvoudig de akoestische eigenschappen van uw kantoorruimte. De wanden zijn leverbaar in diverse afmetingen, stofsoorten en stofkleuren. Gebruik de scheidingspanelen in combinatie met verrijdbare scheidingswanden en bureauscheidingswanden om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Meer info over de stofsoorten: Velito | Berta | Lucia

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vrijstaande akoestische scheidingswanden kopen

Met een vrijstaande akoestische scheidingswand verbetert u eenvoudig de akoestiek binnen een kantoor- of vergaderruimte. Vrijstaande wanden zijn makkelijk tussen of rond bureaus te plaatsen en vereisen geen lastige montage. Het enige wat moet gebeuren, is dat de metalen voeten aan de wand vastgeschroefd moeten worden.

Het gebruik van akoestische staande panelen

De staande panelen zijn op diverse manieren te implementen binnen een ruimte. Tussen of rond een bureau om zo een afgeschermde werkplek te creeeren. Ook is het mogelijk om de panelen los in een ruimte te plaatsen om zo een afgeschermde lounge- of vergaderruimte te maken. De meeste akoestische werkplekken of cabines zijn flinke investeringen, terwijl u met losstaande akoestische wanden hetzelfde effect kunt bereiken.

Voorbeelden van het gebruik van staande akoestische wanden

Van plan om uw kantoor in te gaan richten met vrijstaande wanden? Dan hebben wij hieronder een aantal sfeerbeelden verzameld ter inspiratie.

scheidingswand vrijstaand in een ruimte te plaatsen
kantoor met losstaande akoestische scheidingswanden
vrijstaande akoestische scheidingswanden
akoestische panelen vrijstaand

Zoals hierboven te zien is zijn de scheidingswanden breed inzetbaar. Kijk voor nog meer sfeerbeelden op de productpagina's. Nieuwsgierig naar de verschillende stofsoorten en -kleuren? Bovenaan de pagina staan links naar de digitale stofstalen. Hier kunt u de eigenschappen van de stoffen en alle verschillende kleuren in het groot zien.