Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Staande akoestische scheidingswanden

Last van een vervelende galm in uw kantoorruimte? Het plaatsen van staande, akoestische scheidingswanden is één van de oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in uw kantoor. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod; verschillend wat betreft formaat, stoftype én stofkleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral een kijkje op deze pagina – en ontdek ons volledige assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vrijstaande akoestische scheidingswanden kopen voor een verbeterde akoestiek

Een industrieel plafond, houten vloeren en glazen wanden; de moderne kantoorinrichting is ontzettend stijlvol, maar houdt weinig rekening met de akoestiek in de ruimte. Deze materialen kunnen geluid immers niet goed absorberen, en zorgen daardoor voor meer ruis en galm op de werkvloer. Daarom zijn vrijstaande, akoestische scheidingswanden een goed idee. Deze wanden bestaan uit een houten paneel, gevuld met akoestisch schuim, dat rondom gestoffeerd is. Hierbij heeft u de keuze uit diverse stofsoorten en -kleuren, zodat u de wanden geheel naar smaak en passend bij uw interieur samenstelt.


Waarom kiezen voor staande akoestische scheidingswanden?

Als de akoestiek in de ruimte niet goed geregeld is, zijn kletsende collega’s, een pruttelend koffiezetapparaat en rammelende toetsenborden al gauw een storende factor tijdens de werkdag. Deze geluiden worden door het ontbreken aan akoestisch materiaal namelijk nauwelijks geabsorbeerd, wat weer zorgt voor een verlengde nagalmtijd. En dus zijn akoestische oplossingen, zoals een staande scheidingswand, onmisbaar. Deze oplossingen zorgen voor een verbeterde akoestiek, doordat ze het geluid absorberen en zo de nagalmtijd verkorten.

scheidingswand vrijstaand in een ruimte te plaatsen
kantoor met losstaande akoestische scheidingswanden

Multifunctioneel inzetbaar

Een staande, akoestische scheidingswand kan eenvoudig in de ruimte worden geplaatst, en zorgt daarnaast ook nog voor meer privacy; doordat de scheidingswanden beschikbaar zijn in diverse breedtes en hoogtes, creëert u eenvoudig een afgescheiden ruimte. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde werkplekken afzonderen? Of juist zorgen voor een apart zitje voor korte overleggen? Door het koppelen van meerdere wanden aan elkaar, maakt u eenvoudig een grotere scheidingswand waarmee u diverse ruimtes van elkaar scheidt.


Welke staande scheidingswanden zijn er?

De vrijstaande, akoestische scheidingswanden in ons assortiment zijn voorzien van een set metalen voeten, zodat ze vrijstaand in de ruimte kunnen staan. Daarnaast bieden we verschillende smaken. Zoekt u lage scheidingswanden zodat u de openheid van de ruimte behoudt? Of wilt u juist écht een afscheiding creëren en zoekt u daarom hoge, staande scheidingswanden? Afhankelijk van de ruimte die u wilt maken, kiest u ook voor verschillende breedtes. 80, 100, 120, 140 of zelfs 160cm breed: het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u de wand ook geheel naar smaak kiezen wat betreft kleur en stoftype. Zo past u ‘m aan aan uw huidige interieur, of aan bijvoorbeeld uw huisstijl.

Vrijstaande akoestische scheidingswanden voor kantoor


Meer informatie nodig? Kom langs!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom het verbeteren van de akoestiek in uw kantoor? Of zoekt u meer concreet en passend advies voor uw kantoorruimtes? Kom gerust langs in onze showroom; we vertellen u graag meer over de mogelijkheden – en denken graag met u mee. In onze showroom vindt u diverse van onze akoestische oplossingen en ontdekt u alle stofsoorten en -kleuren. Heeft u al direct een optie op het oog? Bestel uw nieuwe, staande, akoestische scheidingswanden dan eenvoudig en snel in onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.