Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte prullenbakken

Zorgen voor een verzorgde kantooromgeving? Dan kan een goede, nette prullenbak natuurlijk niet ontbreken. In ons assortiment vindt u diverse gebruikte prullenbakken: een betaalbare en circulaire oplossing voor iedere kantoorruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte prullenbakken kopen voor de opgeruimde werkomgeving

In ons assortiment gebruikt kantoormeubilair vindt u diverse tweedehands prullenbakken. Ondanks tweedehands, zijn deze prullenbakken uiteraard schoon en netjes – en daarom klaar voor een tweede kans in uw kantoor. De prullenbakken kennen ieder een compleet eigen uitstraling; zowel wat betreft vorm en inhoud, als kleur, materiaal en uitvoering. Zoekt u bijvoorbeeld een vlamdovende papierbak? Een open bak waarin u allerlei prullen kunt weggooien? Of juist een afvalscheidingsbak waarin u afval gescheiden weg kunt gooien? U vindt het allemaal terug in onze webshop.


Kleuren en materialen passend bij uw wensen

Of u nu zoekt naar een neutraal zwarte afvalbak, of juist een aluminiumkleurige prullenbak. Van metaal, of juist van kunststof. U vindt altijd wel een exemplaar naar wens. Voor ons assortiment gebruikt meubilair kopen we regelmatig diverse producten op. Zo ook tweedehands prullenbakken. Daarom bieden we een variërend aanbod aan in onze webshop. We voegen regelmatig nieuwe producten toe. Vindt u niet wat u nodig heeft? Houd onze webshop dan zeker in de gaten voor ons meest actuele aanbod; als we nieuwe producten opkopen, plaatsen we dit direct op onze shop. Natuurlijk betekent dit variërende aanbod óók dat een product onverhoopt uitverkocht kan zijn; onze voorraad is immers uitlopend, en op is dus ook echt op. Ziet u een prullenbak naar wens? Zorg dan dat u er snel bij bent.

Gebruikte vlamdovende papierbakken voor kantoor

Welke tweedehands prullenbakken voor kantoor zijn er?

Zoals we hiervoor al kort aanstipten, bieden we diverse prullenbakken in ons tweedehands assortiment. Ieder met een eigen uitvoering, en dus ook elk te gebruiken voor een ander doel. Maar welke soorten zijn er dan? En waarvoor kunt u deze gebruiken? We stippen de belangrijkste soorten kort voor u aan:

  • Vlamdovende papierbak: Het gevaar van een papierbak, is dat de inhoud ervan kan gaan branden als er bijvoorbeeld een nasmeulend voorwerp, zoals een peuk, bij wordt gegooid. Een vlamdovende papierbak zorgt ervoor dat er geen brand kan ontstaan, mede doordat de deksel voorkomt dat er zuurstof bij het vuur kan komen. Deze prullenbakken zijn dus altijd voorzien van deksel en zorgen voor net dat beetje extra veiligheid op uw kantoor.
  • Standaard papierbak: De standaard papierbak is een populair item in de kantoorruimtes. Deze bakken zijn verkrijgbaar als ronde of vierkante variant, en bieden over het algemeen een inhoud van 15 of 30 liter. De bakken zijn niet voorzien van deksel, en daarom extra handig in gebruik.
  • Afvalscheidingsbak: De afgelopen jaren zijn de afvalscheidingsbakken flink in populariteit toegenomen. Deze bakken maken het stukken eenvoudiger om uw afval te scheiden, namelijk doordat deze bakken zijn uitgerust met verschillende compartimenten. Dit type prullenbak vindt u dan ook geregeld terug in ons assortiment.

Bestel nu bij Officetopper.com

Heeft u een tweedehands prullenbak naar wens gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel uw papierbakken op onze webshop. Heeft u ook nog andere accessoires voor uw kantoor nodig? Neem dan zeker een kijkje bij onze gebruikte kantooraccessoires. Zo schaft u in één keer al uw benodigde kantoorspullen aan. Heeft u vragen? Of wilt u een keer komen kijken in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.