Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Gebruikte banken

Zoekt u comfortabel zitmeubilair voor uw kantoor- of bedrijfsruimtes, zoals de ontvangstruimte, wachtkamer of lounge? In ons assortiment gebruikte banken vindt u stijlvolle én comfortabele banken voor uw medewerkers, gasten of klanten. Ideaal als circulair inrichten hoog op het prioriteitenlijstje staat – of als budget een belangrijke pijler is. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ons volledige aanbod op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte banken kopen voor uw circulaire kantoorinrichting

Of u nu zoekt naar een praktische wachtkamerbank voor uw entree of wachtkamer, een stijlvolle bank voor uw directiekamer of wachtruimte of juist wat extra comfort voor de lounge in uw kantoor; in ons assortiment vindt u een divers aanbod aan gebruikte kantoorbanken. Stuk voor stuk in prima staat en klaar voor een tweede kans, en daarmee ook direct een duurzame optie. Door ons diverse assortiment heeft u bovendien de keuze uit verschillende banken, waardoor u altijd een bank naar wens in uw kantoorruimte plaatst. Zo onderscheiden onze tweedehands banken zich wat betreft formaat, maar ook als het gaat om kleur, stijl en de gebruikte materialen.


Kies een stijl en kleur naar wens

Strak en modern of juist klassiek: binnen onze gebruikte banken vindt u diverse stijlen terug. Passend binnen de meest uiteenlopende bedrijfspanden en -ruimtes. Daardoor kiest u altijd een tweedehands bank die past bij uw kantoor en de door u gewenste uitstraling. Elke bank komt immers met een eigen stof én kleur. Wilt u graag een lederen bank in uw kantoor plaatsen? Een gestoffeerde? Of juist één van hout? Groen, bruin, blauw of liever toch neutraal zwart? We bieden het allemaal. Kunt u een door u gewenst artikel niet vinden? Niet getreurd. Ons assortiment wisselt continu en wordt regelmatig aangevuld. Houd onze webshop dus vooral in de gaten.

Gebruikte kantoorbanken bij Officetopper

Welke tweedehands kantoorbanken zijn er?

Ons assortiment banken kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan verschillende banken. Een wachtbank, hoekbank of juist diverse lounge-elementen bij elkaar bieden u het comfort dat nodig is in ieder kantoor. We bieden een divers en continu wisselend aanbod aan verschillende gebruikte kantoorbanken. We lichten de populairste categorieën graag voor u uit:

  • Zitbanken: Beschikbaar in 2- of 3-zits variant of zelfs in hoekvorm – en daarmee altijd passend bij uw wensen en ruimte. Onze tweedehands zitbanken zijn verkrijgbaar met lederen of gestoffeerde bekleding. Ideaal voor zo’n beetje iedere bedrijfsruimte; of dit nu de ontvangst of wachtkamer is, of de kantine, vergaderruimte of directiekamer.
  • Loungebanken: De naam verklapt het al; onze tweedehands loungebanken zijn perfect voor iedere loungeruimte. Verkrijgbaar als volledige loungebank, of juist als diverse, te combineren, elementen. Ideaal voor een praatje met collega’s, een snel belletje of een ontspannen moment tussen de werkzaamheden door.

Zorgvuldig geselecteerd voor onze webshop

Ons assortiment gebruikt kantoormeubilair, en dus ook de tweedehands banken, bestaat uit partijen die we regelmatig opkopen. Bij iedere opkoop selecteren wij zorgvuldig welke meubelen op onze webshop worden geplaatst. Op basis van kwaliteit, look en een technische keuring, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Dit geldt uiteraard ook voor onze tweedehands kantoorbanken. Ieder meubel is hierdoor in goede staat, ziet er nog goed uit én is technisch in orde. Heeft het product lichte schade? Dan vermelden we dit uiteraard bij het product – en wordt deze met een nóg scherpere prijs aangeboden.


Proefzitten of vergelijken? Kom langs in onze showroom!

Bij zitmeubilair is het natuurlijk zeker zo belangrijk dat u goed zit. Daarom vindt u in onze showroom ons volledige aanbod aan gebruikte kantoorbanken. Zo kunt u deze meubelen goed uittesten en proefzitten; en waar nodig vergelijken als u meerdere items op het oog heeft. Bent u van plan een bezoek te brengen aan onze showroom in Raamsdonksveer? Neem dan vooral contact op – zeker als u enkele banken op het oog heeft. Dan zorgen wij ervoor dat de banken voor u klaarstaan, en er een verkoper beschikbaar is om u van passend advies te voorzien.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.