Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Rechte bureaus

Wilt u een stel nieuwe bureaus in uw kantoor plaatsen, en bent u hiervoor op zoek naar de ‘standaard’ rechte bureaus? Dan zit u op deze pagina zeker goed. In onze webshop vindt u namelijk veel verschillende rechte bureaus. Bekijk ons assortiment hier – en bestel meteen het door u gewenste bureau.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Rechte bureaus kopen

Als u uw kantoor (opnieuw) gaat inrichten, zijn bureaus uiteraard onmisbaar. Wellicht wilt u meerdere bureaus bij elkaar zetten, of juist zorgen voor losse werkplekken voor uw medewerkers. Niet voor niets zijn rechte bureaus veelgeziene gasten in verschillende kantooromgevingen. Deze bureaus passen (bijna) overal – of u ze nu kwijt wilt in een hoek, tegen een muur of juist in een open ruimte. En verder kunt u ook elke kant op. Of u nu een verstelbaar bureau zoekt, of een elektrisch zit-sta bureau. Een bureau met vaste hoogte voor een uniforme uitstraling, of een bureau dat eenvoudig verstelbaar is met een slinger.


Een ruime keuze uit diverse (hout)kleuren

Zoekt u een bureau met een warme, huiselijke uitstraling? Of liever een licht, fris bureau? U zit altijd goed. Onze bureaus zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. En die kiest u helemaal zelf! Zo kiest u voor het werkblad uit verschillende houtkleuren – welke dit zijn, is per leverancier en dus per bureau verschillend. Ook voor het onderstel kunt u kiezen uit verschillende kleuren: doorgaans zijn deze leverbaar in de metaalkleuren wit, aluminium en zwart. Enkele van onze bureaus zijn verkrijgbaar met houten onderstel, waarbij u weer uit andere kleuren kunt kiezen.


Welke rechte bureaus zijn er?

Omdat we het belangrijk vinden dat u een bureau vindt dat helemaal past bij uw wensen en behoeften, vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan rechte bureaus. Kiest u voor een bureau met een open, luchtig karakter? Dan is het bureau met 4-poots of draadframe onderstel ideaal. Wilt u liever zorgen voor een opgeruimde, nette kantooromgeving? Dan is het bureau met wangenonderstel perfect voor u. Staat een gezonde, ergonomische werkplek juist hoog in het vaandel? Kies dan voor onze rechte zit-sta bureaus – uitgevoerd met T-poot onderstel of wangenonderstel. Kortom: u heeft keuze genoeg!


Uw rechte bureau aanschaffen bij Officetopper

Heeft u een bureau naar wens gevonden? Een gewenst formaat gekozen? En de kleuren samengesteld? Dan bestelt u het bureau vervolgens binnen enkele klikken in onze webshop. En, extra fijn: u profiteert ook nog eens van hoge kortingen! Wilt u het bureau liever eerst zelf uitproberen? Kijken of het bij u past? Wij verwelkomen u graag in onze showroom: onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om passend advies, uitleg en tips te geven. Maak een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.