Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Bartafels

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bartafels kopen

Afwisselen tussen zittend en staand overleggen in uw vergaderruimte? Of een speels effect creëren in uw kantine of bedrijfsrestaurant? Onze bartafels zijn perfect om staand óf zittend aan te werken, vergaderen of lunchen – zeker als u de tafels combineert met de stijlvolle en comfortabele barkrukken uit ons assortiment. Deze stoelen schuift u eenvoudig weg, de tafel is zeker hoog genoeg om staand aan de tafel te werken of te overleggen. Tevens lenen deze bartafels zich goed in het bedrijfsrestaurant of de kantine als u ze afwisselt met lage kantinetafels. Dit geeft een knusse, huiselijke sfeer met een speels effect.


Welke bartafels schaft u bij ons aan?

In onze webshop bekijkt en bestelt u tal van bartafels. Van groot tot klein, en stuk voor stuk een andere uitstraling door het materiaal en het type onderstel. Zo vindt u in ons assortiment bartafels die volledig van hout, of melamine, gemaakt zijn – met wangen- of 4-poots onderstel – of een bartafel met melamine blad en metalen onderstel. Tevens vindt u ook één bartafel met HPL Fenix werkblad; dit blad is extreem zacht, mat en biedt allerlei voordelen zoals fingerprint protection en thermisch herstel van krasjes. Elke hoge kantoortafel beschikt over een steunbalk om de voeten op te laten rusten.


Beschikbaar in verschillende kleurstellingen

Heeft u al een bestaande kantoorinrichting waarin de tafels moeten passen? Of neemt u de gehele inrichting onder handen en zoekt u allerlei soorten tafels met een uniforme uitstraling. Welke tafel u ook kiest; u heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren voor zowel het onderstel als het blad. Zo past u de tafels eenvoudig aan op elkaar, of op uw bestaande inrichting. De mogelijkheden zijn per tafel verschillend; raadpleeg de productpagina voor de precieze kleuropties.


Bekijk de tafels in onze showroom

Twijfelt u nog of de bartafels binnen uw kantoorinrichting passen? Of vindt u het lastig welke kleur het beste past? Geen probleem; kom gerust langs in onze showroom! Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen en vergelijken – en geven u bovendien graag passend advies. Weet u wel al precies welke bartafel u in uw kantoor wil plaatsen? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel in onze webshop.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.