Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Beoordeeld met een 8.7 | 57 beoordelingen

Over ons

Update met betrekking tot COVID-19

Als klant bij Officetopper.com vertrouwt u op ons om uw bestellingen tijdig en onbeschadigd bij u af te leveren. Nu wij internationaal te maken hebben met het Coronavirus (COVID-19), zijn we genoodzaakt om interne en externe maatregelen door te voeren en hebben wij de effecten voor onze medewerkers, klanten en toeleveranciers in kaart gebracht.

Onze drijfveer is simpel: iedereen gezond houden.

Dat is dan ook het primaire doel geweest bij het bepalen van de volgende voorzorgsmaatregelen:

Wij hebben de frequentie van schoonmaken van onze werkomgeving verhoogd en op alle

afdelingen papieren doeken en desinfecterende gel ter beschikking gesteld.

  Ons logistiek centrum, een vitale functie van ons bedrijf, blijft conform de huidige richtlijnen bemand. Dat betekent dat wij vooralsnog alle goederen blijven ontvangen en verzenden. Door omstandigheden kan het zijn dat bepaalde zendingen onverhoopt verlaat worden geleverd. Wij hebben verder strikte richtlijnen bepaald voor onze medewerkers aangaande het fysieke contact met transporteurs en klanten.

Elk relevant nieuws zullen wij delen via onze website www.officetopper.com

Wij vertrouwen erop u met dit bericht op een correcte wijze te hebben geïnformeerd.


Snel én goedkoop kantoormeubelen bestellen

In onze webshop vindt u archiefkasten, roldeurkasten, bureaus, bureaustoelen, lockers, garderobekasten en ladeblokken voor een zeer lage prijs. In de online shop heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afmetingen. Officetopper heeft een ruime aanbod kantoormeubilair direct op voorraad. Koop dus nu uw kantoormeubelen bij Officetopper in de online webshop of in de ruime showroom.

Hoge kwaliteit kantoormeubelen voor een scherpe prijs

Wilt u dat uw medewerkers productiever zijn en met meer plezier naar hun werk komen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze kantoormeubelen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn zowel comfortabel als ergonomisch verantwoord. Of u nu nieuwe werkplekken zoekt, of ontvangstmeubelen voor in de lobby, bij Officetopper kunt u alles vinden voor op uw kantoor of werkplek. Bent u benieuwd naar onze kantoormeubelen? Kom dan snel naar onze showroom!

Meer dan 70 topmerken kantoormeubilair

Officetoppper heeft meer dan 70 merken kantoormeubilair in haar assortiment. Bij Officetopper vind u kantooormeubilair van onder andere Girsberger, Swan, De valk, Van Esch, Nauta, Huislijn, ETH, Bert Plantagie, Papatya en Ceka. Officetopper is officieel dealer van deze merken. Daarmee bieden we de service en garantie die u mag verwachten.

Gratis Levering

Bestellingen boven €300,- excl. btw worden GRATIS verzonden! (Actie geldt alleen in NL m.u.v. de Waddeneilanden).

Snelle levering

Het snel leveren van uw bestelde goederen staat bij ons hoog in het vaandel. Leverafspraken maken wij altijd vooraf en in overleg met de klant. Natuurlijk kunt u de gekochte goederen ook bij ons afhalen. In ons ruime magazijn staan uw producten altijd klaar voor verzending. Levering in België is ook mogelijk. 

Levering in België

Wij leveren óók in België! Bezorgkosten: €29,50 excl. btw.

Al meer dan 30 jaar uw kantoormeubelspecialist

Officetopper is in 2006 ontstaan uit Verkolf kantoormeubelen in Raamsdonksveer. Oprichter Cor Verkolf heeft na een actieve periode van 25 jaar zijn bedrijf in 2005 verkocht, waarna de naam is gewijzigd in Officetopper. Sindsdien is het assortiment en de organisatie verder uitgebouwd.

 

 

            

Snelle levering

Het snel leveren van uw bestelde goederen staat bij ons hoog in het vaandel. Leverafspraken maken wij altijd vooraf en in overleg met de klant. 

Uit voorraad: Wanneer wij uit voorraad kunnen leveren kan het aangekochte kantoormeubilair soms al de andere dag worden geleverd. 

Afhalen: Natuurlijk kunt u de gekochte goederen ook bij ons afhalen. In ons ruime magazijn staan uw producten altijd klaar voor verzending.

Levering in België: Levering in België is mogelijk, leverprijs zit tussen de € 45,- en € 75,- afhankelijk van de locatie.

- See more at: http://officetopper.com/snelle-levering#sthash.LJmESTWL.dpuf