Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Over Officetopper

De beste deal voor een goede werkplek.


Onze geschiedenis

Met ruim 40 jaar ervaring op zak, zet Officetopper zich iedere dag in om de zakelijke markt te voorzien in kantoormeubilair van topkwaliteit. Zo zorgen we voor de beste deal voor een goede werkplek. Oprichter Cor Verkolf begon in 1980 met zijn bedrijf Verkolf Kantoormeubelen in Raamsdonksveer. Zo’n 25 jaar later, in 2005, werd het bedrijf verkocht en wijzigde de naam in Officetopper. Sinds juni 2022 is Officetopper onderdeel van de Findyourgroup.

Officetopper kantoormeubelen showroom


Kantoormeubilair van topkwaliteit, tegen scherpe prijzen

“Een goede werkplek draagt bij aan het werkplezier en de productiviteit op de werkvloer.” Vanuit die visie stellen wij al 40 jaar ons assortiment kantoormeubelen samen. Van archiefkasten en ontvangstmeubelen voor uw entree tot elektrische zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen voor de werkplekken in uw kantoor. Akoestische oplossingen, kantine- of vergadermeubilair of comfortabele meubelen voor uw lounge: bij Officetopper kunt u terecht met al uw wensen als het gaat om kantoormeubilair. Het gehele jaar door voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Gemaakt van de beste materialen, scherp geprijsd én volgens de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft interieur, ergonomie en comfort. En, ieder product is door onszelf getest. Wij begrijpen namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om te werken op een plek waar u zich goed voelt.


Een ruim aanbod aan nieuw kantoormeubilair

Of u nu zoekt naar een enkele werkplek of een complete kantoorinrichting: bij Officetopper bent u aan het juiste adres. Binnen ons ruime aanbod vindt u altijd wel iets wat bij uw wensen en inrichting past. Door de nauwe samenwerking en afspraken met diverse leveranciers, hebben wij de mogelijkheid om onze producten met hoge kortingen aan te bieden én snel te leveren. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van onze producten kan variëren. Voor actuele informatie over de beschikbaarheid en levering, neem gerust contact met ons op.

Officetopper nieuwe kantoormeubelen

Gebruikt kantoormeubilair Officetopper

Gebruikt meubilair voor een duurzame & circulaire kantooromgeving

We hebben ook een selectief aanbod aan gebruikte meubelen. We controleren, reinigen en repareren deze meubelen waar nodig. Zo koopt u altijd meubilair dat als nieuw aanvoelt, maar dan tegen een extra scherpe prijs. En daarbij draagt u bij aan een duurzame en circulaire wereld bij de inrichting van uw kantoor- of bedrijfsruimte. Ook gebruikt kantoormeubilair verdient immers een tweede kans!Een stapje extra voor klanttevredenheid & gemak

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u tevreden bent met de door u aangeschafte producten. Daar zetten wij graag een stapje extra voor. We zetten ons er elke dag weer voor in dat u het gehele proces met een goed gevoel doorloopt. Van het uitkiezen van uw nieuwe meubilair – met advies van onze professionele medewerkers – tot de bezorging van uw meubelen: pas als alles bij u naar wens verloopt, zijn wij tevreden.


Een ervaren team van gepassioneerde medewerkers

Met in huis een ervaren team dat bestaat uit twee verkopers, drie medewerkers in de binnendienst, twee online marketingmedewerkers én drie monteurs, zorgen we ervoor dat het gehele bestelproces soepel, eenvoudig en snel verloopt. Daarbij blijft de communicatie persoonlijk en kleinschalig. We nemen graag de tijd voor u, om te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van passend en persoonlijk advies. Komt u langs in onze showroom in Raamsdonksveer?

Team Officetopper


Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Officetopper en onze speciale aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
 

Ons assortiment bekijken?

Nieuwsgierig geworden naar onze kantoormeubelen? Klik op de onderstaande knop om direct ons complete nieuwe en gebruikte assortiment te bekijken!

Bekijk ons complete assortiment
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.