Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Whiteboards

Bekijk hier het complete assortiment whiteboards van Officetopper. U vindt op deze pagina niet alleen whiteboards, maar ook alle bijbehorende accessoires, zoals: stiften, magneten en vegers. Mocht u vragen hebben over een bepaald whiteboard, of staat het whiteboard wat u zoekt er niet tussen? Dan horen wij dit graag!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Whiteboard kopen

Een whiteboard is het ideale item om notities te maken tijdens een vergadering of om uw verhaal te versterken door gemakkelijk iets op te schrijven. De whiteboards van Officetopper onderscheiden zich in verschillende soorten oppervlaktes, maten en frames. Zoekt u bijvoorbeeld verrijdbare whiteboards? Of een stijlvolle frameloze whiteboards? dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Daarnaast vindt u ook accessoires voor uw whiteboard en besteld u deze gemakkelijk en snel via onze webshop.


Voordelen van whiteboards

Whiteboards zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse klaslokaken, vergaderruimtes, werkruimtes en zelf in huis. Een whiteboard is hét item als het gaat om snel aantekeningen maken tijdens een brainstorm, of om zaken te noteren die u te binnen schieten en niet vergeten mogen worden. Het zorgt voor structuur en overzicht omdat gekras en geknoei wordt voorkomen doordat het schrift van whiteboard markers eenvoudig uit te wissen is.

Whiteboard Essence sfeer


Verschillende soorten whiteboards

Op zoek naar een klein compact whiteboard voor in uw kantoor? Of juist een grote voor in uw vergaderruimte? Verrijdbaar of kantelbaar? Whiteboards zijn er in verschillende soorten en maten met allemaal hetzelfde doel, gemakkelijk dingen noteren en wegvegen op de door u gewenste plek. Het geeft overzicht aan brainstormsessies, vergaderingen en presentaties voor u en uw medewerkers. Whiteboards met een magnetisch oppervlak bieden ook de mogelijkheid om informatie op te hangen met magneten terwijl anderen puur gericht zijn op de schrijfbaarheid. Kies uw gewenste whiteboard en bestel deze gemakkelijk via onze webshop.


Frameloze whiteboards

Een whiteboard heeft vaak een klassieke, niet geheel stijlvolle, uitstraling. Maar ook daar is een oplossing voor. In ons assortiment vindt u namelijk ook frameloze whiteboards die een strakke uitstraling hebben in uw interieur. Deze bevatten geen standaard aluminium omlijsting met kunststof hoekdoppen, maar zijn geheel frameloos. Daarnaast zijn deze whiteboards ook magnetisch waardoor deze in uw vergader- of spreekruimte ook gebruikt kan worden om documenten op te hangen.


Verrijdbare en kantelbare whiteboards

Uniek in zijn categorie zijn de whiteboards op wielen. Deze zijn ideaal voor het gebruik van een whiteboard in meerdere ruimtes. U verrijd gemakkelijk het whiteboard tussen verschillende ruimtes en creëert zo een schrijfmogelijkheid op de door u gewenste plek. Na gebruik kunt u het whiteboard netjes opbergen. Daarnaast zijn de verrijdbare whiteboards van Officetopper magnetisch waardoor deze ook gebruikt kunnen worden om documenten aan op te hangen.

Naast dat deze whiteboards zijn voorzien van wielen, bevatten ze ook een kantelmechanisme. Hierdoor kan het gehele whiteboard verticaal worden omgedraaid. Zo schrijft draait u gemakkelijk het bord om waardoor u op een schoon whiteboard verder kunt werken.

Verrijdbaar kantelbaar whiteboard

Uw whiteboard kopen bij Officetopper

Heeft u het gewenste whiteboard gevonden? En de juiste afmeting? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via onze webshop en kies uit diverse leveringsopties. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste whiteboards, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.