Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Metalen lockerkasten

Wilt u uw kantoor voorzien van metalen lockerkasten? De oude, vertrouwde afsluitbare kantoorkasten mét industriële looks? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment. Mét diverse indelingen, formaten en kleuren.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Nieuwe metalen lockerkasten kopen

Een metalen lockerkast biedt u opbergruimte voor allerlei zaken. Of u nu uw vertrouwelijke, privé documenten of dossiers wilt opbergen, of juist uw werknemers van opbergruimte voor hun persoonlijke eigendommen wilt voorzien. U plaatst ze eenvoudig in elke kantoorruimte, garderobe, personeelskamer of andere bedrijfsruimte. Zo heeft u de opgeborgen spullen altijd bij de hand. In onze webshop vindt u diverse soorten stalen lockers, zich van elkaar onderscheidend wat betreft indeling, formaat of kleur. Allemaal gemaakt van een stevige, stalen constructie. Zo kunt u kiezen welk model het beste bij uw wensen en gebruiksdoelen past.

Waarom een ijzeren lockerkast kopen?

Alle lockerkasten op deze pagina zijn voorzien van een volledig gelaste, stalen constructie, die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating. Dit maakt deze stalen, afsluitbare kantoorkast niet alleen erg stevig, ook blijft hij hierdoor lang mooi, gaat hij lang mee en is hij onderhoudsvriendelijk. Doordat de kast is uitgerust met een vlakke bodem, is de kast namelijk heel eenvoudig te reinigen. De achterzijde van de kast is standaard voorzien van perforatie, zodat er binnen in sprake is van een goede luchtcirculatie. Al met al maakt dit onze stalen lockerkasten tot betrouwbare, duurzame en hufterproof kasten waar u jarenlang plezier van hebt!

Diverse afsluitmogelijkheden

Voor het veilig opbergen van uw spullen, is het natuurlijk van belang dat de kast is uitgerust met een betrouwbaar slot. Binnen ons assortiment metalen lockerkasten kunt u daarom kiezen uit een afsluitmogelijkheid naar wens. Enerzijds kunt u kiezen uit een lockerkast die u afsluit met een sleutel, zoals met het cilinderslot – anderzijds hebben we modellen in ons assortiment die afsluitbaar zijn door middel van een pincode. Hierbij heeft u de keuze tussen een stalen locker met mechanisch of elektronisch cijferslot. Het voordeel van dit slot is dat de kast door meerdere personen gebruikt kan worden, en er geen gevaar is tot het verliezen van de sleutel.

De verschillende sloten van de lockerkasten met cijferslot

Look and feel van de stalen lockerkasten

Buiten de diverse voordelen en afsluitmogelijkheden, kiest u ook voor een specifieke look and feel. De industriële uitstraling van de stalen lockerkasten maakt dat deze kast in veel verschillende ruimtes neergezet kan worden. Zoekt u een lockerkast van zwart metaal? Of juist een grijze, blauwe of rode variant? De mogelijkheden van deze kast zijn eindeloos. Onze lockerkasten zijn over het algemeen uitgevoerd in de kleuren grijs, grijs/blauw en grijs/rood. Dit geeft de lockers hun vertrouwde, industriële uitstraling.

Diverse soorten metalen lockers

De verschillende soorten metalen lockerkasten

Of u nu een grote, brede lockerkast zoekt, of juist een kleine stalen lockerkast: in ons assortiment vindt u allerlei modellen - van diverse formaten, of juist met verschillende indelingen. Wilt u een veilige opbergmogelijkheid creëren voor het opslaan van laptops? Dan is onze laptoplockerkast, met tien compartimenten voor (maximaal) 17inch laptops. Met de postlockerkast voorziet u in afgesloten postvakjes, terwijl onze premium lockerkasten meer ruimte bieden voor persoonlijke spullen of documenten. Bij deze kasten kunt u kiezen uit een formaat van 1, 2 of 3 kolommen breedte, en kiest u voor vier of vijf compartimenten per kolom. Dit bepaalt de grootte per compartiment én de hoeveelheid personen die van de ijzeren lockerkast gebruik kunnen maken.

online metalen lockerkasten bestellen

Bestel eenvoudig bij Officetopper.com

Heeft u bij Officetopper een metalen lockerkast naar wens gevonden? Dan bestelt u hem eenvoudig en snel in onze webshop. Kies voor de afmeting, de indeling en de gewenste kleur, en u ontvangt hem binnen enkele weken. En, extra fijn? U profiteert nu ook van maar liefst 25% korting op alle ijzeren lockerkasten! Eerst nog wat behoefte aan advies? Of heeft u nog enkele vragen? Neem dan vooral contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.