Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ontspanning op kantoor

Zoekt u een manier om uw werknemers of collega’s meer ontspanning te bieden tussen de bedrijven door? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk diverse producten die bijdragen aan meer ontspanning op kantoor. Ideaal voor de speciale ontspan- of loungeruimte in uw kantooromgeving!

Zoekt u meerdere werkplekken voor uw kantoorruimtes? Of bent u van plan meerdere ruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Producten voor ontspanning op kantoor

Het bieden van ontspanning op kantoor is belangrijk. Niet alleen voor het motiveren en enthousiasmeren van uw werknemers, ook voor het verhogen van de productiviteit en het verlagen van het ziekteverzuim. En dus is het niet gek dat er een trend gaande is waarin steeds meer aandacht wordt besteed aan ontspanning op de werkvloer. Steeds meer bedrijven richten een ontspanningsruimte in, waarin diverse producten staan om even het hoofd leeg te maken voordat u weer vol energie aan de slag gaat met uw dagelijkse werkzaamheden.


Welke producten voor de ontspanruimte bieden wij?

Een ontspan- of loungeruimte in uw kantoor heeft als doel om de gedachten een korte tijd te verzetten, om zo de stress te verminderen en de medewerkers meer energie te geven. Juist voor die korte momenten van ontspanning, bieden wij een ruim aanbod aan diverse ‘fun’-producten. We lichten graag toe welke dit zijn:

 • Pooltafels: Zijn uw medewerkers fan van een potje poolen? In ons assortiment treft u een tweetal pooltafels van het merk Heemskerk, verkrijgbaar in diverse formaten. Het grootste verschil? Eén pooltafel is uitgerust met leistenen speelveld, terwijl de andere pooltafel een MDF-speelveld heeft. Optioneel bestelt u ook nog een extra keu en extra poolballen bij uw nieuwe pooltafel.
 • Tafeltennistafels: Een wedstrijdje tafeltennis zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning; ook zorgt het competitieve aspect voor een betere samenwerking én fun onder de collega’s. In ons assortiment vindt u twee Heemskerk tafeltennistafels. Beide verrijdbaar en inklapbaar, en tevens te gebruiken in de ‘zelftrainstand’. U kunt extra batjes en ballen meebestellen.
 • Voetbaltafels: De voetbaltafel is toch wel één van de bekendste ontspanningsproducten in kantooromgevingen. En dus kan deze ook zeker niet ontbreken bij u op kantoor! De voetbaltafel van Heemskerk is voorzien van gegoten poppetjes – deze zijn dus haast onbreekbaar! Daarnaast heeft u de keuze uit doorlopende of telescopische stangen.
 • Dartborden: Heeft u niet voldoende ruimte voor grote producten, of wilt u verschillende producten in de ruimte plaatsen? Dan is een dartbord zeker een goede optie. In ons assortiment vindt u een Bull’s dartbord dat gemaakt is van Sisal met ingelegd messendraad. Een geweldig, stevig dartbord voor bedrijfsmatig gebruik.
 • Let op! In onze webshop treft u slechts een kleine selectie van de producten die u kunt aanschaffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.


Hoe maakt u een keuze uit de verschillende producten?

Met een breed aanbod uit verschillende producten, kan het best lastig zijn om een goede keuze te maken. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat uw medewerkers zich optimaal kunnen ontspannen. Wilt u er zeker van zijn dat de medewerkers ook daadwerkelijk gebruik gaan maken van de ontspanningsproducten voor kantoor? Leg de keuze dan zeker aan hen voor: zo beslissen zij mee over de juiste producten én bent u er haast van verzekerd dat er goed gebruik gemaakt wordt van de ontspanruimte. Uiteraard is het ook van belang dat u de producten plaatst in een ruimte waar andere medewerkers niet te veel geluidsoverlast of andere hinder ervaren indien er gebruik van wordt gemaakt.


Advies nodig? Neem contact met ons op!

Twijfelt u nog welke producten u in uw kantoor wilt plaatsen? Of bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Op onze webshop treft u slechts een kleine selectie van de producten die wij kunnen bieden. Neem dus zeker contact met ons op, dan vertellen wij u graag welke producten u nog meer in uw kantoor kunt plaatsen. Heeft u advies nodig? Of bent u benieuwd hoe u de verdere inrichting van deze kantoorruimte kunt aanpakken? Neem dan ook zeker contact met ons op; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.