Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Klaptafels

Zoekt u een ruimtebesparende kantoortafel die het goed doet in multifunctionele ruimtes? De klaptafels in ons assortiment zijn ideaal in omgevingen met weinig ruimte – en zijn bovendien eenvoudig op te bergen en te verplaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Klaptafels kopen

Multifunctioneel, praktisch en stijlvol: onze klaptafels doen het goed in iedere kantooromgeving. Deze multifunctionele kantoortafels kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, en bergt u bovendien eenvoudig weer op als u de tafel even niet meer nodig heeft. De klaptafels bezitten immers over een gemakkelijk te bedienen mechanisme, waardoor u ze in een handomdraai inklapt. Dit maakt ze meteen een stuk kleiner, waardoor ze weinig ruimte innemen bij het opbergen. De klaptafels in ons assortiment zijn stuk voor stuk verrijdbaar, zodat u ze ook nog eens snel van de ene, naar de andere ruimte rijdt.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Heeft u meerdere klaptafels nodig? Of zoekt u juist één grote tafel? De klaptafels in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afhankelijk van het type klaptafel dat u kiest, is deze tafel namelijk beschikbaar met een breedte vanaf 120, 160 of 200cm. De grootste vouwtafel schaft u aan met een breedte van maar liefst 320cm! Dit maakt dat u een tafel kiest voor de ruimte die u heeft, en het aantal personen dat aan de tafel plaats moet kunnen nemen. Elke tafel kent een vaste hoogte. Raadpleeg de productpagina voor de mogelijke formaten.


Welke klaptafels zijn er?

Afhankelijk van de ruimte die u heeft, en het gebruiksdoel dat u voor ogen heeft, kunt u kiezen voor een specifieke klaptafel. In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de verrijdbare vouwtafel als u zoekt naar een groot model kantine- of vergadertafel. Deze vouwtafels klapt u op, waarbij het blad door midden wordt gedeeld. Dit terwijl het andere type, de klaptafel, ingeklapt wordt met het gehele blad. Alle klaptafels kennen een metalen onderstel en melamine blad, waarbij u de keuze hebt uit verschillende kleurcombinaties.


Keuze gemaakt? Bestel eenvoudig in onze webshop!

Heeft u een keuze kunnen maken? Zowel voor het type klaptafel, als voor de afmetingen en de kleuren? In onze webshop bestelt u de door u gewenste tafels eenvoudig en snel. Heeft u nog vragen? Of wilt u de tafel komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.