Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Opkoop Kantoormeubilair

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit gebruikt meubilair. Van stoelen tot kasten, en van bureaus tot akoestische panelen. Heeft u een grote partij kantoormeubilair staan die u graag een tweede leven gunt? We vertellen u graag hoe de opkoop van tweedehands kantoormeubilair in zijn werk gaat.

Ik wil mijn kantoormeubilair inruilen

Wilt u uw oude kantoormeubilair inruilen voor nieuwe meubels? Dat kan bij Officetopper. We werken hiervoor samen met diverse partners die ons ondersteunen. Hierdoor hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We beoordelen samen met onze partner de waarde van uw meubels en helpen u bij het uitzoeken van uw nieuwe meubilair. Of uw meubels ingeruild kunnen worden, hangt af van een aantal factoren. De voorkeur gaat uit naar grotere aantallen van dezelfde producten. Daarnaast is de staat van de producten van groot belang. Als we deze producten opnieuw willen inzetten, is het belangrijk dat deze werkend zijn en geen grote schades bevatten. Als laatste moet het meubilair passen binnen de hedendaagse kantoorsferen. Om de waarde te bepalen van uw huidige meubilair, helpt het heel erg om zoveel mogelijk foto’s te sturen zodat we een goed beeld hebben over welke producten het gaat. Daarnaast ontvangen we graag een inventarisatie van aantallen en types. We bepalen de restwaarde van uw meubels en doen u een voorstel voor de inruilwaarde. Dit zal dan worden verrekend met de aanschaf van uw nieuwe meubelen. Mocht uw huidige meubilair niet goed genoeg zijn voor een tweede leven, kunnen wij deze voor u afvoeren. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort producten, is dit tegen betaling.

Inruil gebruikt kantoormeubilair? Neem contact op!

Heeft u een aanbod aan gebruikt meubilair dat dat voldoet aan onze voorwaarden? En wilt u deze inruilen tegen nieuw meubilair? Dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaande knop.


 

Ik wil mijn kantoormeubilair op laten kopen

Heeft u een grotere partij meubels waar u vanaf wilt zonder dat u behoefte heeft aan iets nieuws? Bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladenblokken, tafels… wellicht kan het interessant zijn voor een tweede leven. Dit nemen wij, als Officetopper zijnde, enkel af als het gaat om producten die bekend zijn bij ons en door ons zijn verkocht. Andere producten nemen wij niet terug maar we hebben hier echter wel geschikte partners voor. Hier brengen we u dan ook graag mee in contact.

Op zoek naar een kantoorinrichting die past bij uw bedrijf?

Bij Officetopper vindt u een breed scala aan kantoormeubelen, van bureaus en stoelen tot vergadertafels en kasten. Zo kunt u uw complete kantoor inrichten, van ontvangstruimte tot werkplek. Onze ervaren collega’s helpen u graag bij het kiezen van de juiste kantoorinrichting. Zo zorgen we ervoor dat uw kantoorinrichting perfect aansluit bij uw bedrijf en uw behoeften. Benieuwd naar hoe andere bedrijven hun kantoor hebben ingericht met Officetopper? Bekijk dan onze referentieprojecten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.