Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Bureaus

Zoekt u nieuwe werkplekken voor uw kantoor? Een aanvulling op uw huidige interieur, of zelfs een compleet nieuwe inrichting? Dan kan een partij goede en stijlvolle bureaus natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan bureaus; van elektrische zit-sta bureaus tot hoekbureaus of directiebureaus. Bekijk ons aanbod nu en bestel direct.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus kopen voor de diverse werkruimtes in uw kantoor

Een goed bureau is onmisbaar op iedere werkplek. Bent u op zoek naar een partij nieuwe bureaus voor uw kantoor? In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan bureaus. Of u nu zoekt naar een zit-sta bureau, een directiebureau, een ruim hoekbureau of de standaard recht bureau. En natuurlijk onderscheiden deze bureaus zich niet alleen wat betreft vorm; ook wat betreft verstelbaarheid en formaat. Er is keuze genoeg! In onze webshop bestelt u eenvoudig meerdere bureaus, en bestelt u direct diverse bijpassende bureau-accessoires voor kabelmanagement én passende bureaustoelen en kasten mee. Zo creëert u eenvoudig één consistent geheel in uw kantoor. Nog vragen? Lees dan vooral verder. We beantwoorden graag al uw vragen!

 

 


Welke soorten bureaus zijn er?

Om te bepalen welk bureau het beste bij uw werkomgeving en werkzaamheden past, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke soorten bureaus er allemaal zijn. Want er zijn er ontzettend veel; op onze site vindt u dan ook een ruim aanbod aan verschillende types. Maar welke past nu precies bij uw organisatie? Hieronder een greep uit de meest verkochte soorten bureaus:

 • Verstelbare bureaus: Zoals de naam het al verraad is het onderstel van de verstelbare bureaus in hoogte verstelbaar. De manier waarop een bureau in hoogte in te stellen is, verschilt ook per type. Over het algemeen heeft u hierbij de keuze uit elektrisch, slinger of manueel instelbaar, zoals met een inbus.
 • Zit-sta bureaus: De meest ergonomische optie in ons assortiment. Dit type heeft zich door de jaren heen bewezen en is één van de meest populaire uitvoeringen. Waar zitten tot het nieuwe roken is bestempeld, biedt het zit-sta bureau de perfecte afwisseling voor een dynamische werkhouding. Niet alleen heel gezond; het vermindert ook een hoop lichamelijke klachten.
 • Duo-bureaus: Duo-bureaus, ook wel benchbureaus genoemd, worden steeds vaker ingezet bij het inrichten van kantoorruimtes. Een duo-bureau is een groot bureau met één onderstel welke uitgerust is met meerdere werkbladen. Zo kunt u met twee, vier of zelfs zes personen werken aan hetzelfde onderstel.
 • Hoekbureaus: De hoekbureaus zijn de klassiekers in het assortiment. Deze bureaus bieden, door hun extra hoek, extra veel werkruimte. Deze aanbouw van een hoekbureau is vooral handig als extra opbergruimte of als aanlandpek.
 • Directiebureaus: De directiebureaus zijn luxere uitvoeringen dan de standaard rechte bureaus. De bladen zijn vaak van massief hout of afgewerkt met fineer – en passen hiermee perfect in iedere stijlvolle directieruimte.


Waarmee rekening houden bij uw keuze?

Wanneer u een bureau koopt is het goed om niet alleen op de praktische eigenschappen te letten. Een bureau draagt ook bij aan de invulling van uw kantoorruimte. Kies daarom voor een model in een stijl die ook aansluit bij uw kantoorinrichting. Bij Officetopper verkopen we verschillende modellen in de meest voorkomende stijlen. Klassieke modellen, bureaus met strakke vormen of bureaus die vooral niet te veel ruimte innemen; u vindt het allemaal in ons assortiment.

Diverse bureaus in de werkruimtes


Welke verschillende opties kennen de bureaus?

In onze webshop vindt u een brede collectie van alles wat met uw bureau te maken heeft. Of u nu zoekt naar een specifiek type bureau – of juist naar bureau accessoires voor uw werkplek. Dit maakt de zoektocht naar de ideale werkplek natuurlijk niet makkelijker. Om u op weg te helpen met het samenstellen van uw bureau hebben wij alle belangrijke opties als filter of extra pagina ingesteld. Een bureau die bij uw wensen past, voldoet namelijk aan verschillende eisen. Zo moet u op de juiste hoogte kunnen werken, biedt het de juiste hoeveelheid werkruimte en past het qua uiterlijk helemaal in uw interieur. Heeft u nog een mooi bureau, maar wilt u uw werknemers wel het gemak van zit-sta bureaus bieden? We bieden in ons assortiment ook diverse bureau-onderstellen!


Aan welke eisen moet een bureau voldoen?

Plaatst u meerdere bureaus in uw kantoorruimte als flexwerkplek? Dan is het handig om te kiezen voor een bureau dat eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Indien meerdere werknemers van hetzelfde bureau gebruik gaan maken, is het namelijk wel zo goed om het bureau gemakkelijk aan te passen aan degene die op dat moment aan het bureau werkt. Een bureau dat elektrisch verstelbaar is, of verstelbaar door middel van een slinger, is dan ideaal. Wilt u juist vaste werkplekken creëren met vaste computers? Dan is het computerbureau een goede kandidaat. Deze bureaus zijn voorzien van een open kast onder het werkblad.

Bovendien is het belangrijk dat uw nieuwe bureaus binnen uw kantooromgeving passen. Zoekt u een wit bureau? Een grijs bureau? Of juist een bureau met een zwarte kleur? Een design bureau? In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan kleuren en stijlen.

Zit-sta bureaus voor kantoor


Hoe zorg ik voor een goede werkhouding?

Een goede werkhouding is belangrijk om de werkdag zonder lichamelijke klachten door te komen. Als uw werkplek goed is afgesteld, kunt u een hoop klachten voorkomen. Wanneer mensen kampen met nek- en rugklachten, zijn deze namelijk vaak terug te voeren op een foute werkhouding. Uw bureau op de goede hoogte instellen is van groot belang om een goede werkhouding aan te nemen, net als een goede zithouding en de juiste plaats van uw bureau. We lichten in onderstaande alinea's toe hoe u kunt zorgen voor een goede werkhouding.

Wat is de ideale hoogte van een bureau?

Wilt u zorgen voor die goede werkhouding? Dan is het belangrijk om uw bureau op de ideale hoogte in te stellen. Een goed bureau is in hoogte verstelbaar van 62cm tot 86cm. Binnen dit bereik moet iedere werknemer immers comfortabel kunnen zitten. Uw lichaamslengte speelt hierbij een belangrijke rol. Om u een handvat te geven bij het instellen van uw bureauhoogte, hebben we een richtlijn samengesteld van de juiste hoogte van het bureaublad dat past bij uw lichaamslengte. Natuurlijk is dit alsnog per persoon verschillend. Zorg er dus voor dat u achter uw bureau de juiste werkhouding kunt aannemen.

In hoogte verstelbaar bureau
Lichaamslengte Bureauhoogte
150cm 62cm
155cm 64cm
160cm 66cm
165cm 68cm
170cm 70cm
180cm 74cm
185cm 76cm
190cm 78cm
195cm 80cm
200cm 82cm

Hoe neem ik de juiste zithouding aan?

Maar hoe neemt u de juiste werkhouding aan? Het is heel simpel. Wanneer u achter uw bureau zit, moeten uw boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden staan. Uw onderarmen moeten ontspannen, en met afhangende schouders, op het blad en de armleggers van uw stoel kunnen rusten. Op die manier heeft u geen overbodige spanningen in uw schouders en nek. En dat voorkomt op de lange termijn ook een hoop klachten.


Kiezen voor de juiste plaatsing van uw werkplek

Tot slot is het erg belangrijk om een goede plek in het kantoor te vinden om het bureau te plaatsen. Medewerkers hebben altijd voldoende ruimte nodig om comfortabel te zitten en werken achter hun computer. Moet je letten op de ruimte van het kantoor, kies dan voor een model met een speciale vorm die u bijvoorbeeld in een hoek of tegen een wand kunt schuiven. Tip: bekijk altijd samen met uw werknemers of collega’s wat de juiste plek moet zijn. Aangezien zij veel uren doorbrengen achter het bureau, moet het natuurlijk wel zo prettig mogelijk staan.


Welke afmetingen kennen de bureaus?

In ons assortiment kunt u bureaus ook onderscheiden op basis van formaat. De bureaus zijn namelijk verkrijgbaar in een ruim aanbod aan afmetingen. Zoekt u een klein bureau van 120x80cm? Eén van 140x80? Of juist grote bureaus van 160x80cm, 180x80cm of zelfs 200x80cm? Afhankelijk van de plaats waar u het bureau neerzet, kunt u kiezen voor een bepaalde afmeting. Zo kiest u altijd voor een bureau dat voldoende ruimte biedt, maar ook perfect past in uw kantooromgeving.


Ook bureaus voor de thuiswerkplek nodig?

Zoekt u geen werkplekken voor kantoor, maar wilt u juist thuiswerkplekken voor uw medewerkers – of uzelf – aanschaffen? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan bureaus die uitermate geschikt zijn voor ieder thuiskantoor. Met deze bureaus voor thuis zorgt u ervoor dat u, of uw medewerkers, ook thuis in een juiste houding kunnen werken, en daarmee verschillende lichamelijke klachten voorkomen. Een groot deel van de bureaus is al verkrijgbaar met een breedte van 80, 120 of 140cm. Liever meer ruimte? Dan kunt u ook kiezen voor een breedte van zelfs 180 of 200cm. Zo kiest u eenvoudig voor het formaat dat past in uw huis.

Zorgen voor een ergonomische thuiswerkplek


Keuze gemaakt? Kies voor Officetopper!

Heeft u een passend bureau naar wens gevonden? Eén die helemaal past bij uw werkomgeving en werkzaamheden In onze webshop bestelt u uw nieuwe bureau binnen enkele klikken. We leveren het bureau dan af volgens de levertijd zoals gecommuniceerd op de productpagina. Helemaal ontzorgd worden? Kies dan tijdens het plaatsen van uw bestelling voor Premium Levering. We plaatsen het bureau dan direct op een plaats en verdieping naar wens. Wilt u het bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.