Navigatie
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice
 • Beoordeeld met een 8.6 | 96 beoordelingen

Bureaus

(59 artikelen)

Een bureau kopen? Hieronder vindt u ons brede assortiment bestaande uit: zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus, duo-bureaus, directie bureaus en gebruikte bureaus. Heeft u vragen over een bepaald type? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Voor zowel Particulier als Zakelijk
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Bureaus kopen

Op zoek naar een bureau? Op deze pagina vindt u ons assortiment bestaande uit verschillende zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus, duo-bureaus, directiebureaus en gebruikte modellen en zelfs ergonomische bureaus. Benieuwd naar de mogelijkheden, service en modellen uit onze collectie? Bestel gemakkelijk meerdere modellen in onze webshop of bezoek de showroom in Raamsdonksveer. Wij kunnen onze modellen zowel voorgemonteerd als gedemonteerd leveren.

 Nieuwe bureaus

Een nieuw bureau kopen is geen makkelijke taak. Er zijn veel verschillende types op de markt, en dan hebben wij het nog niet eens over de verschillende kleuren en materialen gehad. Om u goed op weg te helpen hebben wij de verschillende type bureaus onderverdeeld in categorieën. Links bovenaan vindt u de verschillende types allemaal onder elkaar opgesomd. Bij elke categorie staat onderaan de pagina beschreven wat u precies van de verschillende types kunt verwachten. Mocht u advies nodig hebben of een vraag over een van de bureaus, neem dan gerust contact met ons op.


Kies de opties voor uw kantoorbureau

Wanneer u een bureau koopt is het goed om niet alleen op de praktische eigenschappen te letten. Een bureau draagt ook bij aan de invulling van uw kantoorruimte. Kies daarom voor een model in een stijl die ook aansluit bij uw kantoorinrichting. Bij Officetopper verkopen we verschillende modellen in de meest voorkomende stijlen. Klassieke modellen, bureaus met strakke vormen of bureaus die vooral niet te veel ruimte innemen; u vindt het allemaal in ons assortiment.


Hoe kies ik een bureau dat past?

Bij Officetopper.com vindt u een brede collectie van alles wat met uw bureau te maken heeft. Dit maakt de zoektocht naar de ideale werkplek natuurlijk niet makkelijker. Om u op weg te helpen met het samenstellen van uw bureau hebben wij alle belangrijke opties als filter ingesteld.

De filterbare opties vindt u aan de linkerkant en zijn eenvoudig aan en uit te vinken. Door de hele lijst van boven naar onder af te werken, blijven er uiteindelijk maar een aantal opties over. Wanneer u het product geselecteerd heeft kunt u op de productpagina het ideale bureau samenstellen. Dit proces is eenvoudig stapsgewijs uitgewerkt. Zo kiest u eerst de afmeting, dan het kleur blad en vervolgens de kleur van het onderstel.

bureaus met verschillende soorten onderstellen

Uw bureau instellen

Een goed in- of verstelbaar bureau moet een afmeting hebben van min. 62cm tot max. 85cm hoogte. Binnen dit bereik moet iedere werknemer comfortabel kunnen zitten. Let wel op. De verstelbaarheid van een bureau is één, maar uw eigen werkhouding is een tweede punt om rekening mee te houden. Uw lichaamslengte, zoals u hieronder straks kan lezen, geeft een goede richtlijn voor de hoogte van het werkblad. Wanneer u achter uw bureaus zit is het belangrijk dat uw boven- en onderbenen in een hoek van 90 graden staan. Uw onderarmen, moeten ontspannen met afhangende schouders, op het blad en de armleggers van uw stoel kunnen rusten. Uw werkplek goed is afgesteld, kunt u een hoop klachten voorkomen. Wanneer mensen kampen met nek- en rugklachten, zijn deze vaak terug te voeren op een foute zithouding.

 

Hoe hoog moet een bureau zijn?

Uw lichaamslengte speelt een belangrijke rol bij het instellen van uw bureaublad. Hieronder/hiernaast hebben wij een richtlijn samengesteld van lichaamslengte in combinatie met de gewenste hoogte van uw bureaublad. Met deze richtlijn heeft u een handvat bij het zoeken naar het juiste type bureau en welke toereikbare instelmogelijkheden heeft.

In hoogte verstelbaar bureau
Lichaamslengte Bureauhoogte
150cm 62cm
155cm 64cm
160cm 66cm
165cm 68cm
170cm 70cm
180cm 74cm
185cm 76cm
190cm 78cm
195cm 80cm
200cm 82cm

 


Welke type bureaus zijn er?

Er zijn veel verschillende type bureaus op de markt. Alleen op onze site vindt u al meer dan 7 verschillende types. Maar welke pas nu precies bij u? Hieronder een greep uit de meest verkochte types:

 • Een in hoogte verstelbaar bureau | Zoals de naam het al verraad is het onderstel van dit bureau in-/verstelbaar in hoogte. (Ook tussen instelbaar en verstelbaar zit een verschil. Instelbaar gaat namelijk trapsgewijs en verstelbaar niet.) De manier waarop een bureau in hoogte in te stellen is, verschilt ook per type. U heeft keuze uit: elektrisch, handslinger, inbus of gasveer.
 • Zit-sta bureaus | De meest ergonomische optie in ons assortiment. Dit type heeft zich door de jaren heen bewezen en is een van de meest populaire uitvoeringen. Waar zitten tot het nieuwe roken is bestempeld, biedt het zit-sta bureau de perfecte afwisseling voor een dynamische werkhouding.
 • Duo-bureaus | Duo-bureaus ook wel benchbureaus genoemd, worden ook steeds vaker ingezet bij het inrichten van kantoorruimtes. Een duo-bureau is een groot bureau met één onderstel welke uitgerust is met meerdere werkbladen.
 • Hoekbureaus | De hoekbureaus zijn de klassiekers in het assortiment. Ze zijn qua populariteit iets afgenomen, maar nog steeds aanwezig. De aanbouw van een hoekbureau is vooral handig als extra opbergruimte of als aanlandpek.
 • Directiebureaus | De directiebureaus zijn luxere uitvoeringen dan de standaard rechte bureaus. De bladen zijn vaak van massief hout of afgewerkt met fineer.

De plaatsing van uw bureau

Vergeet tot slot ook niet om het bureau op een goede plek in het kantoor te plaatsen. Medewerkers hebben altijd voldoende ruimte nodig om comfortabel te kunnen zitten en te werken achter hun computer. Moet je letten op de ruimte van het kantoor, kies dan voor een model met een speciale vorm die u bijvoorbeeld in een hoek of tegen een wand kunt schuiven.

Onze tip: bekijk altijd samen met uw werknemers of collega’s wat de juiste plek moet zijn. Aangezien zij veel uren doorbrengen achter het bureau, moet het natuurlijk wel zo prettig mogelijk staan.

plaatsing van uw bureau

Een bureau voor thuis

Wij verkopen niet alleen bureaus voor op kantoor. We hebben in ons assortiment ook rekening gehouden met de thuiswerkplek. Hieronder vindt u een video om inspiratie op te doen voor de inrichting voor uw kantoor aan huis.


Kom langs in onze showroom

Wilt u het bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!