Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Verstelbare bureaus

Bent u van plan uw kantoor in te richten met nieuwe bureaus, en wilt u hiervoor verstelbare bureaus bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elektrisch verstelbaar, slingerverstelbaar of manueel verstelbaar: op deze pagina vindt u ons complete assortiment verstelbare bureaus.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Verstelbare bureaus kopen

Er zijn verschillende verstelbare bureaus verkrijgbaar. Zo vindt u in ons assortiment onder andere zit-zit bureaus, waarbij u de hoogte van het bureau kunt verstellen om het aan te passen aan verschillende lichaamslengtes. Tevens zijn onze verstelbare bureaus ook verkrijgbaar als zit-sta bureaus; bij deze bureaus verstelt u de hoogte zodat u een dynamische werkhouding kunt aannemen en kunt afwisselen tussen zitten en staan.


Waarom kiezen voor een bureau dat in hoogte verstelbaar is?

In ons assortiment bureaus vindt u zowel bureaus met een vaste hoogte als bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Bureaus met een vaste hoogte zijn aangepast op de gemiddelde lichaamslengte en zijn daarmee geschikt voor een groot deel van de mensen die gebruik maken van het bureau. Toch zit dit in Nederland en België nét even anders. Doordat de lichaamslengtes van personen hier over het algemeen nogal ver uit elkaar liggen, is deze vaste hoogte dus lang niet altijd voldoende om in een goede werkhouding te kunnen werken. En daarom is een in hoogte verstelbaar bureau zo belangrijk. De hoogte van deze bureaus past u eenvoudig aan op degene die gebruik maakt van het bureau. Dat voorkomt een hoop nek- en rugklachten en verbetert daardoor de concentratie en productiviteit aanzienlijk.


Hoe kiezen voor het juiste verstelbare bureau?

Welk verstelbaar bureau het beste bij u past, is afhankelijk van de manier waarop het bureau gebruikt gaat worden. Richt u uw kantoor in op flexwerken? Of heeft u veel medewerkers in dienst die parttime werken? In beide gevallen zullen verschillende medewerkers gebruik maken van hetzelfde bureau. Het is dan handig om te kiezen voor een bureau dat beschikt over een eenvoudige hoogteverstelling. Met onze elektrisch verstelbare bureaus wisselt u de hoogte van uw werkblad met een letterlijke druk op de knop. Een meer budgetvriendelijke optie is het slingerverstelbare bureau: dit bureau verstelt u in hoogte door te draaien aan de slinger.


Manuele hoogteverstelling

Is er in uw organisatie sprake van vaste werkplekken, maar wilt u uw medewerkers wel faciliteren in een bureau dat op de juiste hoogte kan worden gezet? Een groot deel van onze bureaus is manueel in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat u het onderstel door middel van, bijvoorbeeld, een inbus op de juiste hoogte vastzet. Omdat deze manier van verstellen iets meer voeten in aarde heeft, is dit de ideale optie als u het bureau slechts eens in de tijd hoeft te verstellen.


Bestel uw verstelbare bureaus bij Officetopper

Heeft u een verstelbaar bureau naar wens gevonden? Eén met de juiste hoogteverstelling, in de gewenste kleur én een passend formaat? In onze webshop bestelt u eenvoudig uw bureau. Meerdere modellen nodig? Of juist meerdere bureaus van hetzelfde model bestellen? Geen probleem. Ook als u de bureaus eerst met eigen ogen wilt komen bekijken, is dit mogelijk. We ontvangen u graag in onze showroom in Raamsdonksveer! Maak een afspraak en kom langs.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.