Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Grote bureaus

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden, is het belangrijk dat uw medewerkers voldoende ruimte hebben. Een groot bureau is daarvoor de oplossing. Met een breedtemaat van 160cm tot wel 200cm bieden deze bureaus meer dan ruimte genoeg om uw werk goed uit te kunnen voeren. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan bureaus met een formaat van 160 tot 200cm breed.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Grote bureaus kopen

Zeker als u de ruimte hebt in uw kantoor, is het plaatsen van een groot bureau een goed idee. Op de werkplek is het namelijk belangrijk dat uw medewerkers de ruimte hebben om hun werk uit te voeren. Een te krappe werkplek zorgt al gauw voor afleiding en mindere concentratie. Daarnaast zijn deze bureaus ook ideaal om onderling de afstand te bewaren en meer rust in de ruimte te creëren.


Bureaus voor twee of meer personen

Bent u juist op zoek naar grotere bureaus voor meerdere personen? In ons assortiment vindt u tevens diverse duo-bureaus, geschikt voor twee, vier of in sommige gevallen zelfs zes personen. Een duo-bureau, ook wel een benchwerkplek genoemd, is in principe een groot bureau, met één groot onderstel waarop meerdere bladen zijn gemonteerd. Deze bureaus zijn er in een breedte tot 360cm bij vier personen – dit is 180cm breed per werkplek, tot 540cm breed voor zes personen.


Grote bureaus met tal van mogelijkheden

Als u ons aanbod bekijkt, zult u al gauw zien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Zo heeft u ten eerste de keuze uit verschillende formaten. De meest gangbare en voorkomende formaten van onze grote bureaus zijn bureaus van 160x80cm, 180x80cm en 200x80cm. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende typen bureaus; kiest u voor een zit-sta bureau, een bureau met een vaste hoogte of juist een ruim hoekbureau? Een bureau met draadframe onderstel, of juist een met een T-poot onderstel? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Uit welke kleuren kan gekozen worden?

Zowel voor het blad als voor het onderstel kan gekozen worden uit diverse kleuren. Zo zijn onze onderstellen doorgaans verkrijgbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart. De werkbladen zijn verkrijgbaar in een breed palet aan houtkleuren: van lichte, frisse houtkleuren tot donkere, warme kleuren. Al deze opties samen maken het wellicht wat lastig om een knoop door te hakken – maar het betekent ook dat u altijd een bureau kiest dat geheel aansluit op uw wensen en behoeftes.


Bestel uw grote bureau in onze webshop

Kiest u voor een aankoop bij Officetopper? Dan profiteert u niet alleen van de diverse keuzemogelijkheden. Ook bieden wij scherpe prijzen, met hoge kortingen én een persoonlijke service. Zo kunt u binnen het bestelproces kiezen voor diverse leveringsopties. Basic levering houdt in dat wij de producten achter de eerste deur op de begane grond leveren, terwijl premium levering inhoudt dat wij de producten, ook op etage, inhuizen. Zo kiest u precies waar u behoefte aan heeft. Wilt u liever eerst nog wat advies? Neem gerust contact met ons op; onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.