Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Sale

Bent u op zoek naar kantoormeubelen tegen éxtra scherpe prijzen? Dan bent u op onze sale-pagina aan het juiste adres. In onze webshop verschijnen immers regelmatig producten die extra scherp afgeprijsd zijn. Van restpartij nieuwe producten tot showroommodellen en tweedehands kantoormeubilair: stuk voor stuk producten in onze sale die u voor een zacht prijsje aanschaft. Op deze pagina bekijkt en bestelt u alle producten!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoormeubelen in de sale kopen

Of u nu bureaus, kantoorstoelen, kantoorkasten of ergonomische accessoires wilt aanschaffen: op onze sale-pagina vindt u een continu wisselend assortiment aan kantoormeubelen terug. Zo vindt u in deze kantoormeubelen outlet bijvoorbeeld verschillende restpartij nieuwe kantoorstoelen voor uw kantine, elektrificatie-units voor uw bureau of ruime kantoorkasten voor meer opbergruimte op uw werkplek. Deze producten zijn stuk voor stuk gloednieuw, maar verdwijnen uit ons assortiment en bieden we daarom aan met een flinke korting. Zo profiteert u van de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen nóg aantrekkelijkere prijzen.

Welke soorten sale-producten zijn er?

Ons assortiment kantoormeubelen in de sale wisselt continu. De ene keer vindt u bijvoorbeeld meer archiefkasten of akoestische oplossingen in dit assortiment, terwijl u de andere keer juist een ruime keuze hebt uit bureaustoelen, kantoorstoelen of accessoires. Toch kunnen we altijd een onderscheid maken tussen de verschillende soorten sale-producten in onze webshop. In ons assortiment vindt u namelijk altijd de volgende sale-categorieën terug:

  • Restpartij nieuw | In onze webshop bieden we een breed assortiment aan allerlei kantoormeubelen aan. We voegen continu allerlei nieuwe producten toe, en kiezen er soms ook voor om enkele producten niet meer standaard in ons assortiment te houden. In dat geval verschuiven deze goederen naar onze categorie Restpartij nieuw. Deze producten zijn dus nog gloednieuw, maar kunnen we wél met een flinke korting aanbieden.
  • Showroommodellen | Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u in onze sale-categorie Showroommodellen allerlei producten die in onze showroom hebben gestaan. Deze producten zijn zo goed als nieuw – ze zijn immers enkel lichtgebruikt in onze showroom. Ook hier geldt dat we deze producten met een flinke korting aanbieden, zodat u van mooie producten tegen een scherpe prijs, geniet.
  • Tweedehands kantoormeubilair outlet | In onze webshop vindt u een groot aanbod aan tweedehands kantoormeubelen. In de tweedehands kantoormeubilair outlet vindt u de producten die we extra aantrekkelijk geprijsd hebben. De staat van deze producten is altijd nog helemaal in orde, maar wordt in de outlet geplaatst omdat er bijvoorbeeld nog slechts enkelingen van over zijn.

 

Complete kantoorinrichting tegen een beperkt budget nodig?

Bent u van plan uw gehele kantoor opnieuw in te richten? Of betrekt uw bedrijf een nieuw pand en zoekt u hiervoor een compleet aanbod aan kantoormeubelen? Ook met een beperkt budget bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In onze kantoormeubelen outlet vindt u immers diverse producten tegen een zeer scherpe prijs – met kortingen van soms wel 50% van de nieuwprijs! Of u nu werkplekken wilt inrichten, of een kantine of vergaderruimte. In ons assortiment bieden we een ruim aanbod aan producten waarmee u in alle ruimtes terecht kunt. Bureaustoelen, kantoorstoelen, tafels, bureaus en kasten, maar ook accessoires als kabelgoten, pennenbakken en monitorarmen of akoestische oplossingen.

Uitproberen of proefzitten? Bezoek onze showroom!

Natuurlijk snappen we het als u eerst wil uitproberen, bekijken of proefzitten voor u de gewenste meubels bestelt. Daarom hebben wij het grootste deel van ons sale-assortiment beschikbaar in onze showroom. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer! Bent u van plan langs te komen? Neem dan altijd even contact met ons op, dan zorgen we dat een medewerker voor u klaarstaat om u van passend advies te voorzien. Bent u al zeker van uw keuze? Dan bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop – binnen enkele klikken is uw bestelling geplaatst! Doorgaans leveren wij onze sale-producten binnen 5 tot 10 werkdagen bij u af. Hierbij heeft u de keuze uit basic levering, op de begane grond achter de eerste deur, of premium levering, inclusief inhuizing op de door u gewenste plaats.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.