Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Akoestiek

(81 artikelen)

De akoestiek in uw kantoor verbeteren? Zorgen voor een kortere nagalmtijd? En de productiviteit in uw kantoor omhoog laten schieten? Dan zijn onze akoestische producten dé oplossing bij uitstek. Op deze pagina ontdekt u ons complete assortiment!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • Bezorg- & Montageservice in NL & BE
 • 1500m2 grote showroom
 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische oplossingen voor op het kantoor

Akoestiek is van groot belang in uw werkruimte. Het komt vaak voor dat kantoorpanden gehorig zijn en uw medewerkers met geluidsoverlast te maken hebben. Een ideale oplossing voor dit probleem is bijvoorbeeld akoestische scheidingswand of ophangelement. Deze producten zorgen ervoor dat nagalm in uw werkruimte wordt verminderd. Dit houdt in dat de geluidsgolven die in de ruimte worden geproduceerd verkort worden en niet blijven rondzwerven. Meer weten over dit onderwerp? Lees dan hieronder verder!


 

Vind direct alle informatie over akoestiek!

Klik op de onderstaande links en navigeer direct naar de door u gewenste informatie.

 

Waarom kiezen voor akoestische producten?

Als uw kantoor grotendeels bestaat uit harde materialen, zoals glas, tegels of beton, herkent u ’t vast: geluid weerkaatst, waardoor het flink gaat galmen. En dus is het toevoegen van akoestische producten dé oplossing. Waar harde materialen zorgen voor de weerkaatsing van geluid, gaan akoestische materialen dit immers tegen: deze materialen absorberen het geluid. De nagalmtijd van het geluid wordt daardoor een stuk korter, waardoor er een rustiger en stiller werkklimaat wordt gecreëerd.


Ideaal in open kantoortuinen

Natuurlijk is het verbeteren van de akoestiek één van de belangrijkste redenen voor het kopen van akoestische oplossingen. Toch kunnen we nog een aantal redenen noemen om deze oplossingen aan te schaffen. De moderne kantoren bestaan veelal uit ruime, open ruimtes: de kantoortuin. Omdat de kantoortuin een open ruimte is waarin meerdere mensen tegelijkertijd werken, is het bij uitstek een ruimte die vraagt om akoestische oplossingen. Voor het verbeteren van de akoestiek, maar ook voor het creëren van meer privacy en afgezonderde ruimtes – zonder de openheid van het kantoor te verliezen. Zo kijken medewerkers elkaar niet direct aan, en is er vanuit voorbijlopende collega’s of klanten geen direct zicht op de werkplek, waar bijvoorbeeld belangrijke informatie ligt.

Akoestische oplossingen voor de kantoortuin


Welke akoestische oplossingen zijn er?

Bent u van plan om de akoestiek te verbeteren, en hiervoor akoestische oplossingen aan te schaffen? Bedenk dan eerst goed welke oplossingen binnen uw kantoor passen én van toepassing zijn op de inrichting van uw kantoor. Er zijn tegenwoordig immers ontzettend veel verschillende akoestische producten te koop, waardoor het misschien niet geheel duidelijk is waar ze het beste tot hun recht komen. We lichten het graag aan u toe.

 • Akoestische scheidingswanden: in ons assortiment vindt u verschillende soorten scheidingswanden. Denk aan bureauscheidingswanden, staande scheidingswanden of verrijdbare scheidingswanden. Deze wanden hebben in principe twee functies. Zo dienen ze natuurlijk om de akoestiek van uw ruimte te bevorderen, maar bieden ze óók een frisse look aan uw werkruimte. De scheidingswanden zijn perfect toepasbaar in grote ruimtes met verschillende werkplekken. Zo creëert u meer privacy én zorgt u ervoor dat de ruimte naar wens ingedeeld wordt. Onze staande scheidingswanden zijn zelfs koppelbaar; zo creëert u in een handomdraai een afgezonderde ruimte.
 • Akoestische panelen: afhankelijk van de keuze die u maakt, zijn de akoestische panelen in ons assortiment geschikt voor montage aan de wand of aan ’t plafond. Zo vindt u verschillende soorten plafondpanelen; panelen die u verticaal of horizontaal aan het plafond hangt. Ideaal voor hoge ruimtes waarin u de akoestiek sterk wilt verbeteren. Daarnaast bieden we ook wandpanelen aan. Deze panelen bevestigt u aan de wand,