Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Ladekasten

Wilt u zorgen voor een opgeruimde en professionele kantooromgeving? Dan kunnen ladekasten haast niet ontbreken – zeker niet als u veel met papierwerk, dossiers of vertrouwelijke documenten werkt. In deze ladekasten bergt u uw papierwerk geordend op, en zorgt u direct voor een nette uitstraling in uw kantoor. Win-win, toch? Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt het op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ladekasten kopen voor kantoor

Praktisch, ruimtebesparend en netjes: de ladekasten voor kantoor in ons assortiment kenmerken zich door hun strakke uitstraling, eenvoud in gebruik en compacte formaat. Onze ladekasten zijn geschikt voor een breed scala aan papierwerk. Werkt u bijvoorbeeld binnen uw bedrijf regelmatig met grote (bouw)tekeningen? Of met dossiers waarin vertrouwelijke informatie van uw cliënten staat? Of werkt u bij personeelszaken, en slaat u de documenten van uw personeel graag veilig op? In elk geval geldt: in onze ladekasten slaat u al uw papierwerk veilig én geordend op – en zorgt u er ook nog eens voor dat u alles binnen no time terugvindt.

Ladekasten voor kantoor kopen

Welke ladekasten voor kantoor zijn er?

Binnen ons assortiment kantoorkasten vindt u een groot aantal ladekasten terug. Staand, of verrijdbaar. Groot, of juist klein van stuk. Geschikt voor hangmappen of juist kleinere spullen in materiaalladen. Maar welke soorten ladekasten voor kantoor zijn er nou precies? We lichten de populairste categorieën graag aan u toe:

  • Ladeblokken: Ideaal om naast of onder uw bureau te plaatsen. De ladeblokken in ons assortiment zijn verkrijgbaar als staande of verrijdbare variant. Uitgevoerd met verschillende indelingen; zo kiest u voor een model met enkel materiaallades, uitgevoerd met een hangmappenlade of zelfs een extra kleine pennenlade. Daardoor perfect voor het opbergen van spullen of papierwerk op en rondom uw werkplek.
  • Dossierkasten: Een kast speciaal ontwikkeld voor de ruime opslag van dossiers in hangmappen. Dat zijn onze dossierkasten. Deze kasten zijn voorzien van twee, drie of zelfs vier ruime lades, van 46 of 84cm breed. Geschikt voor A4 en folio hangmappen – dus u kunt er allerlei dossiers in kwijt.
  • Tekeningenkasten: Als u binnen uw werk regelmatig te maken heeft met grote bouwtekeningen, kunstwerken of grote documenten die het liefst niet gevouwen mogen worden, zijn onze tekeningenkasten ideaal. In ons assortiment vindt u tekeningenladekasten geschikt voor papieren van A0, A1 of A3-formaat. Zo bergt u alle grote documenten en tekeningen veilig op én is de kans op beschadigingen minimaal.

Keuze uit diverse kleuren en materialen

Naast dat de kasten praktisch zijn, is het natuurlijk zeker zo belangrijk dat ze goed binnen uw kantoor passen. Daarom kiest u bij onze ladekasten een kleur naar wens. De ladeblokken in ons assortiment zijn tevens beschikbaar met houten topblad, dat u eenvoudig aanpast op de andere meubelen in de ruimte waarin de kast komt te staan. Een aantal van de ladeblokken is zelfs beschikbaar met een geheel houten omhuizing en ladefrontjes; dit brengt een extra huiselijke sfeer met zich mee. Kiest u liever voor een kast die goed tegen een stootje kan – bijvoorbeeld voor in het magazijn of binnen een bouwbedrijf? De (gelaste) metalen omhuizing van onze overige ladekasten is zeer stevig en blijft lang mooi. Ook na dat stootje, dus.


Waarom kiezen voor een ladekast in uw kantoorruimte?

Als u veel werkt met papieren, is het belangrijk dat u deze papieren en dossiers netjes en overzichtelijk opbergt, zodat deze niet rondslingeren op kantoor én u ze eenvoudig en snel terugvindt. Een ladekast helpt erbij alle papieren te ordenen en veilig op te bergen. En dat is niet het enige. Want een opgeruimde werkomgeving zorgt ook voor méér motivatie en een betere productiviteit op de werkvloer. Niets is overigens zo vervelend als rondslingerende papieren. En dus zijn die ladekasten in uw kantoor extra handig om een opgeruimd kantoor te creëren – en zo dus zorg te dragen voor een fijnere sfeer op de werkvloer.

Ladekasten van hout voor extra opbergruimte

Berg uw papierwerk veilig op

Zeker bij belangrijk papierwerk, zoals vertrouwelijke dossiers of jaarcijfers, is het van belang dat u deze veilig opbergt. Daarom zijn al onze ladekasten voorzien van stevig (cilinder)slot, dat ervoor zorgt dat u de ladekast centraal afsluit. Zo laat u uw spullen met een gerust hart achter. Tevens zijn de meeste ladekasten voorzien van kantelbeveiliging; dit maakt dat er slechts één lade tegelijkertijd geopend kan worden, zodat de verdeling gelijk blijft en de kast niet kan omkantelen.


Bestel uw nieuwe ladekasten in onze webshop

Heeft u een kast op het oog? Dan bestelt u alle ladekasten eenvoudig en snel in onze webshop. Twijfelt u nog tussen meerdere modellen? Of heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer. We vertellen u graag alle mogelijkheden. In onze showroom bekijkt u de ladekasten, en kunt u ze direct uitproberen en vergelijken. Neem bij een gepland bezoek altijd even contact met ons op, dan zorgen we dat er op het gewenste tijdstip iemand voor u klaarstaat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.