Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte vergadertafels

Op zoek naar een gebruikte vergadertafel? Op deze pagina vind u ons complete assortiment. Heeft u vragen over een van de vergadertafels, neem dan gerust contact met ons op.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte vergadertafels kopen

Een goede vergadertafel mag niet ontbreken in uw kantoor. Met onze gebruikte vergadertafels heeft u toch een kwaliteitsproduct, maar wel tegen een scherpe prijs. Gebruikte vergadertafels bestellen voor uw bedrijf of kantoor is misschien nog niet eens zo heel gek. Deze tafels worden natuurlijk niet de hele dag door gebruikt. Waarom zou u een (te) hoge prijs betalen voor een tafel die eigenlijk vooral praktisch moet zijn en die genoeg ruimte biedt voor alle stoelen? Kies voor een gebruikte vergadertafel van Officetopper en uw heeft een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Maak kennis met ons assortiment!

Online vergadertafels bestellen

Gebruikte vergadertafels zijn een betaalbare en duurzame manier om uw kantoor in te richten. Zoals hierboven genoemd kan een goed kantoor of vergaderruimte gewoon niet zonder een bijpassende tafel. Het komt vaak voor dat bedrijven nieuwe vergadertafels aanschaffen en deze ruim voor het einde van de levensduur vervangen. Met onze gebruikte vergadertafels profiteert u daarvan.

Door deze gebruikte vergadertafels een nieuw leven te geven, bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan het milieu door materialen te recyclen en te hergebruiken. In onze collectie vindt u dan ook een altijd wisselend aanbod.

tweedehands design vergadertafels kopen

Let op: Ons assortiment wordt wekelijks aangevuld, omdat wij met grote regelmaat partijen kantoormeubilair opkopen.

 

Goed om op te letten: extra eigenschappen

Bent u op zoek naar een of meerdere vergadertafels voor u conferentieruimte of ander soort ruimte? Dan is het verstandig om op een aantal onderdelen van de tafel zelf te letten. Voor veel modellen geldt tegenwoordig namelijk dat ze niet ‘zomaar een tafel’ zijn. Vergadertafels zijn steeds vaker verstelbaar, worden gemaakt van stevigere materialen of zijn gemakkelijk te verplaatsen. Ook zijn er verschillende verrijdbare vergadertafels. Handig als u er snel eentje bij wil pakken tijdens een teammeeting of vergadering met een klant.

De bewerking van de productfoto's van onze gebruikte vergadertafels

Vaak krijgen wij de vraag of de foto's daadwerkelijk door onszelf gemaakt zijn of dat het de standaard productfoto's van onze leveranciers zijn. Het antwoord op deze vraag is; ja, wij maken alle foto's zelf! In ons pand hebben wij een eigen fotostudio met professionele aparatuur. Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op onze webshop netjes en professioneel gepresenteerd worden. Daarom kiezen wij er voor de producten te tonen met een witte achtergrond. Zo ligt de focus compleet op het product en is er geen afleiding van lichtval of achtergrond.


Gebruikte vergadertafel

Foto gemaakt in onze fotostudio

tweedehands vergadertafels

Vergadertafel losgemaakt van de achtergrond

gebruikte conferentietafel

Vergadertafel nabewerkt en voorzien van merklabel


Profiteer van alle opties

In onze webshop ziet u aan de linkerzijde een groot aantal kleuren en materialen. Van tafels met gepolijste aluminium voeten tot tafelbladen van stevig eikenfineer. De tafel die u zoekt heeft u ongetwijfeld zo gevonden. Heeft u een tafel gevonden en wilt u deze bestellen? Dan heeft u de keuze uit een premium of standaardlevering. In het eerste geval wordt de tafel bij uw kantoor of bedrijf binnengebracht en gemonteerd. Bekijk ook meteen het ruime aanbod kantooraccessoires in ons assortiment en maak uw vergaderruimte compleet!

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom om een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier helpen onze ervaren adviseurs u met uw wensen en voorkeuren voor een nieuwe stoel, tafel of kast. Ook heeft u alle tijd en ruimte om een stoel uit te proberen, de tafels zelf te zien en te kijken of alles in orde is. Laat van tevoren altijd even weten dat u komt, zodat we de kantoormeubelen voor u klaar kunnen zetten. Heeft u sowieso nog vragen, dan is het altijd raadzaam om het contactformulier in te vullen!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.