Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte hoekbureaus

Op zoek naar nieuwe hoekbureaus voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Bekijk dan eens onze gebruikte hoekbureaus. Zeker als u op zoek bent naar grote partijen hoekbureaus bent u bij Officetopper.com aan het goede adres. Bij ons vindt u diverse gebruikte hoekbureaus tegen een scherpe prijs, goed onderhouden en gemakkelijk te bestellen. Maak hier kennis met de eigenschappen van onze hoekbureaus en bestel ze vandaag nog. Profiteer van de scherpe prijzen en leveringsopties!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte hoekbureaus kopen

Na enkele jaren vernieuwen bedrijven vaak hun interieur. Nieuw meubilair zoals tafels, bureaustoelen en kasten worden dan aangekocht. Officetopper koopt onder andere de gebruikte hoekbureaus op en geeft ze een tweede leven. Zo geven we de gebruikte hoekbureaus een grondige schoonmaak- en opknapbeurt. Ook repareren we kleine mankementen. Vervolgens verkopen we de gebruikte hoekbureaus weer voor een scherpe, aantrekkelijke prijs. Het verschil met een nieuw exemplaar is dan ook nauwelijks merkbaar. Hoekbureaus zijn er in allerlei vormen en soorten. We proberen dan ook een zo gevarieerd mogelijk aanbod in onze collectie te hebben. Deze collectie wisselt regelmatig, zodat u altijd een actueel aanbod hebt.

gebruikt hoekbureau

Belangrijk om te weten: Omdat onze collectie gebruikte meubelen regelmatig vernieuwd wordt, hanteren we een op is op-beleid voor onze producten. Hoeveel producten we nog op voorraad hebben, ziet u onder het product op de categoriepagina's.

 

Voordelen van een hoekbureau

Het hoekbureau is een wat ander bureau dan gebruikelijk. Zo plaatst u hem bijvoorbeeld, zoals de naam al zegt, in de hoek van een kantoorruimte, vergaderzaal of andere plek in uw kantoor. De meeste modellen hebben een L-vorm, maar er zijn ook modellen die u zelf in een gewenste hoekvorm kunt plaatsen. Hoekbureaus bieden extra werkruimte door de ruimte in uw kantoor zo goed mogelijk te benutten. Of u het extra werkblad nu gebruikt voor uw printer, een stapeltje papier of een rijtje ordners: deze extra werkruimte kunnen u en uw medewerkers ongetwijfeld goed gebruiken.

De bewerking van de productfoto's van onze gebruikte hoekbureaus

Vaak krijgen wij de vraag of de foto's daadwerkelijk door onszelf gemaakt zijn of dat het de standaard productfoto's van onze leveranciers zijn. Het antwoord op deze vraag is; ja, wij maken alle foto's zelf! Wij hebben een eigen fotostudio met professionele aparatuur. Wij vinden het erg belangrijk dat de producten op onze webshop goed en professioneel gepresenteerd worden. Daarom kiezen wij er voor de producten los te knippen van de achtergond. Zo ligt de focus compleet op het product en is er geen afleiding van lichtval of achtergrond.


Gebruikt hoekbureau kopen

Foto gemaakt in onze fotostudio

Tweedehands hoekbureaus online

Hoekbureau losgemaakt van de achtergrond

Gebruik bureau met hoekblad

Hoekbureau nabewerkt en klaar om online gezet te worden


Kom langs in onze showroom!

Ook bent u altijd welkom in onze showroom. Hier heeft u alle gelegenheid en tijd om uw nieuwe kantoormeubilair uit te proberen. Zit uw stoel lekker, staat het bureau bij de rest van het interieur? Dit soort kleine, simpele vragen helpen u bij het (her)inrichten van uw bedrijfspand, vergaderzaal of kantoorruimte. Officetopper denkt graag met u mee. Heeft u een speciaal product uit onze collectie op het oog? Neem dan altijd even contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de producten voor u klaar worden gezet.

Profiteer van onze leveringsopties

Bestelt u online of via onze showroom, dan heeft u ook nog de keuze uit twee verschillende leveringsopties. De standaardlevering, waarbij u uw meubels zelf uitpakt en plaatst of de premium levering. In het laatste geval brengen onze mensen uw meubels tot aan de deur en monteren en installeren zij ze ter plaatse. Heeft u hier nog vragen over, neem dan altijd contact op via het online contactformulier. Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.