Navigatie

Gebruikte krukken

(20 artikelen)
  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Krukken komen in alle vormen en maten, zoals barkrukken, werkrukken, maar ook loketstoelen en poefen/hockers vallen onder deze categorie. Wij proberen ons assortiment gebruikte krukken altijd zo breed en groot mogelijk te houden, dus houd de site goed in de gaten!

Gebruikte barkruk

Als wij een gebruikte barkruk binnen krijgen wordt deze altijd grondig gecontroleerd en gereinigd. Zo bent u er van verzekerd dat uw nieuwe ''gebruikte'' kruk in goede staat is en nog een lange tijd mee kan! Ook voor een complete bar-set kunt u bij ons terecht, neem eens een kijkje bij de gebruikte bartafels. Ook deze categorie proberen wij zo breed mogelijk te houden en krijgen regelmatig nieuwe ''gebruikte'' bartafels binnen.

Gebruikte bartafel

Zoals hierboven genoemd krijgen wij ook regelmatig gebruikte bartafels binnen. Ook voor een gebruikte bartafel geldt dat deze goed gecontroleerd en gereinigd wordt en waar nodig gerepareerd. Hier kunt al onze gebruikte bartafels bekijken!

Deze producten zijn natuurlijk ook geschikt om te combineren met een gebruikte barkruk!

Tweedehands barkruk kopen

Op onze vernieuwde webshop, kunt u snel en veilig een tweedehands barkruk bestellen. Profiteer tevens van onze tijdelijke actie, alle bestellingen boven €100,- excl. btw worden GRATIS geleverd!

Een greep uit ons assortiment tweedehands barkrukken: