Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte krukken

Bent u op zoek naar een betaalbare partij krukken voor uw kantoor? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze gebruikte krukken. We bieden een breed assortiment. Van hoge barkrukken voor uw bar tot een poef of zadelkruk; u kunt met al uw wensen bij ons terecht. Bekijk ons complete aanbod op deze pagina – en bestel direct binnen enkele klikken!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte krukken kopen voor uw kantoorruimtes

Onze tweedehands kantoorkrukken zijn van alle markten thuis. Of u nu zoekt naar een stijlvolle aanvulling voor uw kantine of bedrijfsrestaurant, een ergonomische toevoeging voor uw werkruimtes of een praktische bijzetter in uw vergaderruimte; in ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten gebruikte krukken. Ideaal als u zoekt naar een betaalbare oplossing, en daarnaast circulariteit belangrijk vindt bij de inrichting van uw kantoorruimtes. Ons assortiment gebruikt kantoormeubilair sluit hier immers naadloos op aan.

Gebruikte barkrukken voor uw kantoor

De voordelen van tweedehands

Met het aanschaffen van deze meubelen, zoals onze tweedehands krukken, voorkomt u immers dat gebruikte producten plaats moeten maken voor compleet nieuwe producten. Dat scheelt weer een hoop afval en nieuwe materialen én natuurlijk een hoop extra kosten voor u. Doordat het tweedehands meubilair niet afhankelijk is van schommelende materiaal- of grondstofkosten – het product is immers al geproduceerd – profiteert u binnen dit assortiment van een stabiel lage prijs. Dat maakt dat u een partij gebruikte kantoorkrukken voor een zeer scherpe prijs aanschaft!


Welke tweedehands krukken zijn er?

Binnen ons assortiment gebruikte kantoorstoelen vindt u tal van verschillende krukken terug. Deze krukken passen stuk voor stuk perfect binnen de verschillende ruimtes van uw kantoor. Maar wat zijn nu de meest voorkomende categorieën? We lichten ze voor u toe.

  • Barkrukken: In de kantine, aan de bar of in de vergaderruimte: barkrukken komen altijd wel van pas. Deze krukken hebben een hogere zithoogte dan de standaard kantoorstoel, en daardoor perfect te matchen met uw bar of bartafels. Doorgaans uitgevoerd met rug en voetensteun, zodat u ook op deze hoge stoelen net zo comfortabel zit.
  • Werkkrukken: Ideaal als u veel op of rondom dezelfde plek werkt – en daarbij regelmatig afwisselt tussen zitten en staan. De gebruikte werkkrukken, zoals een zadelkruk, zijn handzaam en flexibel in gebruik, en ondersteunen u óók tijdens beweeglijke werkzaamheden.
  • Poefen: De ideale bijzetter bij uw wachtruimte, werkplekken, lounge of vergaderruimte, zeker als u beperkte ruimte heeft voor extra stoelen. Poefen trekt u eenvoudig bij en nemen weinig plek in beslag, mede doordat u deze onder de tafel kunt plaatsen als u ze even niet nodig heeft.

Schaf eenvoudig aan via onze webshop

Officetopper biedt een ruim aanbod aan diverse gebruikte krukken. Of u nu één kruk nodig heeft – of 20 stuks; u bent bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bestelt u eenvoudig en snel de door u gewenste aantallen – wij zorgen er dan voor dat de krukken binnen twee weken bij u worden afgeleverd. Kiest u als bezorgoptie ‘Premium levering’? Dan zorgen we er ook direct voor dat de krukken op de door u gewenste plaats (ook op een verdieping!) worden gezet. Twijfelt u nog? Kom dan gerust langs in onze showroom; hier test u alle tweedehands krukken uit, en vergelijkt u ze eenvoudig. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt!

Tweedehands kantoorkrukken
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.