Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Tonmodel vergadertafels

Een goede vergadertafel is onmisbaar in iedere vergaderruimte. Zoekt u een partij nieuwe vergadertafels voor uw organisatie? En heeft u de voorkeur voor een tafel waarbij iedereen elkaar aan kan kijken? Dan zijn onze tonvormige vergadertafels dé oplossing. Op deze pagina bekijkt u ons volledige assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Tonmodel vergadertafels kopen

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben de vergadertafels op deze pagina de vorm van een ton. Smaller bij de uiteinden, met ronde zijden. Deze bolvormige lange zijden maken het mogelijk dat iedereen rondom de tafel elkaar kan aankijken. Dat vergemakkelijkt het vergaderen! Elk van de tonvormige vergadertafels in ons assortiment is 240cm breed, en 120cm diep. Dit maakt dat de vergadertafels geschikt zijn om met acht personen aan te vergaderen, overleggen of werken.


Welke tonvormige vergadertafels zijn er?

Hoewel de breedte en diepte van elke tonmodel vergadertafel in onze webshop hetzelfde is, zijn er alsnog veel kenmerken waarop de tafels zich onderscheiden. Zo vindt u in ons assortiment een ton model vergadertafel met T-poot onderstel, maar ook één met wangenonderstel of 4-poots onderstel. De vergadertafels met T-poot onderstel zijn manueel in hoogte verstelbaar, waardoor u de hoogte van het blad eenvoudig aanpast aan de stoelen die u kiest. De andere tafels kennen een vaste hoogte van 72cm.


Welke kleuren kunnen gekozen worden.

Uiteraard is de kleur van uw nieuwe kantoortafel ook een belangrijke pijler. Op de productpagina kiest u eenvoudig voor de door u gewenste kleur van het blad en het onderstel. De vergadertafel met wangenonderstel is een volledig houten vergadertafel, en wordt geheel in dezelfde kleur uitgevoerd. Dat terwijl de tafels met 4-poots of T-poot onderstel een metalen onderstel hebben, die weer uitgevoerd worden in een andere kleur dan het houten blad.


Bestel uw nieuwe vergadertafels in onze webshop

Heeft u een keuze kunnen maken voor een specifieke vergadertafel – en daarbij ook kunnen kiezen uit de diverse kleuren? Of u nu één vergadertafel nodig hebt, of een hele partij: in onze webshop bestelt u eenvoudig het door u gewenste aantal. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de producten gemonteerd te laten leveren, en zelfs in te laten huizen in uw kantoor. Kies hiervoor voor de optie ‘montage’ op de productpagina, en de optie ‘premium levering’ bij het bestellen van uw producten. Heeft u nog vragen, of wilt u graag langskomen in onze showroom om de producten te bekijken? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.