Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte kasten

Zorgen voor extra opbergruimte voor de werkplekken of archiefruimtes in uw bedrijfspand? Met onze gebruikte kantoorkasten zit u goed. In dit assortiment vindt u namelijk diverse soorten kantoorkasten, die door hun tweedehands karakter extra scherp geprijsd zijn. Zo koopt u voor een zacht prijsje een archiefkast voor uw kantoor, terwijl u ook nog profiteert van een goede kwaliteit én snelle levertijd. Benieuwd naar onze tweedehands kantoorkasten? U bekijkt ze op deze pagina!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte kantoorkasten kopen voor een opgeruimde werkomgeving

Hoewel documenten tegenwoordig voornamelijk in de cloud of op uw laptop of pc worden opgeslagen, hebben we tóch ook nog altijd veel te maken met papierwerk. Rondslingerende papieren en persoonlijke spullen zijn niet alleen erg onprofessioneel; ook zorgt het ervoor dat u zich minder kunt focussen en minder overzicht hebt. En precies daarom zijn tweedehands kantoorkasten ideaal. Deze kasten zijn er in diverse soorten en maten, en daarmee geschikt voor diverse doeleinden. Zoekt u een stevige kast voor uw werkplaats of magazijn? Een praktische, maar huiselijke opbergoplossing voor uw werkplekken? Of juist een kast waarin u vooral veel papierwerk kunt opbergen? U vindt het allemaal in onze webshop.

Gebruikte kantoorkasten in de showroom bij Officetopper


Welke tweedehands kantoorkasten zijn er?

Zoals u kunt zien, bieden we een hoop verschillende kantoorkasten in ons assortiment gebruikt kantoormeubilair. Deze onderscheiden zich niet alleen wat betreft formaat; ook wat betreft model verschillen ze van elkaar. Welke modellen er dan voornamelijk voorkomen in ons assortiment? We lichten de populairste categorieën graag aan u toe:

 • Roldeurkasten: Kenmerkend voor de gebruikte roldeurkast is, zoals de naam al doet vermoeden, de roldeuren waarmee de kast is uitgevoerd. Deze roldeuren rollen zich op in de omhuizing, waardoor u de kast volledig kunt openen én geen last hebt van de deuren. Daarmee is dit de meest ruimtebesparende oplossing, terwijl u er wel veel ruimte voor terugkrijgt.
 • Draaideurkasten: De tweedehands draaideurkasten zijn er in een houten of metalen uitvoering, en daarmee geschikt voor tal van ruimtes. Hoewel een draaideurkast door zijn draaideuren wel wat meer ruimte inneemt, biedt deze kast precies de hoeveelheid ruimte die u nodig hebt.
 • Schuifdeurkasten: Ook de gebruikte schuifdeurkasten zijn er in houten of metalen uitvoering, en nemen daarnaast een huiselijke uitstraling mee. Schuifdeurkasten beschikken doorgaans over twee afzonderlijke compartimenten, die u beide afsluit met één deur. Ook deze kasten nemen weinig ruimte in beslag, doordat de deuren zich altijd in de breedte van de kast verplaatsen. Het nadeel is daarbij wel dat u altijd maar één deel van de kast kunt bereiken.
 • Dossierkasten: Ideaal voor het geordend opbergen van stapels papierwerk: onze gebruikte dossierkasten. Deze kasten beschikken over een aantal laden waarin u bijvoorbeeld met hangmappen kunt werken, zodat u precies weet waar u welk dossier of document heeft opgeborgen.
 • Presentatiekasten: Zoekt u een kast om specifieke items, zoals uw producten of brochures, te presenteren? Dan zijn onze presentatiekasten ideaal. Kies bijvoorbeeld een gebruikte brochurekast voor het uitstallen van promotiematerialen zoals flyers of brochures, of een tweedehands vitrinekast voor het tentoonstellen van bepaalde producten binnen uw assortiment.
 • Lockerkasten: Een veilige opbergplek voor persoonlijke bezittingen, tassen of jassen die niet mee de werkvloer op mogen – of bijvoorbeeld een plek waar klanten hun eigendommen kunnen opbergen. De gebruikte lockerkasten zijn ideaal binnen sportscholen, schoolgemeenschappen, horecagelegenheden of werkplaatsen.
 • Brandkasten: Uw papieren of dossiers écht met een gerust hart achterlaten? Onze tweedehands brandkasten beschermen hun inhoud zelfs tegen brand. Natuurlijk kunt u ook altijd kiezen voor de gebruikte kluizen uit ons assortiment.
 • Apothekerskasten: Een handige toevoeging bij de bureaus binnen uw kantoor: tweedehands apothekerskasten. Deze kasten passen doorgaans perfect naast het bureaublad, en zijn daarnaast via de zijkant toegankelijk. Zo heeft u uw spullen binnen handbereik van uw werkplek en bergt u alles netjes op.

Diverse formaten mogelijk

Waarschijnlijk is één van de eisen die u heeft bij het kiezen van een kast voor uw kantoor, het formaat. Wellicht heeft u al een specifieke plek in gedachten, en is het formaat daarom extra belangrijk. In ons assortiment vindt u kantoorkasten van diverse afmetingen. Zo bieden we al kasten met een breedte vanaf 36cm! En ook voor de bredere ruimtes vindt u altijd een passende oplossing; of u nu zoekt naar een kast van 100, 120 of zelf 160cm breed. Dat maakt dat u in ons assortiment altijd een kantoorkast vindt die past bij uw wensen.


Wat zijn de voordelen van een gebruikte kast voor kantoor?

Onze tweedehands kantoorkasten bieden tal van voordelen. Natuurlijk is het al ontzettend fijn dat u een brede keuze heeft uit diverse soorten én maten; ook profiteert u altijd van scherpe prijzen. Want hoewel onze gebruikte kantoormeubelen stuk voor stuk nog in prima staat zijn, hebben ze wél een tweedehands karakter en zijn ze niet onderhevig aan schommelende materiaalkosten. En dat maakt dat we ze extra scherp kunnen aanbieden. Bovendien houden wij alle gebruikte kantoorkasten op voorraad, wat betekent dat u de bestelde kast al binnen 5 tot 10 werkdagen bezorgd krijgt. En, het laatste, belangrijke voordeel? Met de aanschaf van een gebruikte kantoorkast – en deze dus een tweede kans te bieden – draagt u ook nog een steentje bij aan een duurzame, circulaire kantoorinrichting.

Diverse soorten gebruikte kantoorkasten bij Officetopper

Keuze uit verschillende indelingen

Onze gebruikte kantoorkasten zijn uitgevoerd met verschillende indelingen. Bedenk dus, voor u een keuze maakt, waarvoor u de kast wilt gaan gebruiken. Is dit voornamelijk voor kantoorartikelen of andere spullen? Dan zijn kasten met legborden de meest praktische keuze. Bent u juist van plan om een kantoorkast aan te schaffen voor papierwerk, dossiers of verslagen? Dan is een dossierkast met hangmappenlade of een kast met hangmappenframes handig. Ook zijn er diverse gebruikte archiefkasten met legborden die tevens geschikt zijn voor hangmappen. Het aantal legborden, frames of lades is afhankelijk van de hoogte van de kast; raadpleeg hiervoor dus vooral de productpagina, daarop staan immers alle productspecificaties op een rijtje.


Een keuze gemaakt? Bestel nu in onze webshop!

Heeft u uit al onze tweedehands kantoorkasten een keuze kunnen maken? Een kast gevonden die past bij uw wensen én huidige inrichting? In onze webshop bestelt u de gewenste kast binnen enkele klikken. Neem vooral ook even een kijkje bij onze andere tweedehands kantoormeubelen. Doordat we regelmatig grote partijen opkopen, is de kans groot dat u een bijpassend bureau, ladeblok of tafel vindt. Wenst u eerst advies? Of bent u opzoek naar een ruim aanbod aan kantoormeubelen – en ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan gerust contact met ons op; we denken graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.