Navigatie

Akoestische bureauscheidingswanden

(21 artikelen)

Voor een gebalanceerde en verbeterde akoestiek in uw kantoorruimte zorgen? Kies dan voor de akoestische bureauscheidingswanden. Praktisch én veelzijdig, want naast het reduceren van galm in de ruimte, creëert de bureauscheidingswand ook een werkplek die privacy biedt. In ons assortiment vindt u allerlei soorten; onderscheidend wat betreft formaat, stoftype én kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische bureauscheidingswanden kopen voor een betere akoestiek in uw werkruimte

Akoestische bureauscheidingswanden zijn de meest populaire oplossing als het gaat om het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een ruimte. Deze wanden zijn er in diverse formaten, en verschillen daarmee zowel wat betreft hoogte als breedte. Zo vindt u altijd een wand die past bij de afmetingen van de bureaus in uw kantoorruimte. Het verbeteren van de akoestiek is overigens niet de enige functie van onze akoestische bureauscheidingswanden. De bureauscheidingswanden creëren immers ook meer privacy. Door de wanden aan de voor- en zijkant(en) van het bureau te monteren, kan er een afgescheiden werkplek gecreëerd worden. Zo kan in alle rust en concentratie gewerkt worden.

Akoestische bureauscheidingswanden voor kantoor

Waarom kiezen voor akoestische bureauscheidingswanden?

Als de akoestiek in uw kantoor niet goed geregeld is, heeft u al snel last van een vervelende galm. Het geluid in de ruimte wordt immers niet geabsorbeerd, en blijft hierdoor weerkaatst worden. Dit gebeurt voornamelijk in ruimtes zonder akoestische materialen; bijvoorbeeld in ruimtes met houten of tegelvloeren, glazen wanden en betonnen plafonds. Het kiezen voor een akoestische bureauscheidingswand is dan een goed idee. Deze scheidingswanden absorberen het geluid, en zorgen daardoor voor minder ruis.


Verkrijgbaar in diverse varianten

De wanden in ons assortiment zijn er in diverse formaten, en verschillen daarmee zowel wat betreft hoogte als breedte. Zo vindt u altijd een wand die past bij de afmetingen van de bureaus in uw kantoorruimte. Zoekt u een wand voor de achterzijde van uw bureau? Of wilt u juist de zijkanten van uw bureau (ook) afschermen? In ons assortiment vindt u zowel bureauscheidingswanden als akoestische zijpanelen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, en daarnaast ook diverse kleuren en stoftypes. Daardoor past u de wanden eenvoudig aan aan uw huidige kantoorinrichting of kleurstelling.

Akoestische bureauschermen voor kantoor

Hoe werken akoestische bureauschermen?

Om meer te vertellen over de werking van onze bureauscheidingswanden, is het belangrijk om te weten hoe deze wanden zijn opgebouwd. De wanden bestaan uit een houten frame, dat rondom volledig gestoffeerd is in één van de stoftypes naar wens. De binnenkant van de bureauschermen is gevuld met akoestisch absorberend materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat geluid geabsorbeerd wordt. Zo worden de trillingen van geluid niet gereflecteerd, maar juist opgenomen. Daardoor wordt de nagalmtijd van geluid flink verkort, waardoor de akoestiek verbeterd wordt. En dus geldt dat door het strategisch toepassen van akoestische oplossingen binnen uw kantoorruimte, u een vervelende galm voorkomt.


Totaaloplossingen voor een verbeterde akoestiek? Kom langs!

Wilt u meer informatie over de verschillende bureauscheidingswanden? Of juist meer weten over een totaaloplossing voor uw kantoor om de akoestiek te verbeteren? Dan raden we u zeker aan een bezoekje te brengen aan onze showroom. Onze vakkundige medewerkers geven u graag advies - en vertellen u daarnaast graag meer over alle mogelijkheden, stofsoorten en kleuren. Heeft u een oplossing naar wens gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel online in onze webshop. Kiest u hierbij voor montage én premium levering? Dan zorgen wij ervoor dat alle producten op locatie gemonteerd worden.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!