Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Akoestische bureauscheidingswanden

Voor een gebalanceerde en verbeterde akoestiek in uw kantoorruimte zorgen? Kies dan voor de akoestische bureauscheidingswanden. Praktisch én veelzijdig, want naast het reduceren van galm in de ruimte, creëert de bureauscheidingswand ook een werkplek die privacy biedt. In ons assortiment vindt u allerlei soorten; onderscheidend wat betreft formaat, stoftype én kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Akoestische bureauscheidingswanden kopen voor een betere akoestiek in uw werkruimte

Akoestische bureauscheidingswanden vormen de ideale oplossing om de akoestiek in een ruimte te verbeteren, en ze zijn momenteel zeer geliefd. Deze wanden zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waardoor ze zowel in hoogte als breedte variëren en perfect aansluiten bij de afmetingen van de bureaus in uw kantoorruimte. Naast het optimaliseren van de akoestiek bieden onze bureauscheidingswanden ook extra privacy. Door ze aan de voor- en zijkant(en) van het bureau te monteren, ontstaat een afgezonderde werkplek waarin ongestoord en geconcentreerd kan worden gewerkt.

Akoestische bureauscheidingswanden voor kantoor


Waarom kiezen voor akoestische bureauscheidingswanden?

Een onvoldoende gereguleerde akoestiek in uw kantoor kan leiden tot hinderlijke galm. In ruimtes zonder akoestische materialen, zoals houten of betegelde vloeren, glazen wanden en betonnen plafonds, wordt geluid niet geabsorbeerd maar weerkaatst. Het installeren van akoestische bureauscheidingswanden is dan een effectieve oplossing. Deze wanden absorberen geluid, verminderen daardoor ruis en verbeteren de algehele akoestiek.


Verkrijgbaar in diverse varianten

Ons assortiment biedt bureauscheidingswanden in verschillende afmetingen, zodat er altijd een wand is die perfect past bij de bureaus in uw kantoorruimte. Of u nu op zoek bent naar een wand voor de achterkant van uw bureau of de zijkanten wilt afschermen, wij hebben bureauscheidingswanden en akoestische zijpanelen in diverse uitvoeringen, kleuren en stoffen. Hierdoor kunt u de wanden eenvoudig aanpassen aan uw huidige kantoorinrichting of kleurstelling.

Akoestische bureauschermen voor kantoor


Hoe werken akoestische bureauschermen?

Onze bureauscheidingswanden zijn opgebouwd uit een houten frame, volledig gestoffeerd in een stoftype naar keuze. De binnenkant van de wanden is gevuld met akoestisch absorberend materiaal dat geluid absorbeert in plaats van te weerkaatsen. Dit resulteert in een aanzienlijke verkorting van de nagalmtijd van geluid, waardoor de akoestiek wordt verbeterd. Het strategisch toepassen van deze akoestische oplossingen binnen uw kantoorruimte voorkomt effectief hinderlijke galm.


Totaaloplossingen voor een verbeterde akoestiek? Kom langs!

Wilt u meer informatie over onze bureauscheidingswanden of bent u geïnteresseerd in een totaaloplossing voor het verbeteren van de akoestiek in uw kantoor? Bezoek dan onze showroom, waar onze deskundige medewerkers u graag adviseren en meer vertellen over alle mogelijkheden, stofsoorten en kleuren. Als u een geschikte oplossing heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen via onze webshop. Kiest u voor montage en premium levering, dan zorgen wij ervoor dat alle producten op locatie worden gemonteerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.