Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte brandkasten

Zorgen voor een veilige, betrouwbare opbergoplossing binnen uw werk- of archiefruimtes? En maakt u daarbij het liefst een duurzame keuze? Dan zijn de gebruikte brandkasten uit ons assortiment een echte aanrader. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk en bestel ons complete assortiment op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte brandkasten kopen voor een veilige opbergplek

Indien u binnen uw bedrijf veel te maken heeft met papierwerk, zoals dossiers of verslagen, is het van groot belang dat u een veilige opbergplek heeft. Een brandkast is dan een goede oplossing. Deze kasten zijn immers speciaal gemaakt om al uw waardevolle spullen of papieren te beschermen tegen brand of rook. Dat maakt ‘m meteen de meest betrouwbare opbergoplossing binnen ons assortiment gebruikte kantoorkasten; u kunt ‘m immers ook direct gebruiken als kluis voor het opbergen van waardevolle eigendommen binnen uw organisatie.

Tweedehands brandkasten bij Officetopper

Verkrijgbaar in diverse formaten

Omdat we afhankelijk zijn van de diverse opkopen die we doen, wisselt ons assortiment continu. Zo vindt u regelmatig verschillende soorten gebruikte brandkasten terug in onze webshop. Deze brandkasten verschillen van elkaar wat betreft uitvoering, maar ook wat betreft formaat. Afhankelijk van de wensen die u hebt en de werkzaamheden van uw organisatie, kunt u dus kiezen uit de diverse formaten. Veel ruimte nodig, bijvoorbeeld omdat u veel papieren moet kunnen opbergen? Kies dan voor een grotere brandkast. In het geval van een brandvertragende dossierladekast, kunt u kiezen uit het aantal laden waarover de kast beschikt. Zo bieden we tweedehands brandkasten met twee laden, maar ook met drie of zelfs vier laden.


Waarom kiezen voor een tweedehands brandvertragende kast?

Een kwalitatief hoogwaardige kast van zware, robuuste materialen, die ook nog eens zorgt dat u uw spullen of papieren met een gerust hart achter laat. En dat voor een zeer zacht prijsje. De gebruikte brandkasten uit ons assortiment zijn, mede door hun tweedehands karakter, zeer betaalbaar - zeker ten opzichte van een nieuwe variant. U maakt hiermee ook direct een verantwoorde keuze, doordat u de levenscyclus van de kast verlengt. Win-win, dus. Ideaal als u zoekt naar een goede, stevige en betrouwbare tweedehands kantoorkast voor een scherpe prijs, en ook nog uw steentje bij wilt dragen aan het milieu.

Gebruikte brandkasten bij Officetopper

Snel geleverd door één van onze Officetoppers

Heeft u een exemplaar naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u alle gewenste producten binnen enkele klikken. Oók als u zoekt naar een complete uitbreiding van uw kantoormeubilair, want we bieden een compleet assortiment aan nieuwe en gebruikte kantoormeubelen; van bureaus tot vergaderstoelen en akoestische oplossingen. Uw bestelling wordt, bij de keuze voor tweedehands kantoormeubelen, binnen twee weken bij u geleverd door één van onze Officetoppers. Let wel: door het gewicht van de gebruikte brandkasten is enkel basic levering mogelijk – we plaatsen deze dus niet op een verdieping. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.