Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ergonomische bureaustoelen

Bent u op zoek naar goede bureaustoelen die u geheel aan kunt passen aan uw wensen en uw lichaam op de juiste manier ondersteunen? De ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn voorzien van een ruim aanbod aan instelmogelijkheden – en daarmee ideaal voor iedere werkplek waar meerdere uren achtereen wordt gewerkt. Bekijk en bestel ons complete assortiment aan ergonomische bureaustoelen op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ergonomische bureaustoelen kopen voor de juiste werkhouding

Of u nu zoekt naar een partij bureaustoelen voor uw nieuwe kantoor – of slechts enkele bureaustoelen wilt kopen ter aanvulling van uw huidige meubilair; in ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten ergonomische bureaustoelen. Deze bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld voor de werkplekken waar dagelijks meerdere uren zittend gewerkt wordt, en bieden het juiste comfort én support gedurende de werkdag.


Bekijk ook onze NPR 1813 Bureaustoelen en Arbo Bureaustoelen


Waarom kiezen voor een ergonomische bureaustoel?

Als u dagelijks meerdere uren op een bureaustoel doorbrengt, heeft u een verhoogd risico op vervelende nek-, rug- of schouderklachten. Dit risico is het hoogst bij een verkeerde zithouding, bijvoorbeeld door een verkeerde bureaustoel – of het onjuist gebruik ervan. Langere tijd achtereen te hoog of te laag zitten zorgt voor deze vervelende klachten – en zorgt daarnaast voor een verslechterde doorbloeding van uw benen. Ergonomische bureaustoelen bieden een ruim aanbod aan ergonomische instelmogelijkheden. Door middel van diverse functies stelt u de bureaustoel in zodat deze zich naar de lijnen van uw lichaam vormt, waardoor u de juiste zithouding aanneemt tijdens uw werkdag.

kantoorbureastoelen online

Passend binnen ieder budget

Zeker als u zoekt naar een grotere partij ergonomische bureaustoelen, zal het budget een rol spelen bij uw beslissing. Over het algemeen zijn onze ergonomische bureaustoelen iets hoger in prijs dan de modellen die over minder instelmogelijkheden en functies bezitten. Toch zijn ook onze ergonomische bureaustoelen beschikbaar binnen ieder budget. Zo heeft u al een ergo bureaustoel voor minder dan € 300,- excl. btw – uitlopend tot circa € 800,-.


Welke ergonomische instelmogelijkheden zijn er?

Onze ergonomische bureaustoelen zijn uitgerust met tal van ergonomische functies. Met deze functies stelt u de bureaustoel geheel naar wens en naar uw lichaam in. Dit betekent dat u de zithoogte en -diepte kunt instellen, maar bijvoorbeeld ook de rughoogte en -hoek, met daarbij een verstelbare lendesteun. Ook zijn de armleggers verstelbaar; een 4D-armlegger is in hoogte, breedte en diepte verstelbaar en bezit daarnaast over draaibare armpads zodat uw armen altijd op de juiste manier worden ondersteund. Daarnaast zijn ergonomische bureaustoelen doorgaans uitgerust met synchroonmechaniek, waardoor uw lichaam in elke zitpositie ondersteund wordt. De ergonomische bureaustoelen kennen een iets bollere rugleuning die zich naar de holling van uw rug te vormen.

Let op: onze ergonomische bureaustoelen bevatten over verschillende functies uit bovenstaande – en dus niet over allemaal. Op de productpagina van de bureaustoel vindt u meer informatie over de instelmogelijkheden.


Welke opties zijn er bij de ergonomische bureaustoelen?

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan ergonomische bureaustoelen. Deze bureaustoelen bezitten over een ruim aanbod aan instelmogelijkheden. Toch bezitten deze bureaustoelen ook over andere opties waarop u uw keuze kunt baseren.

  • Kleur: In onze collectie vindt u ergonomische bureaustoelen in verschillende kleuren. Het gros van de bureaustoelen is uitgevoerd in de standaard, zwarte kleur. Bij een deel van onze bureaustoelen heeft u echter ook de keuze om deze uit te voeren in een andere (trend)kleur. Zoekt u bijvoorbeeld een grijze bureaustoel? Of een rode of blauwe? Of zoekt u juist een unieke bureaustoel, waarbij de zitting in een andere kleur uitgevoerd is dan de rug? Het is allemaal mogelijk. Bekijk de productpagina’s voor de mogelijkheden!
Ergonomische bureaustoelen in verschillende kleuren

 

  • Materiaal: De bureaustoelen in ons assortiment zijn uitgerust met een netbespannen of gestoffeerde rugleuning. Welk type rugleuning het meest comfortabel is of de beste ondersteuning geeft, is geheel afhankelijk van uw eigen voorkeuren; dit is immers per persoon verschillend. Daarnaast vindt u in ons assortiment verschillende stoftypes terug wat betreft de zitting – en indien de rug gestoffeerd is, ook voor de rug. Tot slot is een deel van ons assortiment ergonomische bureaustoelen uitgerust met een kunststof kruisvoet, terwijl het andere deel uitgerust is met een metalen voetkruis. Dit maakt dat u uw nieuwe bureaustoelen geheel naar wens samenstelt

Uw nieuwe stoel snel geleverd binnen Nederland en België

De meeste bureaustoelen in ons assortiment zijn binnen vijf tot tien werkdagen leverbaar. Dat betekent dat uw nieuwe, ergonomische bureaustoel binnen twee weken al in uw kantoor staat! Officetopper levert in Nederland en België – en biedt tevens de mogelijkheid tot levering op de door u gewenste plek in het kantoorpand. Kies daarvoor bij het plaatsen van uw bestelling voor Premium Levering. Is dit niet nodig? Standaard leveren we tot achter de eerste deur op de begane grond.


Moeite met kiezen? Kom proefzitten!

We begrijpen dat ons ruime assortiment het niet altijd even gemakkelijk maakt om een keuze te maken. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of heeft u juist een aantal bureaustoelen op het oog, maar twijfelt u welke het beste bij uw bedrijf past? Geen probleem; in onze showroom in Raamsdonksveer hebben wij een groot deel van ons assortiment voor u klaar staan. Zo kunt u zélf uittesten welke bureaustoel het meest naar wens is. Natuurlijk voorziet één van onze vakkundige medewerkers u naar wens met passend advies – en geeft u ook direct uitleg over de diverse instelmogelijkheden van de stoel. Neem wel altijd even contact met ons op; dan zorgen we ervoor dat de door u gewenste bureaustoelen voor u klaarstaan.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.