Navigatie

Ergonomische bureaustoelen

(19 artikelen)

De ergonomische bureaustoelen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van uitgebreide verstel-/instelmogelijkheden en functies. Zo bent u er van verzekerd dat de bureaustoel goede ondersteuning biedt aan uw lichaam.

    Een Gratis Bamboe bureaulamp bij iedere websitebestelling vanaf €350,- excl. btw! Gebruik de code LAMP tijdens het afrekenen

  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ergonomische bureaustoel kopen

Voor wie dagelijks meerdere uren op een bureaustoel doorbrengt, liggen nek- of rugklachten door een verkeerde zithouding altijd op de loer. Daarom is de ergonomische bureaustoel ontwikkeld. Een speciale stoel die comfort en support biedt daar waar nodig en ook het lichaam ontlast bij bureauwerkzaamheden. Werd er vroeger nog een beetje raar opgekeken als u een ergonomische bureaustoel had, inmiddels is het op veel kantoren zelfs de standaard stoel geworden.

Ergonomische bureaustoelen hebben een ergonomische instel- of verstelmogelijkheid. Dit houdt in dat u de stoel zo af of in kunt stellen zodat hij de lijnen van uw lichaam vormt en daar de juiste steun en comfort biedt. Denk daarbij aan het verstellen van rug- of armleuningen maar ook de hoogte en de vering van de stoel. De ergonomische bureaustoelen hebben vaak een rugleuning die iets boller loopt. Dit om de holling van uw rug te vormen en ervoor te zorgen dat u uw rug recht houdt tijdens uw werk.


Bekijk ook onze NPR 1813 Bureaustoelen en Arbo Bureaustoelen


Ergo bureaustoel: onze opties

Gaven we hierboven al de reden om voor een ergo bureaustoel te kiezen, hier geven wij u graag een aantal opties die onze ergo bureaustoelen verrijken:

  • Kleur: ook de ergo bureaustoelen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Liever een opvallende stoel met blauwe of gele zit in uw kantoor? Of toch liever neutraal grijs of zwart. U vindt in ieder geval altijd een kleur die u aanspreekt en bij uw bedrijf past.
  • Materiaal: kwaliteit vraagt om hoogwaardige materialen. Onze stoelen worden vervaardigd uit stevig, robuust materiaal en gaan na aanschaf makkelijk tientallen jaren mee. Mits goed onderhouden natuurlijk.
  • Techniek: de bureaustoelen worden geleverd met synchroonmechaniek. Hierdoor blijft uw stoel altijd een gelijke zithoek houden. Dit is uiteindelijk beter voor de houding van uw rug, nek en armen.

 

Stoelen direct leverbaar

De meeste bureaustoelen uit ons assortiment zijn binnen twee weken leverbaar. Als u nieuwe stoelen bij ons besteld kunt u kiezen uit een standaardlevering of premium bezorging. In het eerste geval worden uw nieuwe stoelen tot de eerste deur geleverd. De premium bezorging gaat een stukje verder. Onze mensen brengen de stoelen bij u naar binnen, stellen ze af en ruimen het inpakfolie- en plastic. Uiteraard betaalt u hier een wat hoger bedrag voor dan bij de standaardlevering.

Kom proefzitten!

Heeft u een stoel op het oog? Dan raden we het sowieso aan om uw nieuwe stoel in onze showroom uit te proberen. Laat even aan ons weten wat voor stoel u precies op het oog hebt, dan zetten wij deze voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is plaats te nemen en kijken of de stoel lekker zit en aansluit op uw wensen. Samen met u stellen we de stoel op een voor u fijne manier af. Interesse om eens te komen proefzitten? Vul vandaag nog het contactformulier in of bel naar +31(0)162 580654. We horen graag hoe we u kunnen helpen!