Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Arbo bureaustoelen

Bent u op zoek naar nieuwe bureaustoelen voor de werkplekken in uw kantoor – en worden deze bureaustoelen voornamelijk gebruikt voor kantoor- en bureauwerk? Dan is het belangrijk dat u voor meerdere uren goed kunt zitten. Onze arbo bureaustoelen zijn hier uitermate geschikt voor. Deze arbo-gekeurde bureaustoelen voldoen namelijk aan de juiste kwaliteitseisen. Zo zitten u en uw collega’s zo prettig en comfortabel mogelijk. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Arbo bureaustoelen kopen voor een gezonde werkplek

Bij veel zittend (bureau)werk, liggen lichamelijke klachten aan de armen, benen of rug al gauw op de loer – zeker als er in een verkeerde werkhouding wordt gewerkt. Juist daarom is een goede bureaustoel erg belangrijk. De arbo bureaustoelen in ons assortiment zijn goedgekeurd volgens de arbeidsomstandighedenwet. Dit betekent dat deze bureaustoelen dusdanig kunnen worden ingesteld zodat ze optimaal comfort en support bieden, en daarnaast ook uitgerust zijn met een ergonomisch gevormde rug en zitting. Samen maakt dit dat deze arbo-bureaustoelen onmisbaar zijn voor iedere gezonde werkplek – en werknemer.


Een ergonomische stoel voor iedere werknemer

De arbo bureaustoelen in ons assortiment zijn uitgebreid getest op instelmogelijkheden, comfort en ondersteuning. Daarbij is het van belang dat deze stoelen geschikt zijn om gemiddeld acht uur of langer op door te brengen en daarnaast ook geschikt zijn voor verschillende personen; of deze nu klein, of lang zijn. Dit maakt dat onze ergonomische, arbo-gekeurde bureaustoelen geschikt zijn voor een breed publiek.


Waar moet een arbo-gekeurde bureaustoel aan voldoen?

Voordat een bureaustoel officieel arbo-gekeurd is, moet hij uiteraard aan een aantal voorwaarden voldoen. Dat betekent dat niet alleen de werknemer op de stoel zo comfortabel mogelijk zit, maar ook dat de stoel zelf van hoge kwaliteit materialen is gemaakt die lang meegaan. Dit resulteert in een lange lijst voorwaarden. Een aantal kwaliteitseisen:

 • Een bureaustoel moet in verschillende hoogtes verstelbaar zijn
 • Het moet mogelijk zijn om armleuningen, zitdiepte, rugleuning en lendesteun aan te passen
 • De bureaustoel zelf is van degelijke kwaliteit en moet stabiel op de ondervloer staan
 • Stoelen moeten een synchroonmechaniek hebben (laat de zitting met de rugleuning meebuigen voor optimaal comfort).
 • Specifieke afmetingen voor de armleuningen, rugleuningen, zitvlak en zitdiepte.

Kies een stoel naar wens

Uiteraard wil het oog ook wat, zeker als u bureaustoelen zoekt die ook nog eens aansluiten op de rest van de kantoor- of bedrijfsruimte. In dat geval bent u ook bij Officetopper.com op de goede plek. Wij leveren onze stoelen in verschillende kleuren en u heeft de keuze uit verschillende materialen voor het zitgedeelte, leuningen en het soort wielen. Wat voor rol onze stoelen ook moeten vervullen en hoeveel u er ook nodig heeft: Officetopper.com is hét adres voor uw nieuwe bureaustoelen en professioneel advies over bureaustoelen.


Uw nieuwe stoelen zelf ervaren? Kom langs!

Het belangrijkste van uw nieuwe stoel is natuurlijk dat hij lekker zit. Om daarachter te komen bent u altijd van harte welkom in onze showroom en winkel in Raamsdonksveer. In onze showroom heeft u alle tijd om uw stoel uit te proberen. Laat van tevoren even weten dat u komt en plan een afspraak met ons in. Dan zetten wij de bureaustoel(en) die u op het oog heeft in onze showroom. Onze medewerkers zijn bovendien bereikbaar voor opmerkingen, advies of tips. Ook als u vragen heeft over onze bureaustoelen of arbo-keuring staan wij altijd open voor vragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.