Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Ovale vergadertafels

Elegant en stijlvol. De ovale vergadertafels in onze webshop zijn ideaal als u zoekt naar een goede tegenhanger van de doorgaans rechte, hoekige bureaus en tafels in uw kantoor. En ze bieden, afhankelijk van het formaat, plaats voor 6 tot 16 personen. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Ovale vergadertafels kopen

De ovale vergadertafel. Nét even anders dan de standaard, rechte vergadertafels, terwijl hij wel dezelfde voordelen biedt. En meer. Want het grote voordeel van een ovale vergadertafel is dat u, ook als de tafel geheel bezet wordt, altijd oogcontact kunt maken met iedereen rondom de tafel. De ovale vergadertafels van Officetopper zijn beschikbaar voor 6 of 8 personen, en een enkeling zelfs voor 10 tot 16 personen. Ideaal als u een langwerpige vergaderruimte heeft, of zelfs een open ruimte, waarin u een grote ovale tafel wil plaatsen.


Waarom kiezen voor een ovale vergadertafel?

De ovale vergadertafels in ons assortiment kennen elk een melamine blad van minimaal 2,5cm dik, afgewerkt met stootvaste ABS-rand. Zo gaat uw nieuwe vergadertafel ook bij intensief gebruik lang mee. Onze vergadertafels met ovaal blad zijn verkrijgbaar met een breedtemaat van 200 en 240cm. Tevens is een enkeling in ons assortiment ook verkrijgbaar met een breedte van 280, 360, 420 en zelfs 560cm! De diepte is 100 of 120cm. Zo bepaalt u, aan de hand van de ruimte of kamer die u vrij hebt, precies welke tafel het beste in uw kantoor past.


Diverse mogelijkheden beschikbaar

Niet alleen heeft u een ruime keuze uit formaten van de kantoortafels. Ook heeft u de mogelijkheid om uw vergadertafels geheel naar smaak te bestellen wat betreft type onderstel, materiaal en kleuren. In ons assortiment vindt u namelijk ovale vergadertafels met een 4-poots onderstel, wangenonderstel of T-poot onderstel. De onderstellen met 4 poten of T-poot zijn van metaal, terwijl het wangenonderstel wordt uitgevoerd in melamine, in dezelfde kleur als het blad. De metalen onderstel zijn uitvoerbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart.


Ook voor uw gehele kantoorinrichting

Bent u van plan om meerdere vergaderruimtes in te richten? Of pakt u uw gehele kantoor aan? In onze webshop bestelt u tevens conferentiestoelen, bureaus, kantoorkasten, akoestische oplossingen, bureaustoelen en tafels. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers staan hier voor u klaar voor het geven van professioneel advies en het vergelijken van verschillende producten. We kijken graag met u mee naar het totale plaatje! Neem contact op en maak een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.