Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte kantinetafels

Richt u uw kantineruimte opnieuw in? Dan zijn goede kantinetafels natuurlijk onmisbaar. In onze webshop vindt u een groot assortiment gebruikte kantinetafels: tafels voor de kantine die weliswaar al gebruikt zijn, maar klaar zijn voor een tweede kans. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt en bestelt al onze tweedehands kantinetafels op deze pagina!

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte kantinetafels kopen voor uw praktische kantineruimte

Bij het uitkiezen van uw kantine-inrichting, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste, passende kantoormeubelen. De basis van het kantinemeubilair bestaat uit kantinetafels en -stoelen. Natuurlijk is het belangrijk dat deze meubelen comfortabel en onderhoudsvriendelijk zijn, maar wellicht vindt u het ook belangrijk dat de meubelen milieuvriendelijk en goedkoop zijn. In dat geval sluiten onze gebruikte kantinetafels perfect aan op uw wensen. De kantinetafels uit ons tweedehands kantoormeubilair assortiment passen namelijk geheel binnen een circulaire kantoorinrichting, doordat u de levenscyclus van het product verlengt en zo de afvalberg verkleint. Win-win, toch?


Diverse soorten en maten

Het type kantinetafel dat bij u past, is afhankelijk van de ruimte die u hebt en de sfeer die u in de ruimte wilt creëren. Heeft u bijvoorbeeld een grote ruimte die u sfeervol wilt aankleden? Dan zijn meerdere kleine tafels voor knusse zitjes een goed idee. Een kleinere ruimte kleedt u aan met één tafel van een passend formaat. Heeft u een grote ruimte, maar zullen er slechts enkele personen gebruik maken van de kantine? Dan is één grote tafel om de ruimte op te vullen weer een aanrader. In ons assortiment vindt u daarom allerlei soorten gebruikte kantinetafels; groot of klein, rechthoekig, vierkant of zelfs rond. Stuk voor stuk uiterst geschikt voor de kantineruimte – en daarom dus altijd wel een passende variant voor uw kantoor.

Gebruikte kantinetafels bij Officetopper

Waarom kiezen voor tweedehands kantinetafels?

Circulair, en dus milieuvriendelijk, passend binnen ieder budget én beschikbaar in diverse uitvoeringen. Onze tweedehands kantinetafels zijn voorzien van tal van voordelen. Zijn er specifieke eisen waarmee u rekening houdt tijdens uw zoektocht? Heeft u een scherp budget meegekregen? Of staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij uw organisatie? Dan zit u met een gebruikte kantinetafel zeker goed. Doordat deze meubels niet afhankelijk zijn van de schommelende materiaalkosten, blijven de prijzen altijd stabiel. En laag, want het tweedehands meubilair vindt u extra scherp geprijsd terug in onze webshop. Zo schaft u al een kantinetafel aan vanaf slechts €25,-! En natuurlijk is dit niet het enige voordeel. U profiteert namelijk ook van zeer korte levertijden, doordat de producten voorradig zijn. En aangezien deze tafels tweedehands zijn, zorgt u voor een verlenging van hun gebruiksduur én een verkleining van de afvalberg!


Kies een uitvoering naar wens

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan tweedehands kantinetafels terug. In diverse modellen én formaten. Daarnaast heeft u direct de keuze uit verschillende kleuren, materialen en type onderstellen. Stuk voor stuk met een eigen uitstraling. Kiest u voor een volledig eikenhouten tafel, met massief eiken blad en poten? Of wilt u een unieke designtafel in uw kantine plaatsen? Een standaard rechthoekige tafel voor een extra praktische indeling? U vindt allerlei uitvoeringen naar wens. Ook wat betreft kleur; want hoewel onze houten tafels uiteraard uitgevoerd zijn in houtkleur, vindt u ook tafels met andere kleuren in ons assortiment. Volledig wit, melamine met houtnerfstructuur in diverse kleuren, of juist een glazen blad.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uiteraard vindt u in onze webshop ons complete aanbod aan tweedehands kantinetafels. Zo vergelijkt u eenvoudig en snel – en bestelt u de door u gewenste tafels in een handomdraai. Toch begrijpen we het ook als u de tafels nog kort zelf wilt komen bezichtigen. Daarom vindt u in onze showroom van iedere tafel één exemplaar. Dat maakt dat u de tafels extra goed kunt vergelijken, het formaat goed kunt inschatten én de kleuren ‘in het echt’ kunt bekijken. Komt u bij ons langs? Neem dan vooral contact met ons op; dan zorgen we dat één van onze verkopers tijd voor u reserveert.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.