Navigatie
 • Bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
 • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Dossierkasten

Zoekt u naar betrouwbare kasten voor het opbergen van vertrouwelijke documenten, aantekeningen of dossiers? Dan zijn onze dossierkasten een goede optie voor u. Geschikt voor hangmappen, zodat u al uw tekeningen, papierwerk en dossiers veilig opbergt. Beschikbaar in diverse soorten en maten: op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan dossierkasten.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Dossierkasten kopen

Ze worden nog altijd veel gebruikt binnen kantoren en bedrijfsruimtes: Dossierkasten. Niet gek, want het is de opbergruimte bij uitstek. En hoewel er tegenwoordig steeds meer gedigitaliseerd wordt en documenten en dossiers daarom digitaal opgeslagen worden, blijft fysiek papierwerk nog altijd in grote mate aanwezig. Het is dan natuurlijk van belang dat dit in goede orde kan worden opgeborgen. Daarom is de dossierkast zo ideaal. Zo bergt u al uw papieren, vertrouwelijke documenten en dossiers op in een dossierkast met slot, van hoge kwaliteit. Een goede kantoorkast is dus eigenlijk onmisbaar in iedere werkruimte. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment aan diverse dossierladekasten. Hoog of laag; breed of smal en in allerlei kleuren mogelijk. Ontdek het op deze pagina!


Het opbergen van papierwerk en dossiers

Dossierladenkasten zijn uitermate geschikt voor bedrijven die veel te maken hebben met dossiers en documentatie tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Deze kasten zijn immers speciaal gemaakt voor het opbergen van dossiers en papieren. Zoekt u een dossierkast voor hangmappen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze kasten binnen deze categorie zijn namelijk uitgevoerd met hangmappenlades en hebben twee, drie of vier lades. Ze zijn bovendien uitgerust met kantelbeveiliging; zo vallen ze door gewichtsverplaatsing niet om.

online dossierkasten bestellen

Metalen dossierkasten in alle maten en kleuren

Onze dossierladekasten zijn ontworpen om uw papieren en dossiers overzichtelijk in hangmappen op te bergen. In ons assortiment vindt u metalen dossierkasten, die voorzien zijn van een kwalitatief cilinderslot. Door de gelaste, stalen omhuizing die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating, zijn de dossierhangmappenkasten niet alleen betrouwbaar, maar ook erg duurzaam. De kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en hebben een verschillende hoeveelheid lades of opbergruimte. Niet alleen vindt u in ons assortiment witte of grijze kasten; ook kunt u kiezen voor een aluminiumkleurige of zwarte dossierkast.


Uw dossiers veilig opgeborgen

Natuurlijk is het zeker zo belangrijk dat u uw dossiers en ander papierwerk veilig kunt opbergen. Dan zit u met de dossierkasten zeker goed. Gemaakt van sterk staal en centraal afsluitbaar met een cilinderslot, zijn onze dossierkasten een zeer veilige oplossing. Zo worden uw belangrijke papieren en dossiers te allen tijde goed beschermd. De hangmappenkasten worden geleverd met twee sleutels en zijn voorzien van uitstekende geleiding, zodat u ook gemakkelijk bij de achterste dossiers in uw lades kan komen.


Welke soorten dossierkasten zijn er?

Binnen ons assortiment vindt u verschillende typen van deze kasten, afhankelijk van het doeleinde waarvoor u de kast gebruikt. Hieronder staan een aantal types uitgelicht:

 • Goedkope dossierkasten Op zoek naar een goedkope variant? Op al onze standaard hangmappenkasten zit 25% korting! U bespaart hiermee tot bijna €100,- op de aanschaf van een nieuwe dossierladenkast.
 • Circulaire kasten Een ander voordelig alternatief zijn onze gebruikte dossierkasten. Zo richt u niet alleen uw kantoor circulair in, maar bespaart u ook op uw uitgaven!
 • Metalen kasten voor dossiers De modellen in ons assortiment hebben doorgaans een volledig gelaste stalen constructie, die is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Dit maakt de ladenkasten super stevig en duurzaam.
 • Dossierkasten met slot In ons assortiment zijn alle kasten uitgerust met een slot - met daarbij twee sleutels. De laden worden door middel van het cilinderslot centraal vergrendeld.
 • Kasten voor hangmappen Het grootste deel van de dossiermappenkasten uit ons assortiment is geschikt voor hangmappen. Hangmappen komen in verschillende maten. De twee meest voorkomende hangmap-afmetingen zijn: A4 hangmappen en Folio hangmappen.

Een kast met extra lades

Zoals hieronder te zien is zijn de kasten ook als ladenkasten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende aantal laden. Hieronder volgen de verschillende opties:

 • De lage ladenkast heeft 2 laden
 • De middelhoge ladenkast heeft 3 laden
 • De hoge ladenkast heeft 4 laden

online dossierladenkasten kopen

Een dossierkast bestellen bij Officetopper

U bent bij ons aan het juiste adres voor allerlei kantoormeubilair. Of u nu een nieuw pand betrekt of juist een restyling van uw huidige pand wilt; u vindt altijd praktische meubels die bij uw inrichting passen. Heeft u nog vragen over onze dossierkasten of leveringsopties? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Ook als u de kantoorkast eerst zelf wilt bekijken, is het mogelijk om naar onze showroom in Raamsdonksveer te komen. Dan heeft u direct een goed beeld en kunt u de kasten zelf bekijken en uitproberen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.