Navigatie
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice
 • Beoordeeld met een 8.5 | 43 beoordelingen

Dossierkasten

(10 artikelen)

Bestel vandaag uw dossierkast op onze webshop en profiteer van de hoge korting.

 • Voor zowel Particulier als Zakelijk
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Online dossierladenkasten kopen

Dossierladenkasten zijn uitermate geschikt voor bedrijven die veel te maken hebben met dossiers en documentatie tijdens de algemene werkzaamheden. De kasten zijn speciaal gemaakt en bedoeld voor het opbergen van dossiers en papieren. In onze webshop heeft u de keuze uit een drietal verschillende dossierkasten. U kunt kiezen uit hangmappenkasten met twee, drie en vier lades. Alle dossierkasten zijn voorzien van kantelbeveiliging, zodat ze door gewichtsverplaatsing niet omvallen.

Dossierkasten zijn ontworpen om uw papieren en dossiers overzichtelijk in hangmappen op te kunnen bergen. De dossierladenkasten in ons assortiment zijn gemaakt van staal en zijn voorzien van een cilinderslot. Door deze specificaties in combinatie met de krasvaste poedercoating zijn de dossierhangmappenkasten van Officetopper niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens duurzaam!

Veilig en betrouwbaar

De dossierladenkasten van Officetopper zijn gemaakt van sterk staal en zijn centraal afsluitbaar door middel van een cilinderslot. Dit maakt de dossierladenkasten zeer veilig, en worden uw belangrijke papieren en dossiers te allen tijde goed beschermd. De hangmappenkasten worden geleverd met twee sleutels. De kasten zijn voorzien van uitstekende geleiding, zodat u ook gemakkelijk bij de achterste dossiers in uw lades kan komen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals antraciet, grijs, zwart en aluminium.

Verschillende type dossierkasten

Binnen ons assoritment vindt u verschillende type dossierkasten. Hieronder staan een aantal types uitgelicht:

Goedkope dossierkasten

Op zoek naar een goedkope dossierkast? Op al onze standaard hangmappenkasten zit 25% korting! Dus profiteer vandaag nog en bespaar tot bijna €100,- op de aanschaf van een nieuwe dossierladenkast.

Circulaire dossierladenkasten

Een ander voordelig alternatief zijn onze gebruikte dossierkasten. Zo richt u niet alleen uw kantoor circulair in, maar bespaart u ook op uw uitgaven!

Stalen dossierkasten

De meeste dossierladenkasten in ons assortiment hebben een volledig gelaste stalen constructie. Dit maakt de ladenkasten super stevig en duurzaam. Een ander voordeel is dat de stalen constructie is afgewerkt met een krasvaste poedercoating.

Dossierkast met slot

Alle metalen dossierhangmappenkasten in onze collectie zijn voorzien van een cilinderslot met daarbij twee sleutels. De laden worden hierdoor centraal vergrendeld.

Het aantal laden

Zoals hieronder te zien is zijn de dossier ladenkasten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende aantal laden. Hieronder volgen de verschillende opties:

 • - De lage ladenkast heeft 2 laden
 • - De middelhoge ladenkast heeft 3 laden
 • - De hoge ladenkast heeft 4 laden

Dossiermappenkasten geschikt voor hangmappen

Het grootste deel van de dossiermappenkasten uit ons assortiment is geschikt voor hangmappen. Hangmappen komen in verschillende maten. De twee meest voorkomende hangmap-afmetingen zijn: A4 hangmappen en Folio hangmappen.