Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte klaptafels

De gebruikte klaptafels zijn ideaal als u zoekt naar een praktische oplossing voor uw conferentieruimte, kantine of vergaderkamers. Deze tafels zijn immers eenvoudig en compact op te bergen, maar ook ontzettend eenvoudig in gebruik als u ze nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden in ons assortiment? U bekijkt ze allemaal op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Tweedehands klaptafels kopen voor uw veelzijdige kantoorruimtes

Multifunctioneel inzetbaar én ook nog eens hartstikke betaalbaar en duurzaam: de tweedehands klaptafels uit ons assortiment zijn van alle markten thuis. Doordat de tafels inklapbaar zijn – en over het algemeen ook nog verrijdbaar – zijn ze eenvoudig te gebruiken als tijdelijke werk-, vergader- of lunchplek, en ook weer gemakkelijk op te bergen als u ze even niet meer nodig heeft. Doordat het blad inklapbaar is, bergt u ze immers compact op. De onderstellen zijn bovendien zo gemaakt, dat u zo ook nog eens genest opbergt. Ideaal als u meerdere tafels wilt aanschaffen!


Diverse soorten verkrijgbaar

In ons assortiment treft u verschillende soorten klaptafels aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een variant die verrijdbaar is, maar bijvoorbeeld ook een model dat u in elkaar ‘vouwt’, in plaats van klapt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse soorten kleuren; zowel wat betreft het blad, als wat betreft het onderstel. Past een rode klaptafel goed in uw huidige interieur? Of zoekt u er juist één met een houtkleurig blad? U vindt het allemaal terug in onze webshop. Natuurlijk geldt wel dat we slechts een beperkte voorraad hebben van onze gebruikte kantoormeubelen; dat betekent dat op ook echt op is. Ziet u een model naar wens? Zorg dan dat u ‘m snel bestelt, dan weet u zeker dat u niet achter het net vist!

Gebruikte klaptafel verrijdbaar

Welke soorten klaptafels zijn er?

Groot of klein; smal of juist lekker breed en ruim: in ons assortiment vindt u een hoop verschillende klaptafels. Zoals we hiervoor al kort aanstipten, onderscheiden deze tafels zich wat betreft verrijdbaarheid, maar ook wat betreft manier van inklappen. Maar wat is nu het precieze verschil? We leggen het kort aan u uit.

  • Klaptafels: de gebruikte klaptafels in ons assortiment zijn eenvoudig in te klappen door middel van hendels onder het blad. Dit maakt dat u de klaptafels over de breedte, met het gehele blad, inklapt. Dit zorgt ervoor dat de diepte van de tafel flink wordt verkleind, zodat u ze gemakkelijk genest kunt opbergen.
  • Vouwtafels: kenmerkend voor onze tweedehands vouwtafels is dat u het blad als het ware door midden ‘vouwt’; deze tafels bestaan immers uit twee bladen, die u in de breedte in elkaar vouwt. Zo verkleint u deze tafels in de breedte, waardoor u ze ook weer compact opbergt.

Kies voor een duurzame oplossing

De klaptafels in ons assortiment passen perfect binnen iedere multifunctionele ruimte – en zijn daarnaast eenvoudig te verrijden tussen verschillende ruimtes door hun zwenkwieltjes. En dat is niet het enige. Want door te kiezen voor een tweedehands exemplaar, bent u ook nog eens hartstikke duurzaam bezig. Een tweedehands klaptafel is immers niet opnieuw geproduceerd; u kiest immers voor een product dat al bestaat, een eerder leven heeft gehad én goed genoeg is voor een tweede kans. Zonde om weg te gooien, dus. Geheel passend binnen de circulaire gedachte bij het inrichten van uw kantoor – en daarom een echte aanrader als u een steentje bij wil dragen aan een gezond milieu.

Gebruikte vouwtafel verrijdbaar

Bestellen? Daarom kiezen voor Officetopper.com!

Heeft u een keuze voor een passende, tweedehands klaptafel gemaakt? Mooi! Dan is het tijd om ‘m te bestellen. Maar waarom kiest u nu voor Officetopper bij het bestellen van uw tafels? Ten eerste natuurlijk omdat ons tweedehands assortiment zeer scherp geprijsd is. Zo zet u een prachtige tafel in uw kantoor, terwijl u er niet al te diep voor in de buidel hoeft te tasten. Daarnaast ontzorgen we u graag. Geen zin of tijd – of simpelweg een gebrek aan mankracht – voor het inhuizen van uw nieuwe, gebruikte meubelen? Kies dan tijdens het bestellen voor premium levering. We zorgen er dan voor dat de tafels direct op de juiste plek en verdieping in uw bedrijfspand worden gezet. Dan hoeft u er niet mee te sjouwen. Heeft u nog vragen? Dan helpen we u natuurlijk graag! Neem gerust contact met ons op; we beantwoorden al uw vragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.