Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Gebruikte vitrinekasten

Zoekt u een oplossing voor het uitstallen van uw producten? Of wilt u uw awards op een stijlvolle manier presenteren? De gebruikte vitrinekasten uit ons assortiment sluiten goed aan op al uw presenteerwensen. Ideaal voor uw kantoor, showroom of winkel. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons volledige aanbod aan tweedehands vitrinekasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Gebruikte vitrinekasten kopen als stijlvolle presenteeroplossing

Met een vitrinekast kiest u voor een stijlvolle oplossing voor het presenteren van diverse soorten items. Of u nu zoekt naar een manier om uw productassortiment tentoon te stellen, of een stijlvolle optie voor het uitstallen van prijzen, brochures en marketingmateriaal; met een vitrinekast kunt u alle kanten op. In ons assortiment tweedehands kantoormeubilair vindt u ook een aanbod aan vitrinekasten. Met de aanschaf van zo’n gebruikte vitrinekast, zorgt u voor een verlenging van de levenscyclus. Een betaalbare én duurzame optie, dus.

Diverse gebruikte vitrinekasten in ons assortiment

Keuze uit diverse formaten

Of u nu een hoge vitrinekast zoekt, of juist een brede: in ons assortiment vindt u regelmatig vitrinekasten in verschillende afmetingen. Hoog of laag, smal of juist breed. Afhankelijk van de ruimte die u hebt, het type items dat u wilt presenteren en het aantal producten dat in de kast moet komen te staan, kiest u een formaat naar wens. Het aanbod in onze webshop wisselt continu; we kopen immers regelmatig nieuwe partijen gebruikt kantoormeubilair op. Daardoor voegen we vaak producten toe aan ons assortiment gebruikte kantoorkasten. Wél is alle voorraad eindig. Verkopen we een product? Dan is de kans klein dat we het product nog eens toevoegen aan het assortiment. Heeft u een tweedehands vitrinekast naar wens gevonden? Dan adviseren we u niet te lang wachten met bestellen, want op is ook echt op.


Welke soorten tweedehands vitrinekasten zijn er?

In onze webshop vindt u dus een continu wisselend aanbod. Maar welke soorten vitrinekasten kunt u doorgaans tegenkomen in ons assortiment? We lichten de populairste vitrinekasten aan u toe.

  • Hoge vitrinekasten: De hoge, tweedehands vitrinekasten zijn uitgevoerd met minimaal vier (glazen) legplanken, zodat u voldoende ruimte heeft om uw spullen tentoon te stellen. Deze hoge kasten zijn beschikbaar als smalle of brede variant, zodat u ‘m kunt kiezen op basis van de ruimte en het type producten dat u heeft.
  • Hoekvitrinekasten: Het hoekmodel van de vitrinekasten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, hoekvormig en daarmee perfect te plaatsen in een hoek van uw kantoorruimte of showroom. Deze gebruikte hoekvitrinekasten zijn over het algemeen uitgevoerd als hoog model, en nemen, ondanks hun formaat, toch weinig ruimte in.

Keuze gemaakt? Kies voor Officetopper!

Heeft u een gebruikte vitrinekast naar wens gevonden? Bij Officetopper profiteert u van een scherpe prijs én snelle levertijd. Daarbij heeft u de keuze uit basic of premium levering. Met basic levering bezorgen wij de vitrinekast op de begane grond, achter de eerste deur, terwijl premium levering inhoudt dat onze Officetoppers ervoor zorgen dat de kast op de door u gewenste plek (en verdieping) wordt gezet. Eventueel verpakkingsmateriaal voeren we dan direct voor u af. Eerst nog benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij al uw vragen!

Diverse tweedehands vitrinekasten in ons assortiment
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.