Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Losse bureaubladen

Heeft u een stel prima bureaus, maar kunnen ze wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heeft u een goed onderstel staan, maar ontbreekt het blad? Op deze pagina vindt u ons assortiment aan losse bureaubladen. In diverse kleuren én formaten, zodat u uw bureau uitvoert in een combinatie naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ze in ons assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Losse bureaubladen kopen voor uw bureaus of tafels

Bent u op zoek naar een partij losse bureaubladen voor de bureaus of tafels in uw kantoor? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Het komt regelmatig voor dat een bureaublad eerder aan vervanging toe is dan het onderstel van het bureau. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het bureaublad niet meer past bij de rest van het interieur, of doordat het bureaublad beschadigingen heeft, zoals gebruikssporen of kringen op het blad. Het is dan natuurlijk zonde – en een flinke investering – om direct een volledig nieuw bureau aan te schaffen. Daarom heeft u bij ons ook de mogelijkheid om losse bureaubladen te kopen. Zo kunt u het onderstel hergebruiken, terwijl u voor het oog tóch achter een nieuw bureau werkt.


Welke losse bureaubladen zijn er?

Of u nu zoekt naar een blad voor uw bureau of een vergader- of kantinetafel; in ons assortiment vindt u een brede range aan losse bureaubladen in diverse kleuren en formaten. Van een formaat van 80cm breed en 80cm diep, tot een groot blad van 200cm breed en 100cm diep. Ook wat betreft kleur heeft u een ruime keuze. Gaat u voor een wit bureaublad? Of zoekt u juist een specifiek blad met houtnerfstructuur? Of juist een meer chique zwart blad? Het is allemaal mogelijk. De bureaubladen uit ons assortiment bestaan uit een spaanplaat kern met melamine toplaag en ABS stootrand. Dit maakt de bureaubladen stevig en onderhoudsvriendelijk. De bladen kunnen immers tegen een stootje, en zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken. Kringen in het blad zijn daardoor dus verleden tijd!

Melamine kleuren van de bladen

Kies bureaubladen naar wens voor uw kantoorinrichting

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u de gewenste bureaubladen in een handomdraai in onze webshop. Vindt u het lastig om de verschillende kleuren met elkaar te vergelijken – en daarom om een goede keuze te maken? In onze showroom hebben wij van elk bureaublad een kleurstaal liggen, en daarnaast het gros van de bureaus uitgevoerd met onze standaard bladkleuren. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker om de kleuren te bekijken en te vergelijken. Wilt u langskomen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.