Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Beoordeeld met een 8.8 | 65 beoordelingen

Roldeurkasten

(29 artikelen)

Zoekt u een manier om uw spullen en documenten veilig en netjes op te bergen? Dan is een roldeurkast perfect voor u! Op deze pagina vindt u ons brede aanbod aan nieuwe roldeurkasten. In allerlei formaten, stijlen en materialen.

  • Voor zowel Particulier als Zakelijk
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een nieuwe roldeurkast kopen

Wilt u een roldeurkast voor uw (thuis)kantoor kopen? Dan heeft u voldoende keuze. Binnen ons uitgebreide assortiment roldeurkasten vindt u namelijk diverse kleuren wat betreft de omhuizing én verschillende formaten. Gaat u voor de lage roldeurkasten? Dan kiest u voor een model die weinig ruimte inneemt en tóch multifunctioneel is. Juist behoefte aan veel ruimte? Dan hebben wij ook hoge roldeurkasten in ons assortiment. Er is voor ieder wat wils. Op deze pagina bekijkt u onder andere onze verschillende formaten. Standaard zijn dit stalen roldeurkasten. Zoekt u iets anders? Dan zijn onze houten varianten misschien wel iets voor u!

De voordelen van een roldeurkast

De roldeurkast is een veelgebruikte kast in kantoorruimtes. Niet alleen omdat de kast de ideale oplossing is voor het veilig en netjes opbergen van uw documentatie en mappen; ook omdat de kast weinig plek inneemt. De roldeur wordt immers binnen de omhuizing opgerold – en dat bespaart veel ruimte! Zo nemen ze minder ruimte in dan bijvoorbeeld de standaard draaideurkasten. De meeste roldeurkasten zijn voorzien van een kunststof roldeur met vlamdovende, metalen eindlamel. Extra veiligheid voor uw spullen, dus!

Diverse soorten en formaten

Als u zoekt naar een roldeurkast, ziet u vast al gauw: er zit veel verschil tussen de diverse soorten. Zo is de ene kast uitgerust met twee roldeuren, terwijl de andere juist maar één roldeur heeft. Of de kast één of twee roldeuren heeft, is onder andere afhankelijk van de breedte en het design. Daarnaast is er ook onderscheid te maken in breedte en hoogte van de kasten. Onze middelhoge roldeurkasten passen goed in kantoren waar minder ruimte is, of waar bijvoorbeeld sprake is van lagere muren door een puntdak. De hoge, smalle modellen zijn weer beter te passen in kleinere ruimten, terwijl een brede zorgt voor meer opbergruimte.

Houten roldeurkasten

Trends en kleuren

De inrichting van kantoren is continu onderhevig aan diverse trends en kleurontwikkelingen. En dat geldt ook voor de kantoorkasten! Past een witte roldeurkast helemaal in uw kantoorinterieur? Of zoekt u een zwarte of juist een houten roldeurkast? In ons assortiment vindt u er altijd wel een die bij uw kantoorinrichting past. Met diverse kleuren, materialen of juist een strak topblad als echte eyecatcher.


Waarom kiezen voor een nieuwe roldeurkast?

Als u kiest voor een nieuwe roldeurkast bij Officetopper, heeft u vaak de mogelijkheid om deze geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kunt u bij de meeste kasten kiezen tussen verschillende kleuren omhuizing en kunt u een specifieke kleur van het topblad kiezen. Ideaal als u een compleet kantoor opnieuw gaat inrichten of uw kast wilt laten aansluiten bij de rest van het meubilair! Binnen no-time heeft u de perfecte kast voor uw nieuwe of bestaande werkplek samengesteld.

Veilig opbergen van uw documentatie

Documenten opbergen in roldeurkast


De meeste van onze kantoor roldeurkasten zijn voorzien van een slot. In de meeste gevallen geldt dat dit gaat om een cilinderslot. Bij dit slot zorgen stiften, plaatjes of kogeltjes ervoor dat alleen de bijpassende sleutel in het slot past. Hierdoor zijn de kasten uitermate geschikt voor het veilig opbergen van uw documentatie en papierwerk. Bij de aanschaf van een nieuwe dossierkast met roldeur bent u verzekerd dat de kast wordt geleverd met twee passende sleutels.


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste roldeurkast?

We vinden het belangrijk dat u altijd kunt vinden wat u zoekt. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd een zo breed mogelijke keuze bieden. Kiezen uit zo’n breed aanbod is echter niet altijd even makkelijk. Er zijn ontzettend veel verschillende roldeurkasten op de markt. We helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de diverse mogelijkheden. Liever een kast in het echt komen bewonderen? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem daarvoor ook even contact met ons op om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat er een collega voor u klaar staat.