Navigatie

Roldeurkasten

(23 artikelen)

Een budgetvriendelijke oplossing die weinig plek in beslag neemt. En dat terwijl u er een hoop opbergruimte voor terugkrijgt. Dat is de roldeurkast. Op deze pagina vindt u ons complete en veelzijdige aanbod aan nieuwe archiefkasten met roldeur.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een roldeurkast kopen

Zoekt u een stevige archiefkast waarin u spullen, documentatie of papierwerk veilig en geordend kunt opbergen, maar heeft u weinig ruimte in uw werkkamer of thuiskantoor? Dan is een roldeurkast van Officetopper ideaal. Niet alleen hebben de roldeurkasten als standaard eigenschap dat de roldeur in de omhuizing naar binnen rolt; ook zijn onze jaloeziedeurkasten geheel naar smaak samen te stellen. Wat betreft kleur, materiaal én formaat.

Welke verschillende formaten heeft een roldeurkast?

Als u zoekt naar een roldeurkast, ziet u vast al gauw: er zit veel verschil tussen de diverse soorten. Wilt u de ruimte boven de kast nog wilt benutten? Kies dan bijvoorbeeld voor een lage roldeurkast. Of schaf een hoge roldeurkast aan als u behoefte heeft aan extra veel opbergruimte. Smal, breed of juist gemiddeld? Geen probleem. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse breedteformaten. Een roldeurkast van 80cm breed is onze smalste variant, terwijl de roldeurkast van 120cm breed de breedste in ons assortiment is. Ook vindt u roldeurkasten van 100cm breed in onze webshop.


Uit welke materialen en kleuren kan ik kiezen?

verschillende type roldeurkasten kopen Officetopper

Op deze pagina vindt u niet alleen onze verschillende formaten, want u vindt er ook roldeurkasten van diverse materialen. Standaard vindt u in ons assortiment de stalen roldeurkasten. Deze kasten zijn doorgaans verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld een zwarte roldeurkast? Of wilt u een witte roldeurkast, omdat dit beter in uw interieur past? Dan is een metalen kast een prima optie. Past een kast met een meer trendy, warme uitstraling echter beter bij uw kantoor? Dan is een houten roldeurkast wellicht wel iets voor u! Deze kasten kennen een breed palet aan houtkleuren. Van donker tot licht – en van een warme houtkleur tot de koelere tinten.


De voordelen van een roldeurkast

De roldeurkast is een veelgebruikte kast in kantoorruimtes. Niet alleen omdat de kast de ideale oplossing is voor het veilig en netjes opbergen van uw documentatie en mappen; ook omdat de kast weinig plek inneemt. De roldeur wordt immers binnen de omhuizing opgerold – en dat bespaart veel ruimte! Zo nemen ze minder ruimte in dan bijvoorbeeld de standaard draaideurkasten.

De diverse formaten zorgen er bovendien voor dat u een kast kiest die perfect in uw kantooromgeving past. Zo passen onze middelhoge roldeurkasten goed in kantoren waar minder ruimte is, of waar bijvoorbeeld sprake is van lagere muren door een puntdak. De meeste roldeurkasten zijn voorzien van een kunststof roldeur met vlamdovende, metalen eindlamel. Extra veiligheid voor uw spullen, dus!

 

Voordelen op een rijtje

  • Ruimtebesparend | Geen openslaande deuren.
  • Afmetingen | Vekrijgbaar in een grote range formaten.
  • Indeling | Zelf in te delen met legborden en hangmappenframes.

Waarom kiezen voor een nieuwe roldeurkast?

Als u kiest voor een nieuwe roldeurkast bij Officetopper, heeft u vaak de mogelijkheid om deze geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kunt u bij de meeste kasten kiezen tussen verschillende kleuren omhuizing en kunt u een specifieke kleur van het topblad kiezen. Ideaal als u een compleet kantoor opnieuw gaat inrichten of uw kast wilt laten aansluiten bij de rest van het meubilair! Binnen no-time heeft u de perfecte kast voor uw nieuwe of bestaande werkplek samengesteld.

 


Veilig opbergen van uw documentatie

De meeste van onze kantoor roldeurkasten zijn voorzien van een slot. In de meeste gevallen geldt dat dit gaat om een cilinderslot. Bij dit slot zorgen stiften, plaatjes of kogeltjes ervoor dat alleen de bijpassende sleutel in het slot past. Hierdoor zijn de kasten uitermate geschikt voor het veilig opbergen van uw documentatie en papierwerk. Bij de aanschaf van een nieuwe dossierkast met roldeur bent u verzekerd dat de kast wordt geleverd met twee passende sleutels.


Hulp nodig bij het kiezen van de juiste roldeurkast?

We vinden het belangrijk dat u altijd kunt vinden wat u zoekt. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd een zo breed mogelijke keuze bieden. Kiezen uit zo’n breed aanbod is echter niet altijd even makkelijk. Er zijn ontzettend veel verschillende roldeurkasten op de markt. We helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over de diverse mogelijkheden. Liever een kast in het echt komen bewonderen? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem daarvoor ook even contact met ons op om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat er een collega voor u klaar staat.

Verschillende type roldeurkasten