Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Stalen Roldeurkasten

Zoekt u veel opbergruimte, maar heeft u weinig plek over in uw kantoor? En zoekt u daarbij naar een kantoorkast met een stevige constructie? Dan is de stalen roldeurkast zeker iets voor u. En dus bent u bij Officetopper aan het juiste adres: op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan stalen roldeurkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een stalen roldeurkast kopen voor uw werkplek

De stalen roldeurkast is een veel geziene gast in kantoren, bedrijfsruimtes of werkplekken. Hoe dat komt? Ten eerste is deze kantoorkast voorzien van een stevige, gelaste constructie. Dit maakt hem erg degelijk én duurzaam. Bovendien neemt een roldeurkast erg weinig ruimte in beslag; doordat de deuren zich ín de omhuizing oprollen, hoeft u geen rekening te houden met vrije ruimte rondom de kast. Kortom, het is een kast die weinig ruimte in beslag neemt maar veel opbergruimte biedt!


De voordelen van een stalen roldeurkast

zwarte stalen roldeurkast voor kantoor

De stalen roldeurkast kent een stalen omhuizing, die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating. De jaloeziedeuren van de kast zijn gemaakt van kunststof. Zo is het niet de zware lompe archiefkast die u kent van vroeger. Dit maakt hem extra duurzaam; van deze kast heeft u jarenlang plezier.

Onze stalen rolluikkasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo vindt u in ons assortiment kasten van 80 tot 120cm breed, en van 73 tot en met 198cm hoog. Dit maakt dat u de vorm van de kast geheel zelf kunt bepalen. Gaat u voor klein en smal? Vierkant? Of juist een hoge, brede roldeurkast? Eén ding staat vast: u heeft voldoende keuze.


Welke formaten metalen roldeurkasten zijn er?

Heeft u veel opbergruimte nodig? Of zoekt u juist wat aanvullende opbergruimte voor kleinere artikelen? Bij Officetopper kiest u eenvoudig voor hetgeen u nodig heeft. Plaatst u de kast in een smalle ruimte of doorgang? Geen probleem: dan kiest u voor een hoge, smalle metalen roldeurkast. Als u juist te maken heeft met een schuin dak vindt u in ons assortiment ook tal van lage jaloeziedeurkasten met een metalen omhuizing. Deze kunnen tevens worden voorzien van topblad waardoor de kast ook kan fungeren als dressoir waar spullen op gezet kunnen worden.

Een smalle doorgang? Of een trap met een krappe draai? Dan is een demontabele roldeurkast perfect voor u. De naam zegt het al, deze kast wordt gedemonteerd geleverd. Hierdoor is deze archiefkast met roldeuren gemakkelijker te manoeuvreren door kleine doorgangen en heeft u toch een stevige stalen roldeurkast op de door u gewenste plek. Deze kast is gemakkelijk te monteren met 2 personen en enkel een schroevendraaier.


Afwerking met een topblad

Bij een hoge roldeurkast heeft u er geen last van, maar het bovenaanzicht op een lagere kast is niet altijd even mooi. Deze bestaat vaak uit een rauw aanzicht van de gelaste constructie. Officetopper helpt u om zo'n kast toch een strakke uitstraling te geven. Bij veel lage roldeurkasten van metaal wordt namelijk een topblad aangeboden. Dit zorgt ervoor dat het ruwe aanzicht van de bovenkant van uw roldeurkast wordt weggewerkt met een blad in een kleur naar keuze. Hierbij kiest u uit onze eigen bladkleuren en geeft u uw kast een sfeervolle uitstraling. Dit zorgt er ook voor dat een het topblad gebruikt kan worden als dressoir op spullen op te zetten.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u al een roldeurkast heeft staan. Geen probleem, op onze website vindt u namelijk ook losse topbladen. Hierbij kunt u ook kiezen uit onze bladkleuren en diverse afmetingen, zo geeft u uw lage stalen roldeurkast gemakkelijk een stijlvol aanzicht.


Veilige opbergruimte

Heeft u te maken met belangrijke documenten? Of spullen die u veilig wilt opbergen? Dan zijn onze stalen roldeurkasten ideaal. Deze kantoorkasten kennen kunststof roldeuren, die uitgevoerd zijn met metalen eindlamel. Deze jaloeziedeuren zijn ofwel vlamdovend of brandvertragend. Bovendien zijn ze uitgevoerd met een solide cilinderslot, waarbij twee sleutels worden meegeleverd. Samen zorgt dit ervoor dat u uw documenten, papierwerk of spullen met een gerust hart in de kast achterlaat.

stalen-roldeurkasten-kopen

Welke kast plaatst u in uw kantoor?

Of u nu uw kantoor volledig inricht, of juist slechts wilt zorgen voor wat extra opbergruimte: onze metalen roldeurkasten zijn ideaal. Verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium, antraciet of zwart, passen ze bovendien perfect in iedere omgeving. Een warmere uitstraling creëren? Dat doet u eenvoudig door het toevoegen van een houten topblad, verkrijgbaar in diverse (hout)kleuren. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.