Navigatie

Verrijdbare akoestische scheidingswanden

(9 artikelen)

Verrijdbare akoestische scheidingswanden zijn ideaal om snel een afgezonderde ruimte te creëren. De akoestische vulling in de schermen zorgt tevens voor minder galm in uw kantoorruimte. De mobiele wanden zijn goed te combineren met bureauscheidingswandenofvrijstaande scheidingswanden om zo de akoestische eigenschappen van uw ruimte verbeteren.

Meer info over de stofsoorten: Velito

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €350,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Verrijdbare / mobiele akoestische scheidingswanden kopen

Hierboven vindt u ons complete assortiment met verrijdbare scheidingswanden. De gestoffeerde scheidingswanden zijn gevuld met geluid reducerend materiaal. Op deze manier zorgt de verrijdbare scheidingswand er voor dat het geluid binnen uw werkruimte minder zal galmen.

Hoe verbeteren verrijdbare akoestische schermen de akoestiek?

Op de afbeeldingen hieronder ziet u hoe akoestische oplossingen invloed kunnen hebben op het geluid dat binnen een ruimte geproduceerd wordt. Harde objecten, zoals muren, reflecteren geluid en daardoor worden trillingen de hele ruimte door gestuurd. De verrijdbare akoestische scheidingswanden zijn voorzien van absorberend materiaal. Wanneer de trillingen de scheidingswand bereiken, worden deze geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd.

kantoorruimte zonder geluidsaborberende plafondpanelen

Een ruimte zonder akoestische wanden

een kantoorruimte met absorberende plafondpanelen

Een ruimte met akoestische wanden