Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Verrijdbare akoestische scheidingswanden

Een mobiele oplossing voor het verbeteren van de akoestiek én het creëren van meer privacy? Kies voor de verrijdbare akoestische scheidingswanden. Deze mobiele scheidingswanden zorgen voor geluidsabsorptie in uw kantoorruimte – en zijn daarnaast ideaal om een afgezonderde ruimte te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of meer weten over de akoestische eigenschappen van de scheidingswanden? U vindt het op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Verrijdbare akoestische scheidingswanden kopen voor uw kantoorruimtes

Zoekt u een manier om de akoestiek in uw kantoorruimtes te verbeteren? Dan ligt er een breed scala aan akoestische oplossingen voor u klaar. Denk bijvoorbeeld eens aan de verrijdbare, akoestische scheidingswanden. Deze scheidingswanden zijn, zoals de naam al verklapt, voorzien van wielen en daarmee verrijdbaar. Zo plaatst u een mobiele oplossing in uw kantooromgeving, waarmee u alle kanten op kunt. Perfect als u de wand regelmatig wilt verplaatsen, of deze soms even wilt opbergen als u extra ruimte nodig hebt rondom de werkplek.


Waarom kiezen voor een mobiele scheidingswand?

Als u werkt in een ruimte met veel harde materialen, zoals glas, beton of een tegelvloer, wordt geluid continu weerkaatst, waardoor de trillingen de gehele ruimte worden doorgestuurd. Het gevolg? Een vervelende galm, en daarmee weer meer afleiding en minder productiviteit. De verrijdbare, akoestische scheidingswanden uit ons assortiment helpen bij het verbeteren van de akoestiek. Doordat deze wanden zijn gevuld met een akoestisch, en dus geluidsabsorberend, materiaal, zorgen ze ervoor dat het geluid niet meer weerkaatst wordt en de nagalmtijd van het geluid gereduceerd wordt.


kantoorruimte zonder geluidsaborberende plafondpanelen

Een ruimte zonder akoestische wanden

een kantoorruimte met absorberende plafondpanelen

Een ruimte met akoestische wanden


Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Afhankelijk van de grootte van uw kantoor, kiest u in ons assortiment voor verschillende mobiele scheidingswanden. Onze scheidingswanden onderscheiden zich namelijk zowel wat betreft hoogte, als wat betreft breedte van elkaar. Kies voor meerdere scheidingswanden bij elkaar, die u koppelt door middel van een koppelelement, om een grote afscheiding tussen verschillende ruimtes te creëren. Of zet juist enkele, losse verrijdbare scheidingswanden neer om op verschillende plekken voor meer rust te zorgen en de akoestiek in de gehele ruimte te verbeteren.


Kies een trendkleur naar smaak

De verrijdbare scheidingswanden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in een breed aanbod aan kleuren. Afhankelijk van het door u gekozen stoftype, heeft u de keuze uit diverse trendkleuren, passend bij uw huidige interieur of zelfs bij uw huisstijl. Zoekt u meerdere scheidingswanden? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om ze allemaal in dezelfde kleur te laten uitvoeren. Of gaat u juist voor verschillende, bijpassende stofkleuren voor een speels effect? Het is allemaal mogelijk. De scheidingswanden zijn uitvoerbaar in verschillende stoftypes, zoals het huiselijke Berta of het viltachtige Velito. Met andere woorden: u kiest écht voor een wand die geheel bij uw wensen past.

Akoestische verrijdbare scheidingswanden voor kantoor

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Er zijn dus vele mogelijkheden. Zowel voor de afmetingen, als voor de stoftypes en -kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meer weten over de verschillende stoffen en de mogelijke kleuren? Of meer informatie ontvangen over de verschillende akoestische oplossingen in ons assortiment? Kom dan gerust langs in onze showroom; hier vindt u verschillende van onze akoestische scheidingswanden, zodat u zelf ontdekt wat u de mooiste, meest praktische en passende oplossing vindt. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.