Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Apothekerskasten

Zoekt u een uitbreiding van uw bureaublad, of gewoon meer opbergruimte bij uw werkplek? Onze apothekerskasten zijn ideaal om naast uw bureau te plaatsen – zo heeft u al uw spullen bij de hand! Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan apothekerskasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Apothekerskasten kopen

Smal, en veel dieper dan de standaard kantoorkast of ladeblok: de apothekerskast. Deze kantoorkasten zijn perfect om naast uw werkplek te plaatsen, omdat u de opgeslagen spullen of dossiers via de zijkant kunt bereiken. De deur is volledig uittrekbaar, waardoor de legborden van voor tot achter bereikbaar zijn. Een praktische en overzichtelijke toevoeging aan iedere werkplek.


Wat is een apothekerskast?

Apothekerskasten zijn geïnspireerd op de traditionele kasten die je in oude apotheken zou vinden. Ze zijn ontworpen om een overvloed aan kleine vakjes en lades te bieden, waardoor je gemakkelijk allerlei items kunt organiseren en opbergen. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat je de perfecte optie kunt vinden die past bij de inrichting van jouw kantoor. In ons assortiment vindt u apothekerskasten die via links, rechts of via beide zijden toegankelijk zijn. Zo kunt u kiezen voor een kast per werknemer, of juist één kast voor twee medewerkers.

Indeling van Apothekerskast


Welke afmeting moet een apothekerskast zijn?

Om te bepalen welk kast het beste bij uw wensen en behoeftes past, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke afmeting u nodig heeft. De breedte en diepte van onze apothekerskasten zijn hetzelfde. Voor de hoogte heeft u keuze uit 3 varianten. Hieronder geven we handvaten om tot de beste keuze te komen:

  • Breedte: De breedte van onze apothekerskasten is bij alle varianten hetzelfde. De 40cm is namelijk een prettig formaat om bij uw werkplek te plaatsen. Dit kan zorgen voor een kleine extra verlenging van uw bureaublad. Deze breedte zorgt er ook voor dat de kast netjes langs een muur geplaatst kan worden zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. De kast blijft netjes slank en biedt toch handige opbergruimte.
  • Diepte: De apothekerskasten in ons assortiment hebben een diepte van 80cm. Dit zorgt ervoor dat deze kasten perfect aansluiten bij de gebruikelijke diepte van een bureau en hier netjes langs zij geplaatst kunnen worden. Doordat de dieptes van het bureau en de apothekerskast overeen komen, zal de kast niet uitstreken maar strak langs het bureau staan. Dit is ook ideaal wanneer het bureau en de kast tegen een muur geplaatst worden.
  • Hoogte: De hoogte van de apothekerskasten zijn wel verschillend. Een hoogte van 74cm zorgt ervoor dat de apothekerskast kan worden gebruikt als verlengstuk van het bureaublad. Hiermee creëert u een kleine verlenging van 40cm. Hierbij is het natuurlijk extra mooi als deze dezelfde kleur hebben. Door middel van de hogere varianten wordt een visuele afscheiding gevormd. Zo kan de apothekerskast met een hoogte van 109 of 120cm tussen 2 werkplekken in geplaatst worden. De kast biedt praktische opbergruimte, toegang langs beide zijden en zorgt ervoor dat de werkplekken gescheiden blijven.

Waarom een apothekerskast voor uw kantoor aanschaffen?

We hebben al enkele voordelen van onze apothekerskasten benoemd, maar we kunnen er nog veel meer noemen. Naast hun functionaliteit voegen apothekerskasten ook een vleugje karakter en stijl toe aan je kantoor. Apothekerskasten zijn er in verschillende ontwerpen die passen bij elke interieurstijl. Ze kunnen dienen als een opvallend pronkstuk in de ruimte en tegelijkertijd een praktische oplossing bieden voor het organiseren van je spullen.

Onze kasten zijn met melamine afgewerkt en bevatten een stootvaste ABS-rand, waardoor het jarenlang mooi blijft. Tevens zijn de apothekerskasten uitgerust met een pennenbak, waardoor u kleine spulletjes ook eenvoudig opbergt. Uw spullen en papierwerk veilig opbergen? Dat kan zeker. Alle ladeblokken zijn namelijk uitgerust met een cilinderslot.


Stel uw kast geheel zelf samen

Al onze apothekerskasten zijn beschikbaar in een breed palet aan houtkleuren. Kiest u voor wit? Amber oak? Of juist grey wood? Alles is mogelijk. De kleur van de omhuizing kiest u bovendien apart van de kleur van de deur, waardoor u deze van elkaar af kunt laten wijken. Vervolgens kunt u ook nog kiezen voor de kleur van de metalen handgreep. Zo stelt u zelf uw unieke, stijlvolle kast samen. Naast dat de kasten geheel naar wens zijn samen te stellen, hebben we ook een variant op de apothekerskast is gebouwd. Hiermee creëert u een visuele en kleurrijke afscheiding met daaronder handige opbergruimte.

Afscheiding met Apothekerskast


Bestel uw apothekerskast bij Officetopper

Heeft u een apothekerskast naar wens gevonden en een keuze gemaakt uit de verschillende kleuren? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden met betrekking tot een andere indeling. Heeft u vragen hierover? of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.