Navigatie

Apothekerskasten

(4 artikelen)

Zoekt u een uitbreiding van uw bureaublad, of gewoon meer opbergruimte bij uw werkplek? Onze apothekerskasten zijn ideaal om naast uw bureau te plaatsen – zo heeft u al uw spullen bij de hand! Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan apothekerskasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €450,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Apothekerskasten kopen

Smal, en veel dieper dan de standaard kantoorkast of ladenblok: de apothekerskast. Deze kantoorkasten zijn perfect om naast uw werkplek te plaatsen, omdat u de opgeslagen spullen of dossiers via de zijkant kunt bereiken. De deur is volledig uittrekbaar, waardoor de legborden van voor tot achter bereikbaar zijn. Een praktische en overzichtelijke toevoeging aan iedere werkplek.


Extra opbergruimte of een scheidingswand?

U kunt kiezen uit verschillende modellen, die van elkaar afwijken door hun hoogte en manier van bruikbaarheid. Kies voor de apothekerskast van 74cm hoog om deze als extensie van het bureaublad te gebruiken. Plaatst u de kast naast uw werkplek en kiest u voor een hogere variant? Dan fungeert deze apothekerskast ook als scheidingswand in de diepte van het bureau. Doordat deze kasten 80cm diep zijn, beslaan ze de gehele diepte van het bureau, waardoor privacy aan de weerszijden gewaarborgd wordt. In ons assortiment vindt u apothekerskasten die via links, rechts of via beide zijden toegankelijk zijn. Zo kunt u kiezen voor een kast per werknemer, of juist één kast voor twee medewerkers.


Waarom een apothekerskast voor uw kantoor aanschaffen

We hebben al enkele voordelen van onze apothekerskasten benoemd, maar we kunnen er nog veel meer noemen. Zo zijn onze verschillende apothekerskasten allemaal voorzien van een melamine omhuizing, deur en legbord(en). Dit melamine is afgewerkt met een stootvaste ABS-rand, waardoor het jarenlang mooi blijft. Tevens zijn de apothekerskasten uitgerust met een pennenbak, waardoor u kleine spulletjes ook eenvoudig opbergt. Uw spullen en papierwerk veilig opbergen? Dat kan zeker. Alle ladenblokken zijn namelijk uitgerust met een cilinderslot.


Stel uw kast geheel zelf samen

Al onze apothekerskasten zijn beschikbaar in een breed palet aan houtkleuren. Kiest u voor wit? Amber oak? Of juist grey wood? Alles is mogelijk. De kleur van de omhuizing kiest u bovendien apart van de kleur van de deur, waardoor u deze van elkaar af kunt laten wijken. Vervolgens kunt u ook nog kiezen voor de kleur van de metalen handgreep. Zo stelt u zelf uw unieke, stijlvolle kast samen.


Bestel uw apothekerskast bij Officetopper

Heeft u een apothekerskast naar wens gevonden en een keuze gemaakt uit de verschillende kleuren? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!