Navigatie
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Kom langs in onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice
  • Beoordeeld met een 8.6 | 96 beoordelingen

Kantoortafels

(78 artikelen)

Op deze pagina vindt u al onze kantoortafels. Voor elke ruimte binnen uw kantoor is er een tafel te vinden, om te werken, luchen, vergaderen of om te borrelen. Via de filterbare categorieën vindt u direct de kantoortafel die u zoekt.

  • Voor zowel Particulier als Zakelijk
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoortafels kopen

Op zoek naar een praktische kantoortafel waar u en uw collega’s of personeel aan kan vergaderen, lunchen of zaken bespreken? Bij Officetopper verkopen we een groot aanbod kantoortafels in allerlei soorten en maten. En dat tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u onze online collectie en filtert u gemakkelijk op de verschillende eigenschappen die u van uw tafel verwacht. Profiteer direct van hoge kortingen en een snelle levering op uw nieuwe tafels.

Onze kantoortafels zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en afwerkingen. U vindt op onze website dan ook bureaus, vergadertafels, maar ook volledig ingerichte werkplekken en zelfs statafels voor in de kantine. Voor ieder bedrijf dus een praktische tafel om spullen op te leggen of een vergadering vanaf te voeren. Om u volledige kantoorinrichting compleet te maken vindt u op onze website nog meer artikelen. Maak uw kantoortafels compleet met ladenblokken en andere accessoires, bijvoorbeeld om uw mappen of kantoorartikelen in te bewaren.

Soorten tafels

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kantoortafels en ander kantoormeubilair. Op het gebied van tafels onderscheiden we drie verschillende modellen, die dan ook alle drie een verschillende rol op een kantoor of bedrijf innemen.

Tafels

Tafels zijn in uw kantoor van grote invloed op de uitstraling van het interieur, zowel voor uw klanten, als voor uw medewerkers. Een tafel kan een ruimte toegankelijk maken of juist luxe maken. Officetopper biedt voor elke ruimte de juiste oplossing. Daarnaast is ook het technische nut van een tafel van belang. Zo kunt u de tafel in- of verstellen met behulp van een inbussleutel, slinger of elektrische bediening.

Bureaus

Het type tafel dat vooral op de werkplek van groot belang is, is natuurlijk het bureau. Ook op het gebied van bureaus biedt Officetopper een breed scala aan met verschillende opties. Het aanbod varieert van modellen met een T-poot onderstel, een 4-poots onderstel tot aan verstelbare bureaus en hoekbureaus. Kijk voor het volledige aanbod van bureaus op de gelijknamige pagina op onze website.

Vergadertafels

Vergadertafels vormen een dominante aanwezigheid op elk kantoor. Het type vergadertafel dat u hanteert, zegt veel over de cultuur van uw bedrijf. Officetopper biedt een groot aantal verschillende vergadertafels aan en oppert zo een oplossing voor elke cultuur. Wilt u een design vergadertafel of liever een klassieke vergadertafel? Officetopper heeft ze in elke kleur en afmeting. Voor meer informatie kijkt u op de pagina ‘vergadertafels’.

Kantinetafels

Ook vindt u diverse kantinetafels in ons assortiment. De plek om een broodje te eten of tijdens de pauze een gesprek met uw collega’s te voeren. Kantinetafels moeten vanzelfsprekend tegen een stootje én goed tegen vocht en vuil kunnen omdat medewerkers er van eten en drinken. Ook met het tafelblad goed tegen een stootje kunnen, aangezien deze tafels ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk aan bijeenkomsten, borrels of vergaderingen. De kantinetafel is multi inzetbaar.

Bar-, sta-, salon- en klaptafels

De laatste vier categorieën van onze kantoortafels zijn: bartafels, statafel, salontafels en klaptafels. Via de links vindt u meer info over deze type kantoortafels.


Uw tafel combineren

Tafels zijn ook in een kantooromgeving noodzakelijk. We gebruiken ze voor allerlei doeleinden. Vaak ook in combinaties met bureaus of ander kantoormeubilair. De verschillende tafels uit ons assortiment kunnen zo voor meerdere doelen gebruikt worden. Multifunctioneel en van degelijke kwaliteit. Combineer daarom de tafels met andere kantoormeubelstukken. Dit vindt u allemaal terug in onze uitgebreide online collectie of in onze showroom.

Tweedehands

Wanneer u liever op de kosten bespaart, raden we het aan om eens te denken aan tweedehands modellen. Veel scherper geprijsd en nog gewoon in een prima staat. De tafels worden namelijk, voor wij ze weer verkopen, grondig gecontroleerd en opgelapt waar nodig. De gebruikte tafels uit onze collectie worden net als onze andere producten zo snel mogelijk bij u op kantoor bezorgd.

Meer tafels en andere producten

Wilt u onze tafels zelf eens ervaren? Plan dan een bezoek bij onze showroom in als u een specifiek product zoekt. Onze medewerkers zorgen dat de tafel beschikbaar is in de showroom en voorzien u van advies over het uiterlijk, de afwerking en eventueel het afstellen. Zo heeft u in één oogopslag helder wat voor tafel u wil kopen. Vooralsnog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.