Navigatie
 • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
 • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- & Montageservice
 •   8.5 uit 220 beoordelingen

Kantoortafels

Of u nu zoekt naar een tafel om te werken, te lunchen, vergaderen of te borrelen: voor elke ruimte binnen uw kantoor is wel een geschikte tafel te vinden. Hoog of laag, verstelbaar of vast. In diverse kleuren, vormen en materialen. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan kantoortafels.

 • Voor Particulier en Zakelijk
 • 1500m2 grote showroom
 • Professionele Bezorg- en Montageservice

Kantoortafels kopen

Bent u bezig met een volledige herinrichting van uw kantoorruimtes? Of gaat u aan de slag met het inrichten een extra kantine of vergaderruimte? In beide gevallen geldt: een goede partij aan kantoortafels kan niet ontbreken. Bij Officetopper vindt u een groot aanbod aan kantoortafels in diverse soorten, maten, kleuren en afwerkingen. Voor uw lounge, kantine, vergaderruimte of overlegkamers.

Al uw vragen over tafels beantwoord

Klik op de onderstaande links om direct naar de categorie of het antwoord te gaan


Het aanbod van Officetopper

Bureaus, vergadertafels, tafels voor uw kantine, salontafels, statafels of zelfs volledig ingerichte werkplekken: in onze webshop vindt u een divers aanbod aan kantoortafels. Stuk voor stuk praktisch en solide – maar elk wél anders wat betreft kleuraanbod, type onderstel of stijl. Zo maakt ons brede aanbod het voor u mogelijk om een tafel te kiezen die geheel naar wens is én past bij uw (huidige) interieur.


Welke soorten kantoortafels zijn er?

En niet alleen kiest u bij Officetopper voor een bureau dat qua uitstraling geheel bij uw wens en smaak past. Ook is het wel zo belangrijk dat het bureau past in de ruimte die u hebt – en bij het gebruiksdoel. We kunnen binnen ons assortiment verschillende type kantoortafels onderscheiden. Hieronder een greep uit de populaire soorten tafels:

 • Kantinetafels

  De plek om een broodje te eten of tijdens de pauze een gesprek met collega’s te voeren. Een tafel voor bijeenkomsten, borrels of vergaderingen met het gehele team. De multi-inzetbare kantinetafels moeten vanzelfsprekend tegen een stootje én goed tegen vocht en vuil kunnen. Daarnaast is een huiselijke, gezellige of stijlvolle kantine wel zo fijn als u wilt zorgen voor optimale ontspanning tijdens lunchtijd.

 • Vergadertafels

  Op een fijne manier vergaderen, overleggen, brainstormen of samenwerken: een goede, ruime vergadertafel kan niet ontbreken in uw kantoorinrichting. Niet gek dat ze zo’n dominantie aanwezigheid vormen in ieder kantoor, dus! De stijl, kleur en vorm geven de tafel een specifieke uitstraling. Kiest u voor een design vergadertafel? Of past een klassieke vergadertafel beter in uw interieur? Officetopper biedt een groot aantal verschillende vergadertafels – in een breed aanbod aan kleuren en afmetingen.

 • Bartafels

  Lunchen, vergaderen of borrelen: onze bartafels zijn van alle markten thuis. Deze multifunctionele, hoge kantoortafel zorgt voor een speels effect in uw kantine-, vergader- of loungeruimte – zeker als u deze tafels combineert met lage kantoortafels. In ons assortiment vindt u bartafels van verschillende hoogtes, breedtes en diverse materialen en kleuren. Tevens zijn veel van onze hoge tafels ook beschikbaar als lage variant, zodat u eenvoudig zorgt voor een uniforme kantooromgeving. Zoekt u een ander type hoge tafel? Dan is een statafel wellicht de oplossing voor u!

 • Salontafels

  Dé finishing touch aan uw wachtruimte, ontvangsthal of receptie: een salontafel. Ideaal om brochures, flyers of andere marketingmaterialen neer te leggen. Ook bij deze tafels heeft u keuze uit allerlei soorten. Vierkant of rond, met houten blad of glazen blad, houten onderstel of metalen onderstel; u vindt altijd een salontafel die perfect bij uw organisatie past.

 • Klaptafels

  Heeft u regelmatig een extra tafel nodig in uw vergader- of kantineruimte, maar dient deze ook goed op te bergen te zijn als u de tafel even niet nodig heeft? Of heeft u überhaupt wat minder ruimte, en zoekt u daarom een kantoortafel die weinig ruimte inneemt? Dan is een klaptafel een uitermate nuttige kantoortafel. Zoals de naam al verklapt, is deze tafel eenvoudig in te klappen. Doordat alle klaptafels in ons assortiment verrijdbaar zijn, verplaatst u ze bovendien eenvoudig tussen verschillende ruimtes.


Wat zijn de voordelen van onze kantoortafels?

Buiten het feit dat u de keuze heeft uit een ruim aanbod aan verschillende kantoortafels, kunnen we nog veel meer voordelen van onze kantoortafels noemen. Zo kunnen de verschillende tafels uit ons assortiment heel eenvoudig voor meerdere doeleinden gebruikt worden. En niet alleen zijn ze ontzettend multifunctioneel; ook zijn onze kantoortafels stuk voor stuk van oerdegelijke kwaliteit én verkrijgbaar in diverse kleurstellingen – zowel voor het blad als het onderstel.


Keuze uit diverse kleuren en materialen

De keuze voor een specifiek materiaal zorgt voor een specifieke uitstraling en sfeer in uw bedrijfsruimte. Zo heeft een kantoortafel met een glazen blad een geheel andere uitstraling dan een tafel met een houten blad. En hetzelfde geldt natuurlijk voor een houten of metalen onderstel. De glazen bladen zijn beschikbaar als heldere of matte variant, terwijl u voor de houten bladen kunt kiezen uit een breed palet aan houtkleuren. Dat maakt dat u de tafels eenvoudig aansluit op uw huidige kantoorinrichting, of juist aanpast op de andere meubelen in uw kantoor.

Tip! Kom langs in onze showroom om alle kleuren en materialen in het echt te zien. Bij ieder product vindt u onder de producttitel of het product bij ons in de showroom aanwezig is.


Meer tafels en andere producten

Wilt u onze tafels zelf eens ervaren? Plan dan een bezoek bij onze showroom in als u een specifiek product zoekt. Onze medewerkers zorgen dat de tafel beschikbaar is in de showroom en voorzien u van advies over het uiterlijk, de afwerking en eventueel het afstellen. Zo heeft u in één oogopslag helder wat voor tafel u wil kopen. Vooralsnog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.