Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Grote vergadertafels

In een grote ruimte kan een grote tafel niet ontbreken. Daarom hebben we, speciaal voor uw grote vergaderruimte, een selectie gemaakt van onze grote vergadertafels. Deze vergadertafels kennen een breedte van 240cm tot 560cm. En op deze pagina bekijkt en bestelt u ze allemaal.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Grote vergadertafels kopen

Een grote vergadertafels is de perfecte oplossing als u een grote ruimte wilt ombouwen tot vergaderruimte en hiervoor een centraal middelpunt wilt. Of juist als u grote teams heeft en iedereen een plaats wil bieden tijdens de vergaderingen of het teamoverleg. Zeker in een grote, open ruimte zorgt u met een grote vergadertafel namelijk voor meer ruimtelijkheid en voor voldoende bewegingsvrijheid aan de tafel zelf – in tegenstelling tot een te kleine kantoortafel die verdwijnt in een te grote ruimte. In ons assortiment bestelt u diverse soorten grote vergadertafels.


Welke grote vergadertafels bieden wij?

De vergadertafels die wij aanbieden onderscheiden zich van elkaar wat betreft vorm, type onderstel, grootte, kleuren en het materiaal. Met andere woorden: er is keuze genoeg! Zoekt u een ovale vergadertafel? Een zit-sta variant? Of juist een vergadertafel in u-vorm? Een volledig houten vergadertafel? Of één met metalen onderstel? U kunt alle kanten op. Het grootste deel van onze grote vergadertafels is voorzien van melamine tafelblad, met stootvaste ABS-rand. Zo gaan ze jarenlang mee!


Hoeveel personen kunnen aan deze vergadertafels plaatsnemen?

Onze grote vergadertafels kennen, bij een rechthoekige of ovale vorm, een breedte van 240 tot en met maar liefst 560cm. En elke vergadertafel heeft ook weer een andere diepte. Dit gaat van 120cm tot wel 340cm diepte. Afhankelijk van de afmeting die u kiest, kunt u aan deze grote vergadertafels met zo’n 10 tot 20 personen plaatsnemen. Zo kent een vergadertafel voor 10 personen een breedte van 320cm, een vergadertafel voor 12 personen een breedte van 420cm, een vergadertafel voor 14 personen heeft een breedte van 480cm en een vergadertafel voor 16 personen heeft een afmeting van 520cm breed. Zoekt u een tafel die nóg groter is? Dan hebben we ook vergadertafels voor 18 of zelfs een vergadertafel voor 20 personen voor u!


Compleet advies nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u een grote vergadertafel naar wens gevonden? De gewenste kleuren van het blad en het onderstel gekozen? In onze webshop bestelt u de producten eenvoudig en snel. Natuurlijk is uw vergadertafel niet compleet zonder een mooie, comfortabele set stoelen. Neemt u meerdere vergaderruimtes onder handen? Of zoekt u passend advies over de complete inrichting van uw grote vergaderruimte? Neem dan zeker contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.