Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Vergadertafels 18 personen

Een vergaderruimte is niet compleet zonder stevige, mooie vergadertafel met voldoende ruimte voor alle personen die eraan moeten plaatsnemen. Zoekt u een ruime vergadertafel voor een flinke groep mensen? Op deze pagina vindt u ons assortiment vergadertafels voor 18 personen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Vergadertafels voor 18 personen kopen

Vergadertafels zijn er in verschillende soorten en maten. Dat betekent ook dat ze geschikt zijn voor verschillende persoon-aantallen. In onze webshop treft u vergadertafels die plaats bieden aan 2 tot wel 20 personen. Zoekt u een vergadertafel die geschikt is voor 18 personen? Dan bent u hier zeker op de juiste plek. Op deze pagina vindt u immers de kantoortafels die geschikt zijn voor deze hoeveelheid personen.


Welke formaten hebben de vergadertafels voor 18 personen?

Maar hoe groot moet een vergadertafel zijn om er 18 personen aan te kunnen laten zitten? Het antwoord daarop is niet zo simpel; het is immers afhankelijk van het type tafel én het formaat van de conferentiestoel die aan de tafel komt te staan. Bij het berekenen van de afmetingen van de tafel, zijn we daarom uitgegaan van een stoel van circa 60cm breed. Dit komt erop neer dat u met een U-vormige vergadertafel voor 18 personen minimaal een afmeting nodig hebt van 530cm breed en 340cm diep.


Diverse kleuren mogelijk

Zoekt u een vergadertafel in een volledig witte uitvoering? Of kiest u liever voor een combinatie van kleuren? Zwart met light oak, aluminium met medium oak of wit met halifax; er zijn tal van kleurcombinaties te maken. De metalen poten van het onderstel zijn immers verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart, terwijl het melamine blad verkrijgbaar is in het wit én zes verschillende houtkleuren. Dit melamine blad is tevens uitgerust met stootvaste ABS-rand, zodat de tafel lang mooi blijft.


Bestel uw nieuwe vergadertafel tegen scherpe prijzen!

Als u heeft gekozen voor de juiste kleurstellingen én een uitvoering die bij uw smaak en organisatie past, is het tijd om de tafel te bestellen. In onze webshop profiteert u niet alleen van een eenvoudig bestelproces; ook bestelt u de tafels tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse opties om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken; kies voor montage om de producten gemonteerd bij u te laten leveren – en voor premium levering als u de producten ook ingehuisd wil hebben. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.