Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Lockerkasten

Zoekt u een veilige kantoorkast om uw persoonlijke bezittingen en vertrouwelijke documenten in op te slaan? Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment lockerkasten. Van lockerkasten met cijferslot of een cilinderslot tot stalen of houten lockerkasten.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Lockerkasten kopen

Wilt u uw kantoor of garderobe uitrusten met een nieuwe lockerkast? U heeft een ruime keuze. Binnen ons assortiment vindt u namelijk een breed aanbod. Wat betreft kleur, materiaal en afmetingen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een lage lockerkast, waarin u voldoende spullen kunt opbergen, maar die niet te veel ruimte inneemt? Of wilt u véél opbergruimte aan uw kantoor toevoegen en zoekt u juist een hoge lockerkast? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina: met een brede keuze uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen, is er voor iedereen – en voor elk interieur – wel één naar wens te vinden.


Lockerkasten in diverse afmetingen en indelingen

Waarom nieuwe lockers kopen?

Of u de nieuwe lockerkast nu wilt gebruiken voor het opslaan van vertrouwelijke documenten, papierwerk of als kluisje voor werknemers: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een goede locker zorgt er namelijk voor dat alle spullen veilig en goed bewaard worden. Deze kantoorkasten worden veelal gebruikt in scholen, kleedruimtes of juist personeelsruimtes of garderobes van grotere kantoren. Natuurlijk kunt u ook een lockerkast plaatsen op bijvoorbeeld de HR- of financiële afdeling, waar u te maken krijgt met cijfers en vertrouwelijke documenten. Elke locker is immers uitgerust met een goed, betrouwbaar slot. En dat zorgt ervoor dat u alle spullen – van welke soort dan ook – veilig opbergt.


Welke soorten lockers zijn er?

Premium lockers, de houten lockerkast, lockerkasten met kleine lockers, cube lockers… Als u een kijkje neemt op onze pagina, zult u al gauw zien dat er tal van mogelijkheden zijn. Zo zijn er smalle lockerkasten, die uitgerust zijn met één kolom, terwijl de andere kasten weer twee of zelfs drie kolommen hebben. Ook kunt u kiezen voor diverse indelingen, afhankelijk van het doeleinde waarvoor de kast gebruikt wordt. Zo kunt u kiezen voor een laptoplockerkast of juist een postlockerkast voor persoonlijk gebruik. De kasten onderscheiden zich bovendien wat betreft type materiaal, slot en de grootte van de kluizen.

Verschillende indelingen

Bij een groot deel van onze modellen heeft u namelijk de keuze uit het aantal deuren die de lockerkast bevat. Dit bepaalt het formaat van de aparte kluisjes. De meest voorkomende lockerkast bestaat uit vier of vijf verschillende lockers die boven elkaar geplaatst zijn. En dat terwijl onze houten lockerkasten met brievenbus beschikbaar zijn als 2-deurs lockerkast, of juist met één, drie of vier deuren. Onze mini lockers zijn zelfs beschikbaar met een indeling tot wel 30 deuren. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid ruimte u nodig hebt.

Lockerkast kopen bij officetopper

lockers met elektronische sloten kopen

Lockerkasten met verschillende afsluitmogelijkheden

Eén van de belangrijkste punten bij het aanschaffen van een lockerkast is toch wel dat hij afsluitbaar moet zijn. Al onze lockerkasten zijn voorzien van een goed, betrouwbaar slot. En daarbij kunnen we ook nog onderscheid maken in de verschillende typen afsluitmogelijkheid. Zo kennen we in ons assortiment de lockerkast met cijferslot – hierbij zijn sommige van onze kasten uitgerust met een mechanisch cijferslot, en andere juist met een elektrisch cijferslot. Daarnaast worden enkele kasten met een cilinderslot of valgrendel afgesloten.


Stalen lockerkast met verschillende indelingen bij Officetopper

Kiezen voor een stalen lockerkast?

We kunnen binnen ons assortiment dus onderscheid maken tussen metalen lockerkasten en lockerkasten die gemaakt zijn van hout. De industriële varianten hebben een volledig gelaste, stalen constructie, die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating. Dit maakt de kast extra solide en duurzaam. De deuren zijn voorzien van RVS veerscharnier, en kunnen tot 110 graden geopend worden. De achterzijde van de kast is voorzien van perforatie, waardoor een prima ventilatie in de lockers gewaarborgd wordt.


Of toch voor de locker van hout?

Onze houten lockerkasten een melamine omhuizing en melamine of HPL deuren. Dat geeft deze kasten een totaal andere uitstraling. De houten omhuizing brengt namelijk een warme, informele sfeer met zich mee.. Dit maakt hem anders dan de ‘standaard’ lockerkasten. Het melamine is afgewerkt met stootvaste ABS-rand, wat ook deze kast extra duurzaam maakt. Bovendien is dit materiaal eenvoudig schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

online lockerkasten bestellen

Voordelen van de lockerkasten

Onze lockers zijn dus niet alleen ontzettend veelzijdig en te gebruiken voor diverse doeleinden, ook zijn ze van hoge kwaliteit en naar wens in te delen. Bestelt u er één bij Officetopper? Dan heeft u vaak ook nog de mogelijkheid om deze geheel naar smaak samen te stellen. Zo past u de lockerkast aan op de rest van uw interieur of aan het doel waarvoor hij gebruikt wordt. Bij de houten varianten kunt u zelfs kiezen uit een breed kleurenpalet, terwijl bij onze stalen modellen juist gekozen kan worden voor het type deur. Gebruikt u de lockerkast ook graag als postvak? Dan zijn onze houten lockerkasten met brievenbus ideaal.


Keuze uit diverse kleuren

Zoekt u een witte lockerkast? Een zwarte lockerkast? Of juist een grijze lockerkast? Bij onze houten lockers kunt u kiezen uit een breed palet aan houtkleuren. De kleur deur en omhuizing zijn zelfs in aparte kleuren te bestellen; zo creëert u altijd een unieke kast. Stel bijvoorbeeld een zwarte lockerkast samen door te kiezen voor de melamine kleur ‘dark grey’ voor zowel de omhuizing als de deuren. Of kies juist voor een combinatie van twee houtkleuren. Onze stalen modellen hebben een grijze omhuizing, en zijn daarnaast verkrijgbaar als rode lockerkast of blauwe lockerkast.


Lockerkast kopen voor een scherpe prijs?

Zoekt u een goedkope lockerkast met een hoge kwaliteit? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Standaard krijgt u op alle nieuwe lockerkasten maar liefst 25% korting. Liever nóg meer besparen? Dan kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons assortiment gebruikte lockers. Deze lockers worden bij binnenkomst grondig schoongemaakt en geïnspecteerd. Waar nodig wordt de kast gerepareerd. Zo koopt u er een die zo goed als nieuw lijkt. Dat is ook nog eens de meest duurzame optie én u bespaart op de nodige nieuwkosten.


Bestel uw lockerkast bij Officetopper

Heeft u een lockerkast gevonden die geheel naar smaak is? Een veilige, betrouwbare optie voor het opbergen van uw vertrouwelijke documenten of persoonlijke spullen? Bestel hem dan binnen enkele minuten in onze webshop. Liever eerst een locker komen bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem wel altijd eerst even contact met ons op; dan zorgen we ervoor dat het door u gewenste product klaarstaat. Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden – en welke kast het beste bij u past? Neem dan ook contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

online lockers bestellen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.