Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Zwarte lockerkasten

Stuk voor stuk uiterst betrouwbaar. En daarbij ook nog eens zeer stijlvol. Onze zwarte lockerkasten zijn ideaal als u specifiek zoekt naar een zwarte kast waarin u spullen of papierwerk veilig op kunt bergen. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Een zwarte lockerkast kopen

Onze zwarte lockerkasten kenmerken zich door de stevige, solide constructie, het betrouwbare slot én de vele keuzemogelijkheden. Gaat u voor twee kolommen? Of slechts een enkele kolom? Of koppelt u meerdere modellen aan elkaar voor een ruime muur vol lockers? Het is allemaal mogelijk. Een zwarte lockerkast is ideaal als u zoekt naar een neutrale archiefkast met een industriële look – of juist als zwart perfect in uw huidige interieur past. Daarbij zijn ze ontzettend veelzijdig: schaf ze aan zodat u uw werknemers in een persoonlijk kluisje kunt faciliteren – of zet ze neer op de afdeling HR of de financiële administratie om vertrouwelijke documenten in op te slaan.


Welke zwarte lockerkasten zijn er?

In ons assortiment vindt u diverse zwarte lockerkasten. Zo zijn er lockerkasten met een houten omhuizing, die verkrijgbaar zijn in een zeer donkere grijstint. Bij deze kasten kunt u er bovendien voor kiezen om de kleur van de deuren en de omhuizing van elkaar af te laten wijken. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook stalen lockerkasten, deze zijn speciaal uitgevoerd met een zwarte omhuizing en deuren – en brengt daarmee een industriële, trendy look mee.


Diverse soorten afsluitmogelijkheden

Afhankelijk van het type lockerkast die u kiest, kunt u ook kiezen uit verschillende soorten afsluitmogelijkheden. De twee typen sloten die het meeste voorkomen, zijn:

  • Cilinderslot | De meeste van onze lockerkasten zijn uitgerust met een cilinderslot, waarbij elk kluisje uitgerust is met een apart slot. Bij een nieuwe kast worden doorgaans twee sleutels per slot meegeleverd. Zo bent u ervan verzekerd altijd een reservesleutel te hebben.
  • Mechanisch cijferslot | Enkele lockerkasten zijn voorzien van een mechanisch cijferslot per kluisje. Hierbij heeft u geen sleutels meer nodig, maar een persoonlijke code. Hierdoor kunnen meerdere mensen van het kluisje gebruik maken, in het geval dat de kast op een afdeling komt te staan.

Uw zwarte lockerkast bestelt u eenvoudig en snel bij Officetopper

Heeft u dé zwarte lockerkast naar wens gevonden? In onze webshop bestelt u hem binnen enkele klikken – dan staat hij binnen een paar weken in uw werkruimte. Ook als u nog vragen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres: neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.