Navigatie
  • Bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze 1500m2 grote showroom
  • Bezorg- & Montageservice in NL en BE
  • Beoordeling: 8.5 | 220 beoordelingen

Directie bureaustoelen

Zoekt u bureaustoelen die ergonomisch, comfortabel én stijlvol zijn – en daarnaast ook nog perfect passen in een luxe omgeving als een directiekamer op kantoor? Dan zijn onze directie bureaustoelen een echte aanrader. Deze stoelen zijn immers stuk voor stuk geschikt om veel en lang op te zitten – en bieden ook nog eens de luxe en professionele uitstraling die elke directiekamer nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? U ontdekt ze op deze pagina.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Directie bureaustoelen kopen met een luxe uitstraling

Een goede bureaustoel is onmisbaar in iedere werkruimte op kantoor. Zo ook in de directieruimte. In ons assortiment vindt u verschillende bureaustoelen die perfect passen in deze directiekamers: onze directie bureaustoelen. Deze directiestoelen kenmerken zich door een combinatie van ultiem zitcomfort en een luxe uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik en lange werkdagen en daarnaast ook een stijlvolle eyecatcher zijn in het kantoor. Ideaal als u regelmatig klanten ontvangt in uw directieruimte; onze directie bureaustoelen geven deze ruimte immers direct de luxe en professionele sfeer die het nodig heeft.


Waarom kiezen voor een directie bureaustoel?

Vaak heeft een directieruimte nét een andere, bijzondere uitstraling dan de standaard werkplekken. Dit is immers de ruimte waar klanten worden ontvangen, intensieve overleggen of gesprekken worden gevoerd én waar dagelijks lang gewerkt wordt. Een directieruimte moet daarom comfortabel zijn en zorgen voor goede ideeën, maar ook een professionele, eerste indruk achterlaten bij uw klanten. Een goede bureaustoel die past in die sfeer, is dan zeker zo belangrijk. Onze directie bureaustoelen kenmerken zich door een ergonomische vorm, hoge rug en uniek materiaal. Zo bieden ze niet alleen de juiste comfort en support gedurende de werkdag; ook gaan ze jarenlang mee en zijn ze geschikt voor intensief gebruik.

Diverse directiebureaustoelen mogelijk

Keuze uit diverse soorten

Of u nu gaat voor optimale ergonomie, een hoog zitcomfort of een luxe uitstraling: in ons assortiment vindt u verschillende directie bureaustoelen die voldoen aan de kenmerken die voor u belangrijk zijn. Ook wat betreft materiaal, budget én kleur. Zoekt u bijvoorbeeld een directie bureaustoel met een luxe stoffering, of juist met een lederen bekleding? Of juist een bureaustoel in een specifieke kleur? Met, of zonder hoofdsteun? In- of exclusief armleggers? Kijk dan zeker eens rond tussen onze directiestoelen; we bieden tal van mogelijkheden!


Waarop letten bij het uitkiezen van een directiestoel?

Langdurig en veel achter uw bureau zitten? Dat is met de directie bureaustoelen geen enkel probleem. Zeker bij intensief gebruik van de stoel is het namelijk belangrijk dat de bureaustoelen voorzien zijn van diverse instelmogelijkheden. Bij langdurig zitten vergroot u immers de kans op diverse lichamelijke klachten – en dus is voldoende ondersteuning, aangepast op uw lichaam, van belang. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, kunt u dus kiezen voor een specifieke stoel. Kiest u vooral een directie bureaustoel voor een professionele en stijlvolle uitstraling? Dan zijn deze ergonomische opties minder belangrijk – en kunt u kiezen voor het specifieke design van de stoel dat past binnen uw directiekantoor.


Meer weten over de mogelijkheden?

Natuurlijk is het zitcomfort één van de belangrijkste pijlers bij het aanschaffen van een nieuwe directie bureaustoel. Wil u er zeker van zijn dat u de bureaustoel goed vindt zitten? Geen enkel probleem! Onze showroom is elke dag geopend van 08:30u tot 17:00u. U bent van harte welkom om verschillende stoelen uit te testen. Wil u er zeker van zijn dat de gewenste directiestoel aanwezig is in onze showroom? Neem dan eerst even contact met ons op – dan zorgen wij dat de gewenste bureaustoelen op het gewenste moment aanwezig zijn in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.