Navigatie

Directie bureaustoelen

(4 artikelen)

Luxe, comfortabel en stijlvol: de directie bureaustoelen in ons assortiment passen perfect in iedere directiekamer op kantoor. Stuk voor stuk uitermate geschikt om veel en lang op te zitten – en tevens ook nog mét luxe en professionele uitstraling. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment aan luxe directiestoelen.

  • Voor Particulier en Zakelijk
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Gratis verzending in NL vanaf €300,- excl. btw
  • 1500m2 grote showroom
  • Professionele Bezorg- en Montageservice

Directie bureaustoelen kopen

Onmisbaar in ieder directiekantoor: een goede directie bureaustoel. De directie bureaustoelen in ons assortiment kenmerken zich door ultiem zitcomfort en ergonomie, gecombineerd met een prachtig, luxueus design. De directiestoelen zijn daarmee uitermate geschikt voor intensief gebruik – en brengen daarnaast een stijlvolle uitstraling mee naar het kantoor. Wel zo belangrijk als u regelmatig klanten ontvangt in uw directiekamer én veel en langdurig achter uw bureau werkt.


Keuze uit diverse directiestoelen

Gaat u voor optimale ergonomie? Een groot zitcomfort? Of vooral voor een luxe uitstraling? In ons assortiment vindt u verschillende directie bureaustoelen die voldoen aan de kenmerken die voor u belangrijk zijn. Welk budget u ook heeft. Want ook hierin onderscheiden de stoelen zich van elkaar. Mét of zonder hoofdsteun, en in- of exclusief armleggers; het is allemaal mogelijk. Bij enkele stoelen kiest u zelfs helemaal zelf voor de kleur van de stoffering. De andere bureaustoelen voor de directie zijn voorzien van een luxe, zwarte bekleding.


Waarop letten bij het uitkiezen van de stoel?

Langdurig en veel achter uw bureau zitten? Dat is met de directie bureaustoelen geen enkel probleem. Zeker bij intensief gebruik van de stoel is het namelijk belangrijk dat de bureaustoelen voorzien zijn van diverse instelmogelijkheden. Bij langdurig zitten vergroot u immers de kans op diverse lichamelijke klachten – en dus is voldoende ondersteuning, aangepast op uw lichaam, van belang. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, kunt u dus kiezen voor een specifieke stoel. Kiest u vooral een directie bureaustoel voor een professionele en stijlvolle uitstraling? Dan zijn deze ergonomische opties minder belangrijk – en kunt u kiezen voor het specifieke design van de stoel dat past binnen uw directiekantoor.


Proefzitten? Kom gerust langs in onze showroom!

Natuurlijk is het zitcomfort één van de belangrijkste pijlers bij het aanschaffen van een nieuwe directie bureaustoel. Wil u er zeker van zijn dat u de bureaustoel goed vindt zitten? Geen enkel probleem! Onze showroom is elke dag geopend van 08:30u tot 17:00u. U bent van harte welkom om verschillende stoelen uit te testen. Wil u er zeker van zijn dat de gewenste directiestoel aanwezig is in onze showroom? Neem dan eerst even contact met ons op – dan zorgen wij dat de gewenste stoelen op het gewenste moment aanwezig zijn in onze showroom.